МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 520
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Много съжалявам за бабите ви,мили мами! Hug
Единствената баба,която имам е сестрата на дядо ми в Кюстендил,и нея я оперираха преди месец,понеже си счупи крака.Тя е на 86г. мисля.Сега е на легло и на леля ми й е много трудно.Гледа я вкъщи сама,ходи на работа. Tired Но това е колелото на живота,какво да се прави!Едни идват,други си отиват!
Важното е да изживеем живота си достойно и да бъдем щастливи,до колкото е възможно!    Heart Eyes

# 271
Хайде на кафенцето  Simple Smile

Калина е добре. Не е вдигала повече Т.
Вчера сутринта ходихме в Зоопарка. Не я бях водила, откакто беше в количка (а тя отдавна не е) и й беше много интересно. Хубава разходка се получи. Обаче не взех апарата (от къде акъл за всичко) и не можах да я снимам.   

Не знам тия дни дали ще имам време да пиша, но да знаете, че ще ми е много напрегнато и съм с вас, въпреки това.

Пуснах и нова темичка, но предлагам първо да си довършим тази и тогава да я почваме  Wink

Прекрасен ден на всички и хубава седмица Hug

# 272
Добро утро!
Лили, благодаря за хубавото кафенце и успех тази седмица! Радвам се, че Калина е добре! И да е живо и здраво бебчето на кумата ви!

Уини, миличка, прегръдка от мен и съм сигурна, че скоро пак ще ни зарадваш с добра новина и този път всичко ще бъде наред Hug

Светли, да ти е жив и здрав рожденника и само хубави спомени да трупате заедно!

Хубава и успешна седмица на всички!  bouquet

# 273
  • Лондон/Пловдив
Добро утро .Вчера се убих от чистене ,разместихме спалнята пак ,че Алекс спеше залепена кошара за спалнята с махната решетка .Като махнахме бибата и много ревеше и затова го залепихме за нас  Blush.Сега си върнахме кошарата на старото и място сложихме си и решетката .Сложих Алекс снощи в кошарата и заспа ,а на мен ми се ревеше щот не му усещам дишането до мен цяла нощ не съм спала ,а той не мръдна милия даже сутринта го будих да става  Grinning.

# 274
Светли, Киара откакто я преместихме в отделна стая като че ли спи по-спокойно от преди (през повечето време, разбира се има и нощи, в които се буди по веднъж или повече Crazy)

# 275
Уини  Sad прегръдки и от мен. Скоро лошото ще донесе добро, даже в по-голям размер. Hug

Вики и тя спи в отделна стая, заедно с кака си. Имат си легла и много добре така. Някои вечери спи по цяла нощ, други се буди и плаче по 2-3 пъти. Незнам защо...вече няма зъби да й растат...но незнам какво й става. Понякога лягам до нея и така се заварвам на сутринта

# 276
Благодаря за поздравите, момичета, на всички Вас майки и прекрасни съпруги Ви пожелавам безброй хубави моменти с вашите любими хора   bouquet Бъдете благсловени

Уини  Hug другия път, скоро ще е вярвам  Hug Praynig

# 277
Ох, колко съм разсеяна! Нали не съм влизала уикенда ooooh!

Мили Марии, да ви е живо и здраво името! Със закъснение, но от сърце, ви желая много усмивки и прекрасни изживявания  bouquet

# 278
Момичета, случвало ли ви се е да не можете да публикувате отговор, от събота се мъча newsm78
Аз да се оплача, че 23 дни няма да имаме топла вода Cry, направо мезнам как ще изкараме. Неможаха да сменят тръби докато ни няма ooooh!.
Лили, мерси за темичката  bouquet.
Уини, голяма прегръдка от мен, сигурна съм че скоро ще ни се похвалиш пак Hug

# 279
Уини, Hug горе главата,миличка!
След няколко месеца пак ще ни се похвалиш,сигурна съм!
А потвърди ли се бременността,ходи ли на преглед?

Мери, да имаше бременност, а и аз имах доста признаци - гадене, световъртеж, задъхване и т.н. Поне това е, че е станало съвсем в началото и организма сам ще се изчисти. Иначе докторите дават зелена светлина за ново бебе още от този месец  Rolling Eyes Божа работа!  Praynig Благодаря ви за хубавите думи, момичета!!

Вили, това с топлата вода е ужасно! представям си каква мъка е  Sad Дано скоро да ви я пуснат!

Кари спи в отделна стая от първия си рожден ден  Peace Ако имах възможност преди и по-рано бих я преместила, но тогава живеехме със свекитата и нямаше как. Определено й е добре така  Peace

Аз да питам - има ли някой дете, което да спи на детско легло вече  newsm78 Онзи ден хванахме Карина да се катери по кошарата и се чудим сега какво да правим  Rolling Eyes

# 280
Уини, на много кошари тук им се махат 1-2 решетки, така, че детето да може да влиза само, но да не може да падне докато спи. нашата не е такава, но в момвнта решетката е свалена на най-ниската позиция (стърчи 15-20 см над матрака). Киара си намери начин да се качва сама в креватчето, но й е трудно да слиза - само ако има сложен стол до креватчето отива на стола и от там на земата. Иначе редовно стои стъпила върху въпросната решетка, придържайки се за една от тесните страници на леглото. Страхувам се обаче да я слагам на легло без решетка, защото се върти докато спи и понякога я намирам напряко на креватчето. Така че се притеснявам, че ще падне. Отделно, че засега не влиза в плановете ни да купуваме легло, та мисля възможно най-дълго да си стои в кошарата Кика. Все пак мисля, че има вече дечица, които спят на голямо легло, нека мамите им споделят.

# 281
  • Лондон/Пловдив
Алекс скоро няма да има детска поне не сме го планували за следващите 2 години засъжаление .Другото лято тепърва почваме да стягаме втория етаж на къщата ,та по план график чак на 5 г ще правим детско -юношеска стая така да се изразя.На наща кошарка 3 пръчки се махат за да влиза и излиза сам обаче като ги махна той  се събужда излиза от кошарата и тихичко се смушва при нас на спалнята ,та затова съм ги сложила иначе няма наспиване като сме тримата заедно .Вечно малкия и големия са в моята половинка на спалнята да се гушкали Crazy аз спя на ръба .

# 282
  • Сливен
Здравейте и от нас,
ние се върнахме преждевременно от морето с вирус Confused
Малката е с разтройство,повръщане, зачервено гърло-въобще всички екстри ooooh!
и е на АБ
Поздрави и целувки на всички малки и големи Hug
по-късно или утре ще се включа по-адекватно Rolling Eyes

# 283
Вики спеше в сгъваемо легло до година и нещо, но в един момент вече не искаше и 1 сек да легне в него. Сега си спи на нормално голямо легло, сложих й само една преграда от външната страна, след 1 падане докато спеше и сега няма проблеми. Преградата е до половината на леглото, тя се качва оттам, където няма такава.

# 284
Мили приятелки, поздравявам всички ви с това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419616.0 толкова добре и нежно е казано  Hug

Общи условия

Активация на акаунт