Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 628
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Да и на мен мн ми харесва тази коса,жива е newsm10

# 196
Момичета, благодаря за отговорите   bouquet  а за маслото от гроздови семки - не му забърсвам шишенцето - явно оттам тръгва контакт с кислород и окисляване. Странно е , защото по принцип е нормално едно масло да се окисли и да си промени състава и съответно да бъде изхвърлено - но само след 2 седмици използване съм му още в началото Simple Smile
Иначе - много са ви хубави косите   Hug и са дълги. Браво , браво Simple Smile
П.П. Като се направят 100 теми за дългата и здрава коса - ще има ли купон  Grinning

# 197
П.П. Като се направят 100 теми за дългата и здрава коса - ще има ли купон  Grinning

Crazy Party

# 198
Жалко, че мис Арк (Логън) я няма, сигурна съм, че щеше да напише поне един ред за косата ми  Tired

Ето ме. Hug
По- жива и блестяща коса не бях виждала отдавна, с изключение на тази на Игуанка/моля никой да не се обижда, не го казвам с лоши чувства към останалите/. Цветът е много интересен, няма помен от сухи крайчета, заплетени...Ако продължаваш с грижите съм сигурна, че няма да имаш проблеми с пускането на  дължина. Опитвам се да си я представя каква ще е като порасне. Hug

На arogans - цветът е убийствен просто!  Crazy Тази коса съм я виждала май. Wink

irresistible, на мен лично косата ти преди да започнеш с маските, ми харесва повече, но това е, защото аз обичам по-твърди коси...На снимките "след" изглежда мекичка. Но като цяло и преди и сега ти е много хубава. Къдричките са неподлежащи на описание... Crazy

Kocha, хубаво си решил и ти да пуснеш снимки.   bouquet

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 12:18 от мис арк

# 199
  • Варна
На arogans - цветът е убийствен просто!  Crazy Тази коса съм я виждала май. Wink

Къде ли? За първи път качвам снимки!?  Thinking

# 200
Вървейки по улиците, гледам предимно косите на жените. Та май съм виждала  твоята. Sunglasses  bouquet

# 201
  • Варна
Вървейки по улиците, гледам предимно косите на жените. Та май съм виждала  твоята. Sunglasses  bouquet

Flutter

# 202
Страхотни коси, момичета  Heart Eyes Завиждам ви благородно   bouquet Wink

# 203
  • В полите на Пирин планина
И на мен ми харесват показаните коси.  Hug Аз съм пристрастна към къдриците  Grinning

Мис Арк - привет!

# 204
  ето ти хубава коса.   Grinning  Simple Smile

# 205

Привет- мривет!  bouquet

teddy08  Thinking

# 206
  • В полите на Пирин планина
teddy08 на тази снимка аз виждам една рошава коса  newsm78

# 207
 Joy
teddy08 на тази снимка аз виждам една рошава коса  newsm78
Joy

# 208
Ох момичета, и моята коса е една рошава тези дни.... Уж е чуплива, ама чупките нещо отиват накъдето си искат Crossing Arms
Мисля да си взема някакъв шампоан, балсам или нещо подобно за къдрава коса, пък дано се пооформи. Вие какво бихте ми препоръчали?

# 209
Най-сетне   omm мис Арк, благодаря ти  Hug smile3525 Благодаря и на останалите момичета, които харесаха косата ми   bouquet

Ако успея да завъртя снимката, можете да ми я сложите в албума, моля  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт