МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 549
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хайде и от мен едни палци  Mr. Green

# 196
  • Пловдив Белащица
Уини  Heart Eyes Hug Peace

# 197
И от мееен! Hug Ето я хубавата новина!
И млъквам,и аз от суеверие!
След няколко дни.... Grinning

# 198
Уини, целувки от мен, стискам палци Peace Сега като се замисля преди време тези пингвини сме ги изтощили от танци Laughing

Хайде, Мая, като направиш селекцията, да се обадиш, та да надникнем в сайта Hug

Киката тази седмица ще я гледа бабата на кумата заедно с дъщеричката на кумовете, която е на 5 и половина. Сестрата на кумата (ние и с двете сме приятелки от бебета) ще идва да помага, пък тя даже е квалифицирана - начален педагог Mr. Green В четвъртък нашите заминават за Вършец и ще минат да вземат и Киара.

Хубава седмица на всички Hug и понеже чак сега се усетих, че съм първа, да сипя и по едно кафе Simple Smile

# 199
  • София
Добро утро
Гери, аз само от кафето и цветето мога да е възползвам.. пак съм на диета за 1 седмица съм постигнала зашеметяващите резултати от -1,1 кг  Cry ... ама ще стискам зъби

Пожелавам ви хубава седмица и само положителни емоции без болни деца и родители...
... гледам и Танчето, не пише дано с Криси всичко да е на ред и да са заминали.

# 200
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Уини, стискам палци!!!

Аз съм много разочарована от Гого, ама какво да правя- не му се сърдя. Възпитателно и може би грешката е в мен и баща му.

# 201
Дени, в какъв смисъл си разочарована от Гого? Киара и тя нещо не слуша, а Пламен установи, че когато съм при нея се глези много повече, отколкото когато ме няма, а не е като да не й се карам newsm78 Вчера сигурно през 10 мин. й повишавахме тон, ама тя иначе въобще не ни обръща внимание понякога ooooh! Не знам какво ще правим, не искам да продължават така нещата, защото според мен могат само да се задълбочат, ама явно и ние сме изнервени, и Киара е на някакви периоди, понякога много се инати...

А пък вчера, забравих да ви кажа, като удари Киката Пламен с глава (както си играеха) и май му счупи носа Rolling Eyes За щастие днес сутринта по нищо не си личеше, а аз малко се притеснявах, защото Пламен отказа да ходи да му направят снимка.

# 202
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Гери, освен обичайните разглезвания, нещата много се влошават. Позволявам си да копирам темата ,която пуснах тази сутрин:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419190.new#new

# 203
  • София
Гери, не я записвайте само на бойни изкуства...  Joy

Дени, и аз се втрещих не се притеснявай. Ако знаеш моето мити каква е душичка а как се ядосва и лошее понякога направо сякаш някой го сменя  newsm78

Ето 2 случки от вчера ще ги предам като диалог:
Елица(лежи на леглото): Бабо дай ми хапче.
Майка ми #Crazy: Няма хапче
Елица: Имааа Т.(сестра ми) купи от аптеката!
(майка ми беше впечатлена, че знае че лекарствата са от аптеката )

Говорим с Мити по скайпа:
Мити: ...мамо виж какъв робот има аз си го купих.
Аз: Ти си го купи? А парички от къде имаш?
Мити: Ами аз си го купих, а дядо го плати  hahaha

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 14:06 от Desem

# 204
Момичета, благодаря за стиснатите палци  Peace Тук в Англия не можеш да отидеш на лекар докато не си поне 8г.с., а кръвни тестове също не правят, затова ще изчакам още малко...Даже на половинката нищо не съм казала  Rolling Eyes

Дени, Карина ми правеше сутрин един изпълнения с едни сандали, които и подариха и според мен са адски неудобни, да не говорим, че и направиха ранички  #Crazy Обаче тя всяка сутрин се тръшкаше и ревеше за тях. Една вечер просто ги прибрах - на сутринта ги търси, но като не ги намери си обу други обувки  Peace Не се обвинявай за възпитанието на Гого - просто възрастта им е такава. Не позволявай на други майки да ти дават акъли или да правят забележки  Naughty Имаше един период,в който Карина се държеше много лошо, биеше се с децата и т.н. Но наистина отмина от само себе си  Wink Не се притеснявай. Важното е той да знае кое е позволено и кое не  Peace

Гери, голям екшън е бил при вас  Mr. Green Надявам се татито да е добре. Предполагам, че ако носа е счупен дооста ще боли. Щом не го боли толкова вероятно е само натъртено, знам ли  newsm78

Десем,  Joy много знаят тези деца - опасни са  Heart Eyes

# 205
 Winnie fingerscrossed А с учението какво става при теб?
 Дени,при нас беше доста болезнено раздразнителна Габи,когато не си бях вкъщи и я гледаше майка ми.Вечер като се прибирахме и започваше да прави хиляди бели като ни види на куп събрани.Мисля,че Гого търси внимание и това си е някаква фаза на израстване.При нас сега има уговорки как ще отида на работа и тя ще остане с майка ми,но с радост и облекчение я изпраща,когато ни е дошла на гости и като ,че ли си мисли"Слава Богу размина ми се гледането и този път" GrinningИмам чувството,че не им се разделя с нас,а пък нали  се налага.
 Ние се каним да ходим на почивка в края на месеца и сега съм в период на усилено търсене на плажна рокля Mr. Green

# 206
  • Пловдив
Хайде, Мая, като направиш селекцията, да се обадиш, та да надникнем в сайта Hug
Обаждам се  Mr. Green Качих снимки, тези дни и клипчета ще кача, че те са повече  ooooh!
http://ralialeksandrova.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

# 207
Winnie fingerscrossed А с учението какво става при теб?

Уча си, нямам планове да прекъсвам - аз и без това съм задочно и си уча вкъщи  Peace Успех с намирането на рокля  Wink

Отивам да гледам снимките на Рали  Mr. Green

# 208
Ех,голямо момиче станала Раличка!
А ти Мая имаш голяма прилика с майка ти  Peace

ДАН,на Сл.Бряг имаше огромно разнообразие от рокли,тип плажни.Но не знам ти какво имаш точно в предвид!Имаше едни бутици "MARTIN'S",за 30лв. разкошни рокли,дълги до колене,до долу,разнообразни разцветки...Много интересни неща! Peace А освен бутиците,имаше и страшно много сергии,с огромно разнообразие на дрехи и рокли!
Така ще имаш и спомен от ваканцията,ако не си купиш нещо преди това! Wink

# 209
  • Лондон/Пловдив
Много хубави снимки на РАличка доста се е забавлявала на морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт