Предложете ми хотел

• 9 599
  • 15
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Ще ходим на Крушунските водопади. Планът ми е да идем и на Деветашката пещера и на Къкринското ханче /за мой ужас не съм ходила никога/ Не искам да спя на Крушунските водопади. Най-вероятно ще трънем да се връщаме..т.е нещо за спане към Севлиево, Габрово.
Благодаря предварително.

# 1
Ще ходим на Крушунските водопади. Планът ми е да идем и на Деветашката пещера и на Къкринското ханче /за мой ужас не съм ходила никога/ Не искам да спя на Крушунските водопади. Най-вероятно ще трънем да се връщаме..т.е нещо за спане към Севлиево, Габрово.
Благодаря предварително.
Може да спинкате в Троян.

# 2
  • Стара Загора
Благодаря предварително.
Може да спинкате в Троян.
Не съм от София...ако спинкам в Троян доста път ми се събира. Laughing

# 3
Ние скоро ходихме по същия маршрут. Спахме в Ловеч ето тук. Бяхме в студио с хидр.вана и камина. В механата готвят много вкусно, но е много малко помещението вътре и става задушно. Отвънка сигурно би било добре. Но иначе е хубаво хотелчето. Край Габрово единствено съм ходила на Фенерите, с.Кметовци. Бяхме на Нова година. Също много хубава механа, но ни се падна много малка стая, много тясно беше вътре за високите цени, които предлагат. Но механата беше супер. Нямам забележки. Близо е до с. Боженци. Но иначе бих ти предложила Елена или Трявна, но както видях не искаш да се отклоняваш много от пътя.

# 4
  • с/у ОколоМръсТното
Спинкай в Ловеч. Ще видиш Вароша, покрития мост и зоопарка им.

# 5
  • Стара Загора
Спинкай в Ловеч. Ще видиш Вароша, покрития мост и зоопарка им.
вИКАШ заслужава си да спинкам в Ловеч Thinking

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
Ми аз много го харесвам тоз Ловеч. Ама много ти казвам...
Пусто, свеки живее само на няколко км. от него, та не мога винаги да нощувам там. Но като гаджета с мъжо сме спали в този х-л, който е баш на ц-ра. Не му знам името...
А и Ловеч е съвсем близко до Деветашката пещара.
Организарай си така пътуването, че да идете до Крушунските водопади в НЕделничен ден.
Иначе капълъ-чарши ви е в кърпа вързан. ooooh! Плюс скара-бира на всяко ъгълче.

П.П: пък аз се размечтах за Загората, че и нея много обичам  Heart Eyes

# 7
Мммм заинтригувахте ме с тоз хотел,защото това е място което още не съм посетила гр. Ловеч, Крушунксите водопади и т.н. , а имам голямо желание ..... сега съм в чуденка към Ловеч или В.Търново Simple Smile

# 8
Аз съм определено за В.Търново или по-скоро Арбанаси. А Къкринското ханче...ами приготви се да видиш една схлупена, празна къщичка, е дворчето е по.уютно и приятно, но не знам как ще е през този сезон...съжалявам че не съм правила снимки, но представите ми и това, което видях се разминаваха на светлинни години. Толкова бях разочарована/ходих през май.2008 г./, а аз също се срамувах преди това, че съм на толкова години и не съм ходила на това историческо място.
А конкретно към Хера, щом ще е спане към Габрово - в Трявна  Peace /страхотно местенце и има толкова уютни семейни хотелчета, че изобщо не ви трябва предварителна резервация/.

# 9
vessit и аз клоня към Търново и точно за Арбанаси става въпрос, има една къщичка на която попаднах в друга тема - вила "Творческа".

# 10
И аз съм за Трявна Heart Eyes...в Ловеч спахме защото не бяхме ходили и аз много исках да го видя, но не ми хреса.

# 11
Около Габрово единствено съм била в
с.Боженци.Там мога да препоръчам
Стефанината къща, която освен,че
предлага красив интериор,има сауна и
фитнес.Цената е 110/130лв на нощувка.

# 12
  • с/у ОколоМръсТното

и аз съм чувала добри отзиви за вилата.

# 13
  • Стара Загора

Аз съм била там но само за хапване Mr. Green и стаите видях защото едни познати спяха там. Базата е хубава но моите приятели казаха, че горе в стаите им мирише на манджите Mr. Green

# 14

Аз съм била там но само за хапване Mr. Green и стаите видях защото едни познати спяха там. Базата е хубава но моите приятели казаха, че горе в стаите им мирише на манджите Mr. Green
Ама какво джакузи има в едната стая не е истина...

Общи условия

Активация на акаунт