Хора, къде да почиваме?! Нищо подходящо не намирам!!!

• 8 359
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте на вси4ки  летовници с молба да ми помогнете да избера място за по4ивка на море (по възможност БГ юг) на база ОИ, място, подходящо за семейства и с добро обслужване, храна и условия!!!
Направо ми се струва невъзможно да се намери съчетание от всички тези неща на нашето черноморие!
При едни храната е зле, при други обслужването, при трети плажа!!! Някъде има оси, другаде няма развлечения за децата...направо съм се видяла в чудо
Искаме да ходим от 15.08, но такива противоречиви мнения има за навсякъде, 4е съм се хванала за главата!!!! ooooh!
Моля Ви дайте ми предложения от вашия опит, като пак казвам, 4е предпо4итаме ЮГ, тъй като на Север по това време мисля, 4е ве4е ще е студено или поне ще е ветровито а Малчо е на 1,4 г и не е за предпочитане
Също моля дайте ми съвет от вашия опит дали с толкова малко дете е по-добре да търсим ОИ или може да отидем и на хотел без храна и да си търсим храна отделно (той не яде сладоледи и др. такива, 4е да се възползваме от ОИ).
Благодаря ви, във вас ми е спасението!!!

# 1
  • Varna
И ние сме в същото положение, само че имаме и по - голяма кака.Ще се възползвам да следя отговорите!

# 2
ами по южното черноморие, можете да намерите доста оферти  за ал, зависи обаче от финансите, скоито разполагате, а може и само на хотел/квартира да отседнете и да се храните навън. Аз лично ( писах и в темата за черноморец) мога да похваля къща за гости бел, където по предварителна заявка  от предния ден ти осигуряват храна за следващия, е разбира се доколкото видях си имат меню, но ми казаха, че мога и да си поръчам, аз не се възползвах, защото  обикаляхме по заведенията, където  все пак имаш по-голям избор, също на 100% мога пак там да ти препоръчам вила Камелия - не осигуряват храна, но са на макс 10 мин от центъра - имат си и градинка, където спокойно можеш да пуснеш малчо да играе, тъй като двора се заключва. Това е прясна информация от тази година и от личен опит. Чух, че и в Приморско било също много хубаво, но там вече не мога да  дам инфо за конкретни хотели/квартири

# 3
  • гр.София
Ако парите не ви притесняват, най-доброто според мен /но доста скъпичко/ място по нашето черноморие е комплексът Дюни. Той съчетава всичко, което искате: превъзходна храна, абсолютно съпоставима с така хваления Аl инклузив в Турция, огромна затворена територия, съчетаваща в себе си и море и малко планина /виличките са разположени сред много дървета/, никакво движение на коли в комплекса, абсолютна сигурност и безопасност, външни хора не се допускат, страхотна анимация за деца и възрастни.
Най-скъпо е в двата хотела на плажа, другите три са по-поносими.
Ето тук виж цените в момента има отстъпки за деца до 5 години е безплатно   http://www.calisto.biz/index.php?r=1674

# 4
Ако парите не ви притесняват, най-доброто според мен /но доста скъпичко/ място по нашето черноморие е комплексът Дюни. Той съчетава всичко, което искате: превъзходна храна, абсолютно съпоставима с така хваления Аl инклузив в Турция, огромна затворена територия, съчетаваща в себе си и море и малко планина /виличките са разположени сред много дървета/, никакво движение на коли в комплекса, абсолютна сигурност и безопасност, външни хора не се допускат, страхотна анимация за деца и възрастни.
Ето тук виж цените в момента има отстъпки за деца до 5 години е безплатно   http://www.calisto.biz/index.php?r=1674

Само отбелязвам: това са цени без ДДС.

# 5
Мястото което на нас страшно ни харесва вече втора година е с две условия, които не съм сигурна дали ще одобрите на ще ви разкажа може пък да ви хареса !Първото нещо е че е на северното черноморие т.е Обзор първо съм очарована от града пълно с детски кътове и зеленина изолирани от шум хотелчета и не е ал но затова пък ядяхме в кръчмичка в съседната пресечка в която готвят всеки ден различно меню. Иначе и ние сме с две хлапета каката ми е на 4 и половина а бебо току що навърши годинка хубавото на хотелчето е, че има детски кът райграс и само няколко стаи които са и студия т.е имат нещо като кухни към тях .Иначе има две летни кухни напълно оборудвани за приготвяне на храна ако се наложи и за първи път няма пясък навсякъде в стаята  Wink
Стаята с три легла ни струваше 45лв и не знам какво друго да ви кажа ще приложа линк защото не съм сигурна как се качват снимките   Embarassed
http://www.hitsovi.com/

# 6
  • Sofia
Ние ще ходим в Ахтопол, по препоръка на познати и мами от форума, бунгала са - за август месец е 27лв. на човек с включена храна, но ще се върнем чак след 15ти та няма да мога да пиша по-рано как е било. Знам само че детето ще има къде да играе, че храната е вкусна, че не е далеч от плажа, но пък не са кой знае колко луксозни, но за нас това не е проблем.

# 7
  • гр.София

ДДС го плащаш само ако искаш фактура

# 8

Thinking

# 9

Thinking

А ако искам само касов бон?

# 10
  • Плевен
Има значение колко пари можеш да отделиш за почивката,иначе няма ка да те посъветваме.

Mного хвален тук във форума е хотел Мирамар  в Обзор. Не е най-на юг,но може да прочетеш има отделна тема за него.

# 11
  • Пловдив
Вчера се върнахме от морето. След злополучия с хотел "Амфора" в Сл. бряг се преместихме в хотел "Казабланка", Обзор. Препоръчвам го горещо. Чисто, храна в изобилие, спокойно, добро отношениеПреди да си тръгнем ние намалиха цениет, на 70 лв на човек.

# 12
След злополучия с хотел "Амфора" в Сл. бряг ....

Би ли споделила?

# 13
  • София
Аз съм резервирала стая в хотел Алпина, Лозенец. Офертата е много добра - 50 лева за двама възрастни, като за детето не плащам нищо. В цената е включена и закуска на шведска маса.
Освен това има два басейна и е близо до плажа. Има безплатен нет, чадър за плажа, шезлонги и прочие неща.

# 14
  • София
Присъединявам се към предложението за КАЗАБЛАНКА в Обзор. Миналата година бяхме там със семейството ми и наистина си починахме. Тогава не предлагаха всичко включено, а бяхме на база закуска и вечеря. Храната много ни хареса, обстановката също. Бяхме в апартамент с една спалня, а децата спяха в дневната на разтегателен диван, който беше достатъчно голям и удобен. Имаше също фурна, микровълнова печка, термокана, така че прижелание, можеш да си приготвяш нещо и сам. Но на нас не ни се наложи, тъй като храната беше изобилна. Апартаментът имаше две санитарни помещения и две телевизора. Ние с мъжа ми си гледахме в спалнята, а децата - в холчето. Имахме огромна тераса с частичен изглед към морето. Мястото е тихо. Няма дискотеки наоколо. В близост са направили лунапарк и всяка вечер децата обичаха д аги водим там. Плажната ивица е широка. Има достатъчно място да си сложиш свой чадър и да не пълниш ничия гуша излишно. От хотела до плажа се върви по една пътечка покрай хотел Хелиос бей, но изобщо не се излиза на улица, така че за децата е безопасно. Можеш спокойно и по бански да си се сдвижиш, тъй като не минаваш през града. Разстоянието е не повече от 200 м. Много хубаво място. Няма комари, макар реката да минава зад хотела. Навярно са пръскали. Изобщо не са ни хапали комари вечер никъде в градчето. Не ни се наложи нито веднъж да палим колата и да търсим място за развлечение, защото всичко е наблизо, а ни е писнало да се движим с кола. На това му викам аз почивка. Бяха само 5 дни за съжаление, но бяха наистина много приятни. Тази година пак ни се ходи, но не знам дали ще се вместим в цената, защото е станало по-скъпо и е с всичко включено. Горещо обаче го препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт