Споделете 114

• 21 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
T'ва е духът Марадона- почти всички пияни и искрени, и във всеки втори пост- "наздраве". Сега ако и Сопрано се разпише ще умра от кеф  Heart Eyes.

Наздраве Ви!

# 196
  • София
Рокси, хубаво имаш зелена пола, а за кринолин с метални обръчи да си чувала?  smile3527 Мечтата на всеки детектор е да запиука от такова нещо.

Ако се опитвате като мен да се понапиете или поне позамаете с шоколадови бонбони с пълнеж от водка Финландия, забравете. Това ли наричат пълнеж, бе, то си е жив празнеж!

# 197
Е щом ви е кеф - наливайте се (да цитирам и аз Класика) . Аре наздраве.  Hug

# 198
Флор, зарази ме  Mr. Green и продължавам здраво на Гершуин

Чудя се да си лягам, да не си ли... Мързи ме. Умира ли се от това?

# 199
Мързелът не морял, ама мъчел.
http://www.youtube.com/watch?v=e2E30HG5QNs

# 200
Оффф  ooooh! Сега заради Джей Джей  Heart Eyes и Флор  Hug , ще трябва да си сипа едно виски. А цял ден се наливам с бело вино....

# 201
Kaк можах да забравя това?!

Ставам вече, че бирата се стопли а шлюпките от семки ще ме зарият.

# 202
Ще изпуша и една пура с култовото название "Мадуро 5"

# 203
Цели пет? Тва на колко баджака е свивано?

# 204
Цели пет? Тва на колко баджака е свивано?

Неам представа. Ще питам контрабандиста.  Thinking

# 205
  • Sofia
Видно е, че или трябва да ви преместя в "Хоби", или да оставя Реза да ви обедини със "Спамо-чата"!
Не ми оставяте друг избор, а лимита на предупрежденията ми се изчерпва.
Всъщност мога и да банна сел-групата или да върна темата ви на втора страница...

# 206
Споделям своите 33... Днес ги навършвам.
Не се чувствам по различно от вчера.
Както и да е! Черпя ви за мое здраве.

# 207
Споделям своите 33... Днес ги навършвам.
Не се чувствам по различно от вчера.
Както и да е! Черпя ви за мое здраве.

Честит 33-то раждане, миличка!
Много любов, осъзнато щастие и много, много шоколад!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 208
  • Казанлък of all places
Споделям,че мисълта, която се въртеше в главата ми тази сутрин , като влизах във форОма беше: днес кой ли има празник? Simple Smile
Калатеа, много здраве, любов и добри мисли ти желая!
Споделям и че снощи заради Фло и Джей Джей откарах до сред нощите да си събирам дискография - от едно , на друго, та така до към 2...

# 209
  • Бу-у-урга-а-ас
Ей, ама тамън да стане весело и изкача зеления гущер. Оставила съм си всички линкове, за да си ги изслушам с кеф и на спокойствие като се прибера от работа, в случай че някой чевръст мод позачисти.
Изкушавам се за "Набуко" на 12.08.09 в Летния театър. Това беше първата опера, на която мама ме заведе. Бях в абсолютен културен шок. Никога няма да забравя емоцията си от тогава. Та... чудя се дали да заведа малкото злато. Трябва да проуча дали ще е концертно изпълнение или с декори и балет.

Общи условия

Активация на акаунт