Тайната на дългата и здрава коса - 71

• 39 588
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
И мен точно това ме спира. Ще се спирам още време. Да видим до кога. Благодаря!    bouquet:

# 241
до Мацка :
 За подстригването сама май единствения вариант е да седнеш пред огледалото и доколкото можеш да отрежеш само цъфналата част на косъма (и така косъм по косъм). Отнема повече време, но пък почти не се забелязва скъсяване на косата - хем ти расте, хем не цъфти Simple Smile

# 242
  • В полите на Пирин планина
Анч, косата ти сега е много хубава и здрава, едва ли такива драстични процедури ще й се отразят добре - мое мнение  Peace

От къде си купуваш изброените от теб масла?

# 243
И мен точно това ме спира. Ще се спирам още време. Да видим до кога. Благодаря!    bouquet:

Моята коса е много суха и е боядисвана от много време в светлокестеняво. По принцип не съм фен на агресивните процедури, защото косата ми наистина е адски суха (както и кожата ми) Реших обаче да я изсветля още и с фризьорката ми се разбрахме през лятото тя да ме боядисва като всеки път леко ми изсветлява боята, а есента (когато слънцето не е толкова силно и не изсушава косата допълнително), да ми направи някакъв по-слаб разтвор на римувъра и да ми доизсветли косата.  Peace Иначе боята която ми слага е професионална на лореал. 

# 244
  • В полите на Пирин планина
galateia косата на Анч в момента е боядисана черно  newsm78

# 245
  • Бургас
Анч,да не стане като мене през януари просветлих до русо и сега отново съм черна. Rolling Eyes Резултата е,че просто не мога да се възприема с друг цвят,а  косата ми не може да порасне като хората,защото подобен род процедури са свързани с подрязване на краищата вече повече от половин година постоянно.
Но ти си знаеш най-добре просто помисли не бъди импулсивна като мене. Peace

Някой беше питал за сегашната боя на Чифели е тъмно кафяво 3-ти номер.

# 246
iskam da mi porasne kosata kakvi li ne ne6ta ve4e sum probvala i veche 4esno d avi kaja mi pisna taka sum se vmqniq4ila v tazi kosa 4e vs put q merq s kolko e po dulga a mi ostavat 4 prusta do krusta polzvam kakvi li ne maski vs sum polzvala gas mas ocet bademovo maslo trivialiton vialiton konski vitamini  #Cussing out :baby_neutral:molq vi ako znaete nqkakuv metod koito e izpitan i dava efekt da pishete  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Embarassed

# 247

Че тя ти е много дълга тогава. Защо така си се вманиачила да расте още по-бързо?

# 248
Споделих за намеренията си, защото знаех, че все някой ще се е сблъскал  с моята дилема.  Hug
Определено искам да си изветля косата, но няма да е с римувър. Разубедихте ме.
Тя косата ми не е черна всъщност. Вече не е. Застана ли на светлината си го докарва баш на тъмно кестеняво. Та идеята ми е да я оставя да пада. Боядисвам само корените в кестеняво. Все ще се отмие тая боя. Или ще се отреже.  Mr. Green
Още веднъж ви благодаря за споделените мнения!   bouquet

А маслата си ги взех от аптека Санита, тиквеното от супера.

# 249
  • Бургас
Момичета препоръчайте ми кристали за сухи краища,против цъфтеж,ще съм ви много благодарна  Hug

# 250
За кристалите на Alfaparf с лененото семе съм чувала доста добри отзиви  Peace

# 251
Момичета препоръчайте ми кристали за сухи краища,против цъфтеж,ще съм ви много благодарна  Hug

Alfaparf или BioPharma

# 252
  • в.преслав
 Аз също препоръчвам кристалите на Алфапарф.Ползвала съм тия от диамантена серия и съм много доволна.Иначе откакто минах в отбора на русокоските и при мен играе всеки месец ножицата,но поне моята фризьорка знае какво е това малко.Наумила съм си вече да си взема пак тривито и да направя един курс,че от почти година карам само на масла.Това,което не ми харесва в косата ми е,че нещо стана много суха по дължината и въпреки,че и слагам редовно купешка маска или балсам пак седи суха.
  Това е единствената ми нова снимка,но аз нямам нищо ново за показване
 http://img149.imageshack.us/img149/7043/img038o.jpg

# 253
момичета, попадна ми каталог на Орифлейм и видях 2 горещи масла едното от дива роза и памук, а другото с кокос и оризово мляко, принципно съм склонна да не си взимам неща по каталог, но ако някой е ползвал поне едното нека каже дали е доволен Hug

# 254
ledenata,благодаря за линка   bouquet Обаче наистина няма какво повече да коментирам кристалите,всичко,което може да се каже за тях е казано.Само че аз ги взех за 5.50 без на опаковката да е упомената някаква промоция,така че предполагам няма такава и това им е редовната цена.
Писканке,косата ти е здрава и хубава,това е най-важното,с малко търпение ще я видиш и дълга   bouquet
Kocha,твоята коса също ми хареса,хубава е и наистина не изглежда като да има проблеми.
arogans,на мен също косата ти повече ми хареса права,така повече си личи блясъка!
irresistible,къдричките са супер,косата също,разбира се!
Иначе и аз се подсригах скоро.Мисля обаче Август пак да отида,защото ми взе наистина малко,казах и да вземе изтънелите връхчета,но има още.Във всеки случай ударих джакпота  Mr. Green
Искам и да ме посъветвате коя серия да си взема- elseve anti casse или с пчелно млечице?Засега съм се спряла на това,но ще бъда благодарна и на други предложения,иска ми се да е нещо по-силно подхранващо,но не прекалено,да не ми сплеска косата.

Общи условия

Активация на акаунт