Споделете 114

• 21 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Калатея, Анна от 4-ти юли не е спряла да боледува. Записах й час за хомеопат, там, където ходи брат й. При него беше същото положение, но да чукам на дърво се стабилизира, от 7 месеца е на хомеопатия.
Стискам ви палци.

# 496
Споделям,гадно слънчево изгаряне.
Споделям,че ми се спи.Споделям
притеснение и това,че започвам да
се ядосвам в работата. Sad
Защо има дни,в които хората стават с
лице към възглавницата?

# 497
  • На брега
Мадам Стасита е рожденичка днес!
Да е жива и здрава   bouquet

# 498
  • Кацнала на едно дърво.
Честито на Стасита! Hug
Споделям много важен, работен разговор. И докато го водя, зад мен с танцова стъпка преминава дибидюс гол Малък трол... с гумени ботуши! Shocked Горещо му било, та се съблякъл. А ботушите за какво са? Очевидно за разкош.
Ха работи, де! Ако си нямаш работа...ooooh!
Вчера същото това Малко тролче ми рисува картина. Нарисувал едно кръгче.
- Браво! - казвам аз. - Прекрасно кръгче? Какво е? Цвете ли е?
- Не - казва тролът.
- Кола ли е?
- Не.
- Какво е, кажи на мама.
- Ако!
Ако нарисувал човекът. Авангардист.  hahaha

# 499
Василисаааа Joy

# 500
:
 с танцова стъпка преминава дибидюс гол Малък трол... с гумени ботуши! Shocked Горещо му било, та се съблякъл. А ботушите за какво са? Очевидно за разкош.
Това ме развесели Laughing
Честито на Мадам Стасита!

# 501
  • Казанлък of all places
Василиса....( емотикон с превиващо се от смях човече на бюро)

# 502

Човек както си го вкара сам, никой не може да му го вкара. С целия си инат продължавам да връткам за една кирлива винетка по милост на социалните. Дотука разходите надминаха очакваните приходи за две години. Баси, тия татунчовци се отмятат от документа Телк, и казват - ама ние измислихме един квадратен печат, и без него не важи.
Тия, дето удрят квадратния печат казват - подай заявление, ела в сряда. Да им го начукам квадратен.

# 503
Калатеа, надявам се скоро да споделиш, че феята ти е оздравяла (не знам защо, но вярвам в хомеопатията, помагала ми е, когато конвенционалната медицина е издишала по всички параграфи).
Споделям, че много ми се приказва и съм в приповдигнатост без видима причина.
Тролската мода и изкуство много ме разсмяха, Василис.

# 504
Записвам се фен на Василисините тролове!
Браво! Много ме развесели!

Одеве и моя синковец, в края на разговора ни по телефона: - Чао, целувам те! (аз)
А той: Чао, благодаря! Crazy

# 505
  • На брега
Не се ядосвай Вълк!
В Абсурдисландия бюрокрацията и папкоплюнченето са навсякъде... ще изперкаш, ако си го слагаш.

# 506
Ох, момичета и момчета, благодаря от сърце на всички ви!
Сълзи напират в очите ми.
Изчетох ви, исках да кажа на всекиго по нещо, но се опасявам, че ще пропусна някой.
Ужасно съм завеяна напоследък...
Нашата джипка (спокойно, не става дума за раздрънканата ни кола, а за личната лекарка Mr. Green) така се изплаши, че ме изгони с едно направление право в Пловдив.
Връщаме се преди малко със странната диагноза афтозен отит.
Крайно време е да се обърна към класически хомеопат, благодаря ви.
Феичката ми е на 7.

Добре, че е Василиса да ме разсмее. А картината веднага да се сложи в рамка, при това на видно място.  hahaha

angelina, всяко лято ходим на Широка поляна. Не пропускаме.
Може и да сме се засичали. Ще покажа снимки от там специално за теб.
През август ще нарушим традицията и ще се спрем на палатки на язовира, точно преди Широка поляна. Ех, че ми изкочи името сега...

Стасита, честит празник, сладурка! Много усмивки!

# 507
Днес е първият ден от зеленото училище за Иглика. Сутринта тръгна леко опулена и скована, заради сблъсъка с неизвестното. Обади ми се три пъти- от поляната, от дъбовата гора и след разходката. Последният път ми каза "Не се притеснявай, забавлявам се и стига си ми звъняла!"  Rolling Eyes Аз ли да звъня!? Когато се опитах, не ми вдигна.
А, да, и плажуването с едно дете е по- сложно от това с две. Добре, че си имах приятна компания.
Сега ще се изтегна, да ви прочета, че ми се губят дни.

# 508
Calathea ,с такава диагноза беше на
една колежка детенцето преди 2-3
седмици.Оправи се бързо (незнам с какви
лекарства).И твоята феичка ще се оправи
бързо,не се паникьосвай.

# 509
А, да, и плажуването с едно дете е по- сложно от това с две. Добре, че си имах приятна компания.
Къде е Элист??  Shocked  Нейните 2 се скараха за ... пясък, сами на плажа на цял залив.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт