Споделете 114

• 21 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Вълкът да отиде в другата тема,
че описват вълчицата.

# 676
  • Варна
Катюш, ти що не каза, че днес имаш рожденик? Simple Smile Да ти е жив и здрав, адаптирането да е приключение, което с радост да изживеете заедно! Много щастие на порасналото момче и на цялото семейство!   bouquet

# 677
През цялото време мисля, че си говорите за Мицубиши Колт.
Пък то за пистолети било Crazy

# 678
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
През цялото време мисля, че си говорите за Мицубиши Колт.
Пък то за пистолети било Crazy
С Мицубишито трябва да ги газиш, малко неестетично и много неудобно е. Освен ако не се пукат от завист (че караш хубава кола!).

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 17:07 от Didranad

# 679
Вълкът с дълъг ник, снимката я взех готова, нищо не съм променяла.

# 680
  • Boston, MA
Катюш, да ви е живо и здраво Митето, много хубав празник ви пожелавам!   bouquet

Споделям, че два дни ям по кило череши и въпреки, че все мисля, че ще се пръсна, още съм наедно.

# 681
Споделям едни болни истории, температури като при Калатеа, само че на голям.
И мъката голяма, но мина, с хомеопатични илачи лекувах(ме), дано да е било
само това вчерашното. Явно върлува вирус някакъв, но не свинският.   Praynig

# 682
От 4-ти юли Анна е болна, днес Пепи сдаде фронта с 39.4. Вече сили не ми останаха, казвам ви. Все някой боледува, редуваме се Tired

# 683
Споделям-колежка изпищя от банкомат, картата и е била сканирана и са изтеглени 400 лв. Имало е устройство на банкомата.Банкомат на известна банка, с която съм имала проблем и аз, бях писала, блокира ми картата в петък вечер, с току що преведена заплата, пред уикенд!!!
На друг колега му блокираха картата поради същата причина и го накараха да си смени кода, но теглене нямал.

Не знам какво да ви кажа, освен да си активирате СМС оповестяване за всяка транзакция.Можело да се оспори после, ама ако не го признаят.... ooooh!

# 684
Коя е банката?

# 685
ОББ, Дуц. И само като си помисля колко народ теглим на този банкомат.............. ooooh!

# 686
Оф, имам и аз карта там Rolling Eyes

# 687
Оф, имам и аз карта там Rolling Eyes
Не, картите ни са на различни банки. Банкоматът, на който е имало сканиращо, е техен.
А са им се обадили от съответните банки, не от ОББ.

# 688
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз пък се опитвам от година и половина да се разведа с тази банка, но те не поддават. Уж закрих сметката, но все още си седя в кредитния регистър!  ooooh!

# 689
  • На брега
Катюша, да ти е жив и здрав рожденика!
Присъединявам се към прекрасния поздрав на gargamela
Цитат
Катюша, честит ти рожденик! Дано цял живот да сте щастливата му звезда и той вашата!
azsa  Joy това звучи мноого пикантно
Цитат
Установих,че бебето на Мадам Стасита
уникално много прилича на моето дете...
Добре, че е одрал кожата на майка си.
Вълк, Знаток, пожелавам скорошно излизане от "черната серия", в която сте влезли.
Споделям, че имах интересен и динамичен ден. Дано да не ми е уроки, че напоследък и на мен много трудно ми минава времето до отпуската.

Общи условия

Активация на акаунт