Споделете 114

• 21 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Установих,че бебето на Мадам Стасита
уникално много прилича на моето дете
когато беше бебе(сега разледах снимките).
Чак се изумих от приликата.

# 661
  • Майничка
Като стана дума за бебета, споделям ви една картина на Григор Велев, в която ми останаха очите. Не зная дали става ясно, но бебето се явява като зеница в ирис.

# 662
Определено става ясно,че бебето е зеницата.
Много е хубава!

# 663
Чудна е картината. Като споменахте ледени напитки така ми се допи домашна лимонада от прясно изцеден лимон, захар и малко студена газирана вода. Споделям нов подпис, заимстван от любимия ми филм.

# 664
  • Стара Загора
Влизам да споделя празника със Катюша. Да ви е здрав Митко  bouquet Безгрижно детство и палави игри....бързо тичаща мама и леля Mr. Green
Весел празник.
Днес като че ли времето по се ядва...в сравнение със съботата.
Седмицата вече е посредата....а края още не го виждам.
Чакам края на другата седмица...А тя е толкова далече.

# 665
  • София по рождение
Споделям убийствена скука.
+ безработие

# 666
много работа днеска бее,след 4 кафета не мога да съм в ясно съзнание Tired

# 667
.............Споделям постоянно гадене......
preggo
М? Да не те е чел вълк?

# 668
Катюша   bouquet

Споделям ярост. Повече никога няма да стъпя в мола. Не заради мола, а защото там получих такъв шамар, че още ми плющи. И май ще ми плющи 2-3 години. Чувствам се зла и безпомощна, но със сигурност ще се справя. Стиснала съм зъби така, че Дюкан да го духа. Ще смъкна кила и от кокала си. Налага се да платя двойно чужда безотговорност и немърливост. Цената ми е непосилна, но ще успея да я платя. И мола да върви по дяволите, барабар с всички дребни молчета.

# 669
Знаток?
Какво толкова се е случило, че чак да не можеш да го преглътнеш?
Казали са ти, че размерът на някоя дреха не е за тебе? Цената и?

За първи път те виждам толкова афектирана.

# 670
Знаток, какво се е случило,ако не е
тайна?

# 671
Няма нищо общо с мола. Просто там научих новината.
Няма да кажа, но е грозно, неприятно, и ми излиза през носа. А носът на виновника се вири (аз го посмачках де)
Благодаря за загрижеността и край на дебата.

# 672
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Споделям потребността от един Колт, поне виртуален. Вълк, не се сърди на джи пи то, а на супервайзора дето трябва веднага да реши проблема. Аз бих стрелнала по системния администратор, дето светът се върти около него.
А днес на мушката ми са шофьорите на маршрутки – непрекъснато пушат (не съм фен на миризмата от известно време), слушат специфична музика (нещо не ме кефи, освен ако не е в много късни часове с много голяма компания и след купчина празни чаши) и са отворили всички прозорци на бусчето та да те надуха порядъчно (а аз се прибирам от физиотерапия). Напоследък изучавам спецификата на обществения транспорт по неволя и споделям, че си има и хубави, и лоши страни.
Сара, не се тормози от споровете с милото, то си е в реда на нещата докато напаснете характерите, а и организацията на сватбата със сигурност изнервя допълнително. Като мине джумбурето и понатрупате семеен стаж, всичко ще си дойде на мястото.
Знаток, докато си кажа и аз за мола, си написала "край на дебата". Затова ще ти кажа, каквото и да е, не си заслужава заради някой с вирнат нос да си късаш нервите - видяла съм, че всичко се връща някога, ще си намери и той майстора.  Naughty

# 673
  • Майничка
Катюша, честит ти рожденик! Дано цял живот да сте щастливата му звезда и той вашата!

Знаток, ухиленият емотикон с прегръдка май не е много уместен, но прегръдката я имаш.

Има нещо дълбоко сбъркано в мен, ще знаете. Всеки път, когато ми предстои период на финансови, да кажем, ограничения, отвътре ме напъват страсти по все по-скъпи инструменти и разточителни ремонти. Не можеше ли просто да си начесвам крастата с някоя блузка или чепици!!!

# 674
Хайдут Велко, малко май си деформирала снимката, дай ми линк, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт