МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 534
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Eто малко снимки от нас. Вчера си направихме разходка до Констанц и околността. Видяхме и извора, откъдето извирал Дунав. Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404526&pid=13800025

# 76
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Зайко, в Донауешинген ли ходихте?

# 77
  • Пловдив
Лили, добре дошли отново и се радвам, че съм те усмихнала Simple Smile
На въпроса ти - всичко тръгна уж от освежаване и основно чистене, но си прерастна май в основен ремонт - сваляне на тапети, шпакловане, боядисване - ей такива приятни работи  Laughing И понеже се поохарчихме с колата, а и не ми се ще майстори да ми влизат и да цапат и всичко си върша сама, на порцийки и по-чисто Laughing Иво пък за късмет вече 2 седмици работи нон стоп и така...Няма как, трябва да го довърша преди Рали да се прибере. Но пък си имаме една прасковена стена и малко тапети със светещи звездички, сигурна съм че Ра ще им се радва много.
Снощи се чухме по телефона, този път беше много приказлива и ми разказва: Обичам морето, ходим с баба, аз плувам като юнак, защото съм си у нас  Laughing После майка ми казва, че й казвали, че вече си влизала смело във водата, все едно си е у тях, та за това. Иначе се е научила да плува по корем и по гръб (само с поясчета на ръчичките), вече пишкала и акала само на гърнето, а два дни вече и сутрин е сух памперса. А така съм се затъжила вече, искам да я гушкам и да я нащипя цялата... Но не остана, още няколко дни.
Зайо, много готина разходка сте си направили, а какви хубави местенца има там... Дано и в България се поосъзнаят малко хората... Peace

# 78
Дени, да, да! Grinning Моят мъж искаше да го види

# 79
Добро утро!
Отдавна не съм ви събуждала с кафе, та днес реших то да не е голо:

Пералнята ми е оправена.  Simple Smile Проблема се оказа в пъхната вътре монета от 10 ст. и то не действащи. А ние нямаме навика да си държим монетите по джобовете, а камо ли пък и стари. Познайте кого подозирам  Crazy Човека я махна за 5 мин., а това удоволствие ни струваше 25 лв., което в последствие (говорейки с други, преминали през същото) се оказа, че е евтино. Каза, че трябва да се радваме, че заради това не е изгоряла помпата, която била скъпичка.

Днес ще се разхождаме да търсим колело за кака Мила. Дано харесаме и направо вземем, че лятото препуска и няма да ни чака.

Отивам да пера, пера, пера ...  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!  Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 08:25 от mila_pa

# 80
Добро утро! Благодаря за кафенцето и пожелавам весел ден!

Ние сме в чуденка дали да си остъклим терасата? Аз дълго време бях против- повече от 3 години, но в последно време освен да я мета и да простирам, за нищо не я ползвам. Много ме е страх и Гого да пускам там, защото се набира и се показва отгоре  Crazy
Може ли малко мнение от ваша страна- това ни е единствената тераса и е доста голяма.

# 81
  • Пловдив
Дени, ако имате възможност я остъклете. Така зимата ще е по-топло и в стаите, които граничат с терасата и ще ти съхне по-лесно прането. Освен това ще ти се събират и по-малко прахоляци. Неудобството е, че ще имаш още доста прозоци за миене, а ако са и неотваряеми отвън си става мисия невъзможна за измиване. Но пък може да я използваш като например изкараш там фритюрник или скара - неща, които омирисват вътре прекалено и да стане едната част като лятна кухня. Или пък може да си я напълниш с цветя и да си направиш една малка градина, с басейнче за Гого лятото, масичка със столчета за кафенце... За тези предимства и недостатъци се сещам. Нашата е мъничка, остъклена е от предишните собственици и е за смяна остъклението, но пък я ползваме за пушилня и зимата е къде-къде по-топличко Simple Smile Но вие май сте непушачи и това не ви вълнува.
Лили, добре че е била все пак малка повредата. Иначе си е направо ужас без пералня, но човек оценя нещата, когато ги загуби  Laughing Айде приятно връткане на дрехите днес  Peace

# 82
Мая, ти продължи ли с цигарите? Аз след като спрях да кърмя Калина падна голяма вътрешна борба да не ги започвам, но в крайна сметка за съжаление по-добрата кауза загуби. Сега пуша - наистина малко, но все пак го правя, за съжаление.  Sad

За терасата съвет не мога да дам. Нашата е малка, остъклена преди 100 години (така го купихме апартамента) и вече е много наложително да се смени остъклението, но чака пари и свободно време от страна на Жоро.

# 83
  • Пловдив
Лили, изкарах повече от месец без цигари, но след абразиото ми беше толкова сдухано, че айде да изпуша 1, после 2 и пак си пуша по десетина на ден Sad Но мисля най-късно до месец-два пак да се пробвам, като започнем опитите за бебче. Жалко е, че пак си пропушила. За съжаление връщането към навика е толкова лесно. Но пък Марк Твен казва "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите - правил съм го хиляди пъти"  Laughing

# 84
Мая, благодаря ти за мнението. Терасата е към спалнята , но си права за прахоляка.

# 85
  • Сливен
здравейте момичета,
някой пазарува ли от  E-bay
влязла ми е сега една муха в главата Mr. Green
да си взема лаптоп на по-изгодна цена,и сега два дни само се ровя и smile3515

# 86
Привет от мен! Аз нещо нямам муза за писане тези дни, но пък чета.

Гери, много хубави снимки, най-после и теб да те видим, много добре изглеждаш!

Лили, добре завърнали се от морето и браво за пералнята!

ВАВА, драсна два реда и пак се изгуби Simple Smile

Танча, как е Криси? Оздравя ли?

Дени, за терасата и аз нямам еднозначно мнение. Сега малко бързам, ще изкажа по-подробно мнение довечера.

Киката вече няма хрипове, но тази седмица трябва да си е вкъщи и аз съм болнични. Малко ме е яд, защото вместо да си взема отпуска една седмица през август, когато и без това няма ясла, трябва да си вземам болнични сега, ама като се налага какво да правим.
Иначе август извесно време Киара ще е на Вършец - нашите ще трябва да гледат едновременно и двете деца, добре, че татко помага. Не ми се ще целия месец да изкараме така, но ще видим.

Поздрави и до скоро, аз трябва да се опарвям, че съм на козметик по-късно.

Приятна вечер!

ПП Иве, от e-bay досега не съм пазарувала.

# 87
Я да се включа и аз в днешния следобед.
Мила, ти си пери, пери, пери, но без да покажеш снимки от ваканцията/пък били те и малко/ няма да се разминеш Hug Благодаря ти и за хубавите думи към моето домочадие.
Дени, аз лично предпочитам да имам и отворена тераса.Ако беше само една сигурно щях да я оставя открита, но да я обезопася доколкото може.Ние имаме тераси и на трите стаи т. е. две стаи и кухня.Запланували сме да се заемем с обзавеждането на кухнята след година-две и тогава терасата там ще я усвоя към кухнята, но другите две ще останат.А що се касае за прахоляка, Мая е напълно права.Доста си е прашно. Може да я остъклите, но с възможност да се отварят повече прозорци.

# 88
Снощи като съобщиха за земетресението в Пловдив и се сетих за всички в околността.Как сте?Усети ли се силно?Мен доста си ме е страх от природни сътресения от какъвто и да е характер.
Гери, забравих в предния си пост да пиша - страхотни снимки.Вчера ги разгледах всички, макар че тук на работа доста бавно се отварят.

# 89
  • София
Иве, какви пари са там тези машинки?

Общи условия

Активация на акаунт