Споделете 114

• 21 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Дуци, наричаш ютуб подобие на вибокс?  Joy Joy Joy
Добре, оттеглям се. Няма да ви тормозя. Гответе.  Simple Smile

# 181
Не искам да готвя, не искам нищо да правя. Искам да пътувам. С фотоапарата и сама.

# 182
Мразя да готвя. И да чистя, мразя. За чистене на прозорци да не съм чула. С две думи, аз съм анти-домакиня. Е, простирам с кеф, след като пералнята е изпрала.

Как сте, Споделете? Наздраве! На уиски с кОла съм - това последното го споделих, щото ТС не го мернах, та няма кой да издразня.

# 183
# 184
  • Paradise
Флор, къде хукна!

Разминах се с джина, защото в кварталния магазин са изкупили тоника. Пак трябва да пия бяло вино. Не се оплаквам, споделям си просто. Наздраве!

# 185
  • Му Кинд Оф Плаце
Коя постановка последно сте посетили? Моля, споделете впечатления?

Аз съм фен на Ледена Епоха 29 и обожавам оранжав лак.

Напоследък пием всичко, вие как сте? Каза ли някой Наздраве?

И да споделя, вече сума ти дни (от петък насам) как писах, че племенницата ми има РД, но никой не ме поздрави  Crossing Arms Crossing Arms Ще ви пусна сафридени снимки поради възмута.

# 186
Окоча, добре, че ти ме разбираш. Wink
Тук съм. Не пия, но мога да си сипя. Дори направо отивам. Наздраве!

# 187
Сега се прибрах.Споделям,че по магазините
наистина има сериозни намаления.Споделям,
че се възползвах.Споделям,че ако онзи ден
съм била сдухана заради минуса на кредитната
карта, то сега положението не стана плачевно,
а направо трагично.Но предпочитам да не мисля
за това.Веднъж се живее.Прибирайки се, от
пощенската кутия стърчеше изравнителната
сметка на парното Sad
Съвет: Яжте,пийте и си носете новите дрехи!
Наздраве!

# 188
Днес в най големия пек обиколих Съдебната палата три пъти ( не че това ми беше най каръшкото ). Милото рече, че се влизало откъм Алабин, аз направих един тур първо до него, после от Алабиновия вход ме пратиха на Позитановия, от него на Витошкия и точно бях набрала достатъчно количество положителна енергия, когато Божията справедливост се материализира в тялото на чудесен млад полицай. Чу-де-сен. Млад. Обещаващ. Направих се на глупава, докато ми обясни как да си прекарам вещите през детектора и горко съжалих, че нямам голяма метална катарама на колана или поне двайсетина скрити метални копчета, които да изпиукат.
Освен това ви споделям, че не ми вибрирате в честота, поради което ще ви лиша от лъчезарното си присъствие за малко/много.

# 189
Бахти пияниците, заклевам се.... ooooh! Тва ли е дъха на  Споделете?

# 190
Много ясно! На джибри и мастика  Grinning Наздраве! Ти завиждай!

Флор 

# 191
  • На брега
Кроасания, страшен ти е аватара! Джони Деп - Лудия Шапкар. С нетърпение очаквам да гледам "Алиса... " на Тим Бъртън.
Цитат
И да споделя, вече сума ти дни (от петък насам) как писах, че племенницата ми има РД, но никой не ме поздрави    
Да ти е жива и здрава племенницата лелче  Laughing Щастливо детство и късмет и за напред и желая.

# 192
Окоче, нацели ме!  Heart Eyes
Днес е трети ден без мъже в къщи. И да ви кажа, изпих всичкия алкохол. Остана само някакъв вермут, ма аз вермут чист не пия. Та, Марадона, може би си прав.  Mr. Green

# 193
"Песни, танци, пияни шматки...Егати цирка..."

# 194
Разбира се, друго си е боса, бременна до печката.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт