Споделете 114

• 21 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Страхотно име, страхотна зодия! Честито на Ясен!

# 136
за кое предаване говорите Thinking
azsa стискам палци! И аз днеска съм така...

# 137
  • о`майна лунна нощ е
"Часът на мама", което излъчиха тази сутрин.

# 138
ха, Дуци, не е бре! Див рак е и Ясен!
изненадано благодаря за поздравите, аз влязох със съвсем друга цел, да се оплача от националната художествена галерия, където на въпроса къде са им рампите за колички, отговориха, че и царят пеш е качвал стълби. А какво правите с инвалидите, питах, и отговорът беше емиииии......ееееее...ммммм....не можем да им предложим асансьор  Rolling Eyes
и всъщност изложбата на соц монументални и немонументални платна не успя да ме грабне....нямаше никакъв живец в представянето й....г-жо Йосифова  Confused

# 139
Споделям, че от екрана Катюша ми напълни душата с обич  Grinning

Весел и честит Ясен, тити!  Grinning

# 140
  • Sf
Моля, разкажете ми повече за Илия Траянов. Поръчала съм си книгата му Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, както и съм си свалила филма.

Гледам има и още негови книги, съвсем потребителски ми е въпросът, какви са ви впечатленията?

# 141
  • Казанлък of all places
Кроасания , аз съм му фен. Много интересен типец . Филмът е един от най-любимите ми за миналата година, а книгата подарих на един човек, когото много обичам.
А от къде имаш филма? Може и на лични.

# 142
Зададох си въпроса в "На пазар" дали е ставало дума за книги. Щото си е пазаруване.
Чувствам се умряло-заспал, Вълчето два вечера подред ни направи показно що е нощен начин на живот. Тая сутрин е заспало в 9. А довечера?
Като сядате на пейки, не си вдигайте полите, да не се измачкат. Разглежда ви се всичко.
Не знам какъв е етикетът.

# 143
  • Sf
Wolf, не бъди критичен, дори и дипломатично такъв...
 Grinning

angelina.bgk, писах л.с. В замунда мисля за последно го имаше  Peace

# 144
Гледах бродкастнатото (wtf) предаване с Катюша и все още си мисля, както и преди, че едната водеща не е за там,
но пък гостите - очарователни човеци, които будят разни позаспали чувства у другите, а интересно как ги будят в себе си.

# 145
Да в Замунда го има филма, от там съм го сваляла и го гледах. Много ми хареса, ама честно сега не мога да се сетя изобщо за какво ставаше дума, ужас... ooooh!

# 146
Споделям,че едва си държа очите отворени,чувствам се скапана и със замъглен поглед..или ме гони критическа на 28г Tired

# 147
Благодаря за палцестискането! bowuu
Имаше ефект.Форумът е сила. Laughing

# 148
Благодаря за палцестискането! bowuu
Имаше ефект.Форумът е сила. Laughing
Айде постискайте и за мен,че днеска щях уж бонус да вземам,а то да не с еразмина и със заплатата даже Shocked

# 149
Сладурка, не бъди материалист!
От чешмата винаги тече вода,
макър и не винаги студена.
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт