Споделете 114

• 21 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Всъщност мога и да банна сел-групата или да върна темата ви на втора страница...

Няма смисъл от бан. Това няма да решиш алкохолните проблеми на интелектуалките  Mr. Green

# 211
Всъщност мога и да банна сел-групата или да върна темата ви на втора страница...

Хайде да си имаме уважението! Само ще ти напомня, че sell групата е много активна в buy от данет...можем да те притиснем финансово, така да се каже  Mr. Green

# 212
Поздрави Calathea, изглеждаш малко меланхолна с тоя аватар...
Аз не съм особено щастлива по рожденните си дни, добре че е далече (и в двете посоки).
Споделям си евтиното кафе и тулумбичките за закуска и дано не се налага
сливане на Спамо-Споделете, все още има някаква разлика между тях.

# 213
  • Му Кинд Оф Плаце
Добро утро, гледам момчетата от детската градина са се разиграли и, по мое мнение, леееко почнаха да губят добрия тон.  Naughty

Две съседки отделиха цифром и словом 10 минути на разговор за това перат ли, как перат, простират ли, съхне ли, гладят ли - аз се чудех кога едната ще ръгне на другата Кви са тия тъпни, ма, ноооо и двете се наслаждаваха на разговора. Ей затъ ще си остана борсукът в таз махла, съзнанието ми изключва при подобен разговор и погледът се зарейва нейде на север.

Логопедка, Набуко не е ли много статична и сложна опера като за първа хапка?  Thinking

Толумбички, обичааам много. И за да върна домакинската тема - Някой варненец помни ли саварините на Будапеща-само това ми липсва от комунизма

# 214
Споделям първите три праскови от тази година.... Селтакис, ти си.

Вълчо, бравос!
С риск да си срина имиджа на ърбън юпи, ще ти изброя какво аз си бера от моя двор:
джоджен (за коктейли и рибена чорба), шипки, боровинки, къпини, касис, малини, орехи, череши, дюли, сливи, вишни, чери домати, тиквички, корнишончета, копър, лапад, босилек, риган, моркови, грозде....всичко това естествено е с бутикови измерения и не пречи на моравата пред къщата, да не си помислиш, че съм некъв селяк с кален селски двор с ръждясал трактор по средата  Mr. Green

# 215
Не съм варненец.
Помня саварините меоду хотел Черно море и новата баня. А отсреща имаше фото
и на витрината стоеше и снимката на една много симпатична негърка от нашия
блок на общежитието.
Търся пръчки за наесен за най-бодливите къпини, искам ги за непроходим жив плет,
преплетени в ограда от бодлива тел.

# 216
  • На брега
Calathea  Честит рожден ден! Да си на 33 не кой-знае колко по-различно от това да си 31 или 35... Една позната на 45 казва, че с интерес наблюдава промените в себе си и по-точно конфликта между не променящия се младежки дух и уви, променящата се плът.
Вълчо, да знаеш, че съм си копнала рецептата ти за виното от шипки и ще те държа отговорен наесен  Mr. Green

# 217
  • Варна
От Будапеща ядях само целувките. Помня обаче сладоледените шойлички на "Шнека".
Някой от мъжките отбира ли от GPS системи?

# 218
Снощи, дъщеря ми:"Аз съм малко драконче, тати е дракон, мама е драка." Я, гледай ти, на мястото съм си. Добро утро! Радвам се да ви видя!
Честит рожден ден на Калатеа! Жива, здрава, щастлива, лично мен ме очароваш!  bouquet

Днес в хороскопа ми пише да не се изхвърлям единствено с професионалното и материалното си положение. Значи все пак мога да споделя, че изглеждам великолепно с петдневния си тен, изправената си черна коса, в черен тоалет, върху обувките ми с най-висок ток и всичко това с гарнитура тюркоазени, кръгли обеци. Ако кажа, че съм си починала за толкова кратко, ще означава, че работя малко. Не, не съм си починала. Искам още /обичайно/.

# 219
  • Кацнала на едно дърво.
Добър ви ден, деца мои.
Споделям успешно прибиране у дома, всички живи и здрави, нито един забравен трол на бензиностанция (не, че не ни се искаше), нито един забравен трол на плажа (не, че не ни се искаше), нито един трол с поясче на път за Одеса (не, че не ни се искаше).
Споделям, че посетих и Варна, и Бургас, но за малко и не проведох ни един светски контакт (ако не се брои контактът с разнообразни на вид и цвят, но не и на вкус коктейли). Наздраве. Ще тежа на вашата съвест, ако се алкохолизирам на дърти години.  Mr. Green
П.П. Калатеа, честито! Hug Да станеш на 33 е много хубаво, аз вече ставах веднъж, та знам.  Laughing След двадесет години пак ще стана на 33, няколко пъти.  Party

# 220
Calathea, честит рожден ден, христова възраст.  bouquet
Няма проблеми. Буля ми първа започна да прави в нашата рода шипково вино, май
за проблеми с бъбреците, ама дацата бързо я надушихме какво пие. Буля е съпругата на брата на баща ми.

# 221
Споделям, че пижото снощи се събуди с около 38 градуса. Нишо друго му няма. Дадох Панадол, спа....тази сутрин пак беше леко топъл, пак около 38, пак дадох Панадол и ги засилих с Телеца на лекар.Дано не е нещо сериозно, други оплаквания няма.
Дано не ми пропадне и ходенето уикенда до Банско. Ама каквото-това.

# 222
Calathea Честит Рожден Ден!
Бъди здрава!  bouquet
Споделям,че има вероятност през
уикенда да слезнем то Гърция.
За първи път в живота си Бранимира
ще види море и се  надявам да и бъде
много гот.

# 223
Според хороскопа ми, днес бил идеалният ден за смяна на имидж. Чудя се сега, дали бихте ме приели добре като "Красива мама"?  Thinking
Наздраве на Calathea. Аз като Василиса мисля да зацикля на 33.

# 224
оооооххх,споделям овне и стрелче ,дзверове от всякъде,почнеш ли да им говориш нещо внезапно оглушават за цял ден,че и вечер доста често.споделям и кафенце Peace                                                                 

Общи условия

Активация на акаунт