Споделете 114

• 21 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички! Не можах да гледам Катюша, че не бях вкъщи, но явно се е представила прекрасно, за което я поздравявам!
Ходих да си взема кръщелното свидетелство, а след това се отбих за подарък - днес дядото на мъжа ми има рожден ден. Купих му една богата енциклопедия на билките - той много се интересува, събира, суши, пие отвари... А Александър му надписа картичката. Дядото се стъписа от подаръка, но пък се зарадва. Преди малко го гледах - седнал на леглото и чете ли, чете - значи изборът ми е бил удачен. Wink

# 121
Започна следобедът на един фавн, а аз трябва да ида на обяд.

Флор пие повече джин от мен. Шегувам се естествено. Но тя наистина прави опити да ме догони.

# 122
От теб може и да е повече. Упорито гоня Сопрано, но там шансовете са минимални.  Laughing

# 123
Не може  Joy
Фавнът свърши докато преглеждах "Споделете"
Видях Катюша, а довечера и ще я чуя.
Доволна отивам да напълня търбуха.
Поредната среща с висшата простота се отлага във времето. Но аз мога да чакам.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 13:04 от Знаток

# 124
Предаването е качено вече  Simple Smile

# 125
  • Paradise
Много благодаря за инфото!

С тези приказки за джинтоници ме вкарвате в изкушение; заръчах вече за довечера да има вкъщи. Само да устискам до края на работния ден, че неспането си казва думата.

# 126
  • Варна
Отивам да гледам предаването. Катюш, надявам се, че не е разплакващо, че съм насред офиса.

Споделям, че моят най-добър приятел, любим и съпруг днес има рожден ден. Свари ме сутринта по нощница тъкмо като му окачвах надписите "Честит" и "рожден" на стената в хола. За мен остана само да добавя на глас "Ден!" и да му увисна на врата...
Да са живи, здрави и много щастливи и останалите днешни рожденици! И да са умерено криви Раци.

Нимфетка, завиждам ти на усещането да направиш удачен подарък и да зарадваш човека отсреща!

# 127
  • Му Кинд Оф Плаце
Споделям, че вчера видях детенце с малки плетенки обувки и бели чорапета към тях. Ще извините, че заснобарявам разговора, но бях впечатлена-все се чудя кой потребява, а то потребител от малък се изгражда.

Катя, не гледах, но съм сигурна, че е топ.

# 128
Лилибон, лъв не е ли?

Франзела Mr. Green

# 129
  • Казанлък of all places
Катюш, Hug! Струваше си всяка минута!
( ако разберат на работа с какво се занимавам последния половин час...)

# 130
  • Варна
Ей, от толкоз време дебна кога ще дават Катето, а то днес било и аз точно днес не гледах. Нищо, ще потърся записа.

# 131
  • Варна
Дуци, в неговата година 22ри е бил в рачешката зодия. Записът на бтв упорито спира точно преди представянето на Катя, ще го пробвам пак по-късно. Ама че сайт имат!

# 132
Споделям,че съм кълбо от притеснения
в момента.Има вероятност в работата
да стане проблем,за който подозирам,
че и аз ще го отнеса....
Моля Ви стискайте палци всичко да мине
гладко.Точно днес,точно сега нямам никаква
нужда от нещо такова.... Sad
Исках да гледам Катюша, но не се справям
със сайта.

# 133
Стискам палци.

Лилибон, хванал е последния влак, готина зодия сме.
Ясен на Тити пък е лъв, който днес става на годинка м/у другото.

# 134
  • No Line On The Horizon
Да е жив и здрав Ясен! Много късмет!
Катюша, евала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт