Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 597
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
# 211
iguanka, ти си истинско съкровище, благодаря ти  Hug  bouquet

# 212
уаууу... браво, момичета! снимките, които имат продължение говорят само едно - добре се справяте с косите. продължавайте все така. аз сега имам да изчета доста, за да се похваля и аз един ден, надявам се скоро Simple Smile

# 213
Опа дойде и моя ред да си покажа птичето гнездо  Joy Joy Joy Joy та ето ме и мен:

http://img11.imageshack.us/img11/6762/dsc01172t.jpg <---- сега

http://img36.imageshack.us/img36/2430/dsc01176p.jpg <---- пак сега

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 22:58 от Kocha

# 214
Kocha, никак не е зле. Доста бързичко ти е порастнала косата. На първите две снимки е най-добре. От кога правиш маски, извинявай , че те питам, но отсъствах известно време от сайта.

# 215
Маски...?Само преди 2 дена направих оная дето я пише на предната страница иначе косата ми маска не е виждала никога Simple Smile ама ме притеснява една черта дето цепи скалпа ми на 2 Cry и се чудя дали е за дето ми пада много коса или незнам

# 216
То е така мъж с хубава коса без нищо да прави-да ви завиди човек,ама и на момичетата са им много хубави косите,личат грижите,които полагат

# 217
Опа дойде и моя ред да си покажа птичето гнездо  Joy Joy Joy Joy та ето ме и мен:
......
Косата ти си е чудесна според мен. Wink

ама ме притеснява една черта дето цепи скалпа ми на 2 Cry и се чудя дали е за дето ми пада много коса или незнам

По принцип тази черта се получава когато дълго време там минава пътя. Аз също я имам, понеже от години разделям косата си на две страни. Нескопосано го обясних, надявам се, че ме разбра.

# 218
Имаме си Kocha ! Здравей! Hug

Писанка и от мен едно " хубава коса " Peace

teddy08 аз съм луда фенка на Анджелина ,ама тая снимка направо ме срази ?! Sick

На arogansцвета е   ooooh! страхотен !!!

Искам да споделя ,какво сътворих вчера ! Косата ми е червена ,по-носитено .....отидох на фризьор и поисках да ми направят кичури. Едната част ги направихме с блондор и 6 % окислител ,а другата с бондор и 9% окислител. Така едните кичури станаха с 2 тона по-светли , а другите с три тона. После фризьорката ме боядиса с професионала боя и резултата беше страхотен . Лично аз съм много доволна ,сега имам червена коса с два цвята по-светли кичури . Ще търся някой да ме снима с фотоапарат или нещо по-качествено ,защото с   телефона не стават снимките !... Е, похвалих се !

# 219
  • Варна
Благодаря, ♥♥Си♥си♥♥ !
Сега обаче малко го посмених, по-тъмен и с лек лилав отенак.Simple Smile

# 220
Разбирам те ,arogans  Hug ! Аз също сменям червените тонове. Била съм и махагон ,и бургунди ,и лилаво -червено ,и патладжан...... Всяка жена има нужда от промяна !!! Flutter

# 221
Момичета да ви кажа,че си чувствам косата прекрасно от маските с тривитаминола.Вчера я постригах-врахчета,и още по жива стана.Ако мога ще снимам и ще ви покажа WinkИначе съм на половината курс,имам още около половин шише и после почивка.

# 222
  • Бургас
Та в този ред на мисли за цветове,от днес съм тъмно кафява,реших да се сбогувам с червеният цвят.Винаги съм мислила за себе си като за брюнетка,така че защо да бягам от същността си . Mr. Green
Коча,браво имаш хубава коса.Подържай я така  няма да стои опърпана като на повечето дългокоси мъже. Wink

irresistible много ми харесва твоята коса.Аз обичам такива къдрици,меки.

Писанка и твоята коса е лъскава и хубава.

Момичета,когато си миете косата падат ли ви косми ?Имам предвид когато разнасяте балсама най вече ? newsm78

# 223
На мен напоследък ми пада повече от обичайното косата ! ooooh!
А, от балсама ти пада просто ,защото космите които така или иначе  са щели да паднат се хлъзват по лесно и падат....ако ме разбра !

# 224
Момичета, и мен ме мъчи косопад Sad Може ли да започна маските с една седмица по- рано...т.е. да съкратя почивката?

Общи условия

Активация на акаунт