Мини, как се поръчва от този сайт? Стефи е голяма мацка с тази рокличка
. Мини, да ги нацелуваш прекрасните Ви момичета. Кътниците ли растат, или първите зъбки на Преслава?
.
.
.
!!!
.
.
)
Да я нацелуваш и дано ви оставят всякакви болести вече 
За разкодираните телефони - ние сме вземали от Ebay. Или другият вариант е да се купи кодиран, а да се разкодира в Бг ( ноне всички телефони могат да се разкодират де ). По принцип ако си харесате телефон в Ибей може да питаш продавача дали е възможно да се разкодира. Сега този моя, който си взех може да се разкодира и ще го направя като си дойдем пак в Бг. Преди дори сме ходили направо в офиса на Водафоун примерно и те са ни давали код да си разкодираме телефона 
Предполагам, че е защото има огромно количество потребители и голяма конкуренция
Много искам нещата в Бг да се подобрят и искрено се радвам на всичко хубаво, което се случва
и после разказа и на баба си и дядо си как тати бил гол мъж

.... Снощи един такъв крокодил им влязъл в стаята, бабата се разпищяла и отишли да спят в друга стая ...
и ме мързи да пиша. Никаква мотивация у мен. Детето на ясла, аз от компютъра на дивана и само зяпам.
. Пожелавам ви бърз резултат.
Снощи тъкмо бях решила да лягам и влизам в стаята на Кари и ме лъхва една странна миризма... Детето се наакало, махнало си памперса и мазало ли мазало по леглото, матрака и т.н.
Беше се омазала хубаво и заспала и то си смучеше мръсните пръсти
Трябваше да я събудя за да я изкъпя и до 11ч. чистих и пуснах пералня
А и с новата прическа е също много готин.От три дни и Митито е със същата фризюра 
Докато преминеш през площада и си опечен.