комплекс Ягодите

• 1 344
  • 4
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Някой бил ли е скоро там.Моля за мнения-стаи ,басейни,ресторант

# 1
Кои са тия ягоди? Аз се сещам за вили Ягода в Боровец, но за тях ли питаш?

# 2
  • Пловдив
http://www.yagodite-bg.com/  за тук става въпрос около Стара Загора

# 3
  • на село
Била съм само в ресторанта - храната не е лоша.

# 4
  • София
Мъжът ми ходи на фирмено парти преди 2-3 седмици там за 3 дни. Каза, че в комплекса били те и още 2-3 семейства т.е. не е много пълно. По снимките на мен ми се видя прилично - ново (или реновирано), басейнът чист (но не е особено голям може би около 6-20 м), около къщите има окосена тревичка и е удобно за тичане на деца, оградено е. Комплексът е направен с вкус, има разни изкуствени езерца с водни лилии и т.н. Недостатъци - няма включена закуска и ресторантът отваря чак около 10.00 часа (нашите примерно стават в 7.30 - 8.00 и до 10 ще освирепеят), в събота е имало ДиДжей и музиката е била много силна и до много късно. За тях това е било супер, но за почивка с деца не съвсем. За цените не съм го питала, но каза че са ходили и в някакъв ресторант в Казанлък (на централния хотел ресторанта, ако трябва да го цитирам) и сметката е била в пъти по - ниска. Иначе къщата, в която са били вътре са 4-5 стаи  с общ снатиране възел - на 1 етаж голяма дневна, а на втория са стаите, но имало различни типове къщи - и малки, и големи, и такива къща тип фамилна стая. Имаше и друга тема по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт