МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 529
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София
е няма пълно щастие  Mr. Green

# 61
е няма пълно щастие  Mr. Green
Joy
Dakra, аз да кажа, че не само тримата ти мъже, а и ти самата игглеждаш много добре! Личи си колко добре сте изкарали, благородно завидях Simple Smile

Аз да се похваля, че вчера се запознах с Мира Simple Smile Добре, че тя ми се обади, аз не я познах Embarassed

Киката ще си стои и другат аседмица вкъщи, докторката каза, че иска малко да закрепне и тогава да тръгне на ясла, а яслата нали август ще почива, та реално ще иам време за възстановяване чак до септември Simple Smile В неделя приключваме с антибиотика и веднааг след това почваме Рибомунил (имуномодулатор). Дано да има ефект от него.

Хубав ден на всички и дано понасяте добре горещините!

# 62
  • Лондон/Пловдив
Дарка много готини снимки  .Малко ме е срам ама като гледам май само ние сме още с количка  Blush Алекс ходи ама ми е по лесно да го сложа в количката щото много ми бяга ,дори сега за морето ще я взимам .А забравих да ви се похваля Алекс вече ака на куку е не всеки път ама си е напредък ,като сме навън си ака в гащите ,а у нас  на кукуто. CrazyОх и наща почивка идва още 2 дена и заминаваме на моренцето нямам търпение вече .

# 63
Здравейте, и аз не съм се включвала скоро, но много работа. Rolling Eyes
Dacra, много си ти хубави момчетата и снимките! А корабчето в Поморие още ли е "Ния"? Миналата година возихме там малката Ния на корабчето -адаш.
Светли, браво на Алекс. За количката - и моята госпожица предпочита да се вози или да я носят, така че и аз ползвам.
Уини, много "ароматна" и "цветна" случка. ooooh!
Танча, целувки на Криси и да се оправя по-бързо.
Мини, страхотна ти е принцесата с роклята и въобще, така че как да не е все на първо място. Весело изкарване в Банско.
Да ви споделя, че Гери "на живо" е още по-чаровна от снимките. И подсетена от случайната среща, няма ли да си организираме нещо с децата. Май предната среща пропадна.
Гери, леко доизлекуване на Кика. А през август ще ти дадат ли отпуск да си я гледаш щом няма да работи яслата?
Моята госпожица се прибира днес от ваканцията с баба и дядо и нямам търпение да си я нагушкам, повече от десет дни я нямаше, за първи път се разделяме за толкова време. Хубавото е, че въобще не е плакала за мен, само ми "писала" писмо на няколко пъти.

# 64
Хей, дружки, къде се губите?  newsm78

Мини, аз видях Стефи в друга тема и много се зарадвах. Ама то детето като си е хубаво, кво са виновни от сайта...  Heart Eyes
Дакра, твоите момчета много са пораснали, а ти изглеждаш страхотно. Мацка от класа ...  Simple Smile
Васе, я си мързелувай докато можеш, после ще искаш, но ще е по-трудно.  Peace

Другото го забравих!  ooooh! Blush

Hug  bouquet

# 65
  • Пловдив
Да бе, днес много замряла темата... Ето нещо свежо Усмихни се Simple Smile (който не го е видял във Фейс-а)

# 66
Здравейте!

Темата ни много замря през почивните дни - явно активно отпускате  Mr. Green

Ние бяхме при свекитата този уикенд. Няма нищо интересно около нас, освен че Кари падна от второто стъпало в къщата на свекитата. та малко се поуплаши, но се надявам, че това ще я спре малко да се катери там  Rolling Eyes

Дакра, снимките ви са супер - личи си, че сте си починали добре и сте се забавлявали. Много са сладки момчетата ти  Hug

Гери, намерихте ли кой ще гледа Кика през лятото? Дано се оправи скоро и да позакрепне, че есента като захладнее пак почват настинките  Rolling Eyes Тук при нас има страшно много случаи на този свински грип! Обещаха, че есента ще почнат да ваксинират хората, като първо малките деца и бременните  Rolling Eyes

Лек ден!

# 67
  • София
Добро утро.

Светли, и аз още не съм сложила "количката на трупчета" даже пролетта Мити като беше болен го возих до лекаря. Питах го и той се съгласи. 

# 68
Скоро не съм сервирала сутрешно кафенце Grinning

Благодаря ви, момичета, за милите думи.Чак ме накарахте да се  Blush
Светли, явно съм ви заблудила LaughingТо и моя мързеланко е с количката на по-дълги разстояния.И на морето си я носихме,че и на плажа с нея ходихме.То иначе половин час има да вървим в едната посока.Вече гледам да я ползвам възможно по-малко и да свиква да върви.Аз преди ползвах една друга количка, но се наложи да я върна и не ми се купуваше нова за няколко месеца и взех от една позната.Самата количка не е много хубава и съм избягвала да я "снимам".Петьо от много малък го повлякох пеша и до днес нямам грижи с него.Върви без да се оплаква на дълги разстояния, но този дребнияяяя.....Върви, върви и почва"Татеее, носиш на гъба"  - да го носим на гръб.Питате ли баща му как изкачваше екопътеки с близо 15 кила на гръб Joy
Мира, корабчето още си е Ния Hug
Ние уикенда го изкарахме на село уж да избягаме от горещините, но не беше твърде успешно Laughing
Лека и спорна седмица от мен и никакви болести Peace

# 69
Здравейте, ние се завърнахме тази нощ. Много бързо свърши нашата почивка на морето. Но ни предстои още едно пътуване след една седмица. Сега него чакаме с нетърпетие. Даже още не сме доуточнили маршрута. Ние бяхме на Приморско (за неразбралите  Wink) при свекърва ми. Калина беше много по-послушна отколкото в къщи. Има съвсем малък напредък с махането на памперса. Страшна бърборана е - не й спира устата и е много хитра. Признавам си, че не снимах много. Иначе, изкарахме добре, с изключение на кошмарното връщане - имаше огромни задръствания снощи по пътя. Ходихме и до Маслен нос - много трудно се стига/намира, но е много хубаво там.

Преди да си тръгнем поизпрахме доста неща при свекърва ми (нали тук ни чака неработеща пералня) и въпреки това сега пак имам един куп за пране.  Crazy Днес ще идва майстор да я оправя. Дано стане бързо.

# 70
  • София
Лили, добре дошли.
Лошо е това без пералня аз както съм свикнал всеки ден ада пускам...е сега сме разредили по 2 на седмица, но без деца е така.

Като каза памперс да похваля и моето пате. Има светлина в тунела. Почнала е да разбира кога почва акането и 2-3 пъти е казвал а на баба. Спи на обяд без памперс.  Проблем е пишкането на вън не иска да я държиш.

Гери, забравих да пожелая бързо закрепване  на Кика.

Нали си спомняте как миналата седмица ви се оплаквах, че свекърва ми имала спешна работа (да отиде на фризьор за поостригване и боядисване) та щели да ходят до Добрич. Спряхме ги в крачка. Е снощи ми звъни и ми съобщава "Ние току що пристигнахме в Добрич, баща ти има работа"  #Crazy Twisted Evil единственото, което успях да кажа ''добре" и затворих телефона...

# 71
Добър ден!
Напоследък само чета без да пиша, че ми е доста натоварено.
Ние се върнахме от морето и още миналата седмица бяхме на работа. Изкарахме добре. Още пишкаме по градинките. Притеснявам се, че преди се събуждаше със сух памперс, а сега памперса е пълен сутрин. Снощи дори се наака в средата на хола. За пишкането предупреждава, а за акането още не се сеща.
И ние си ползваме количката активно. Вчера дори заспа в количката по време на следобедната разходка.
Пожелавам бързо възстановяване на болните дечица!

# 72
Забравих вчера да пиша за количката. И нашата госпожица още си е с количката. Сега на село е само с колелото, но пък и там до всяко място се стига само за 10 мин. максимум.  Simple Smile
Гери, как се чувства Кика на Вършец? Въпросът е малко риторичен, но...  Wink Бързо възстановяване!  Hug
Лили, а сега остана да покажеш и снимки като ти остане време!  Peace Без пералня не знам какво бих правила... не ми се мисли.  Confused
Деси, не се ядосвай толкова на родителското тяло. Нали все пак ги гледат... Знаеш ли какво е да няма на кого да ги оставиш, а се налага.  Peace 
Хайде, приятен и прохладен ден!

# 73
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Нашата количка е пред разпадане и последно съм я ползвала в Германия- май месец. И понеже Гого също не иска много да ходи или го нося или ходя с колата напред - назад. Сутрин спирам нарочно 100 метра преди яслата и го карам да върви - с образователна цел  Joy

# 74
От есента не съм изкарвала количката. Калина не може да стои на едно място за повече от 1 минута, а и това й е трудно в повечето случаи. Ходи и ушите й пукат. Знае, че на мен вече ми е тежка и я вдигам много, много рядко. А пък баща й я вдига дори и тя да не иска, за да се придвижват по-бързо. Като в един стар виц - четирима носели един Трабант и един ги среща и ги пита, дали има проблем с колата. А те му отговорят: А, не, няма проблем - бързаме.  Laughing  

Мая, "Усмихни се!" много ми хареса. Благодаря, че го сподели  Hug Разкажи с какво точно си се захванала.

Дакра, разгледах всички снимки. Много са хубави, защото сте едно страхотно семейство  Hug

Вили, Наско с новата прическа изглежда по-голям. Много е сладък! 

Общи условия

Активация на акаунт