Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 595
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Та в този ред на мисли за цветове,от днес съм тъмно кафява,реших да се сбогувам с червеният цвят.
Shocked Crossing Arms Hug

Как се отърва от червеникавия оттенък?
 "Преди- след"? newsm47   bouquet

# 226
  • Бургас
Как се отърва от червеникавия оттенък?
 "Преди- след"? newsm47   bouquet

Ами май има лек оттенък,но почти не се забелязва.Ще видим сега като започна да я мия. Тоест след някое и друго измиване.newsm78
Все още нямам снимка с този цвят,пресен е. Grinning Като се снимам ще пусна. Wink

# 227
Момичета, и мен ме мъчи косопад Sad Може ли да започна маските с една седмица по- рано...т.е. да съкратя почивката?

Ако "косата " ти има нужда от маската ,не пречи да я започнеш по-рано. Лично аз миналата година съм я правила един или два пъти без да правя почивка, но чувствах ,че косата ми има нужда от витамините!

kloie защо ти омръзна червеното ? С каква боя се прави ?
При мен единствената коса която пада е когато си слагам балсам и се сресвам. Предполагам ,че просто космите ,който са в мъртвата фаза се "свличат".

# 228
  • Бургас
Сиси,аз съм синеока по принцип и незнам защо ,но повече се харесвам с тъмна коса.И моят мъж също ме харесва повече тъмна ,а заради мъжете какво ли не правим. Blush
Сега се боядисвах с тъмно кафяво на Чифели.

Благодаря ви за отговорите.  bouquet Че се плаша от падащи коси. Sad

# 229
Не се плаши в природата винаги има равновесие, падат  ли ,значи имаш нови ! Grinning

Щом любимия те харесва така ,неговата преценка със сигурност е най-точна ! Peace

# 230
Аз когато бях червевна ,маханх отенака само с ножицата.

# 231
момичета, мерси за думите ви Hug Hug

иначе и на мен в банята ми пада повече косата като слагам балсам или купена маска, може би наистина така се приплъзват по-лесно Thinking

# 232
колко струва витадерм и пак ли от ветеринарните аптеки се купува спрях се на него защото тривитаминола не мога да го изхъбя за 1 месец Confused та витадерма май е с по дълъг срок. Confused

# 233
здравейте! започвам и аз да се опитвам да си спускам коса, но имам нужда от съвет по няколко въпроса.
1. искам да си подстригвам косата сама 0 възможно ли е това, прави ли го някоя от вас?
причината е, че косата ми често и лесно цъфти и искам да се подстригвам по мъничко на 20тина дни, но  по възможност съвсем мъничко, за да може да порасне все пак. За съжаление, фриз'орките просто не са наясно с това какво значи "съвсем мъничко" и косата ми не може да порасне. нямам възможност да търся добра фризьорка, тъй като не съм в Бг.

2. каква е най-лесната прическа за самоподстригване и спускане на коса? в момента съм с коса малко под раменете , на етажи. най много ми цъфтят етажите и се чудя дали полека лека да ги разкарвам...

ло

# 234
Та в този ред на мисли за цветове,от днес съм тъмно кафява,реших да се сбогувам с червеният цвят.Винаги съм мислила за себе си като за брюнетка,така че защо да бягам от същността си . Mr. Green
С каква боя?  Blush

# 235
Привет, дами!

Видях много хубави коси! Пу-пу!
Днес си взех тиквено масло, от авокадо, от макадамия и маслинено. Нямам търпение да видя ефекта върху косата ми.

Сега съм изпаднала в една много тежка дилема- да се обезцветя ли или не? Искам промяна, но ме е шубе. В същото време не мога да си намеря remover. Хубав.  ooooh!

# 236
Здравейте!
Видях много красиви и здрави коси!!!  Heart Eyes
Днес бях на фризьор и тя доста ми взе от връхчетата, около 3 см. Доста ми се скъси косата. Но фризьорката ми каза, че заради изгорелите крайчета от миналогодишната боя ми изглежда като нацъфтяла. Така че пак съм с подкъсена коса, докато не се махнат тези връхчета.  Tired

# 237
Скъсена, ама здрава!  Hug

# 238
# 239
Анч, моето скромно мнение, което си позволявам да изкажа е, да не си обезцветяваш косата, защото мнооого изгаря. Сега ти е толкова лъскава и красива  Heart Eyes Минала съм по този път и знам, че обезцветяването води до често подстригване, заради изгорелите връхчета, ама наистина доста изгарят. Аз бях така и поради тази причина все не можех да си пусна дълга косата.

Общи условия

Активация на акаунт