Споделете 114

• 21 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Оф, много съм руса ooooh!
Простено ми е, отдавна ми свършиха батериите. Днес малкото нервничи един час, преди да се усетя, че е гладна. Брат й изцяло ми беше ангажирал вниманието си с тая висока Т(оправдания...).

# 691
  • Boston, MA
Оф, на нас пък от престараване Ситибанк днес заключили общата ни карта, щото имало "чужбински" транзакции. Докато разбера, докато се обадя да я отключат... Брат ми е изпуснал самолет в Прага, трябваше да си купи нов билет и сега не го знам де е по Европата, през къде ще прекачва, какви пари има.... телефонът му е изключен, силно се надявам да е на път за НЙ вече.

Не им се скарах достатъчно по телефона, мъжът ми каза, че трябвало да ги направя на бъз и коприва, че те оставят точно в такава екстремна ситуация като прошляк...

# 692
Споделям, че пека още едно шоколадово изкушение и ако стане сполучливо-ще го споделя.

Мнооого го глезя този мой мъж, много!
До 7 работя, след 8 яхвам мивката и запасвам престилката. Tired

# 693
Сигур заслужава момчето

# 694
  • На брега
Сигур заслужава момчето
Надушвам мъжка солидарност  Mr. Green...

# 695
И аз да споделя.
Продължавам да чакам отговор на нещо.

# 696
Честито на всички с повод за празнуване от последните дни.  Simple Smile

Планирам пътуване до столицата и се чудя, дали да се вдигнем с кола и да разглеждаме по пътя или да летим и да разглеждаме само там. Хем ме блазни дългото каране, хем ме спират 1000 мили в едната посока. Ако бяхме без децата, едва ли щях да му мисля толкова...

# 697
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям горска разходка в картинки

С бодра стъпка
Скок-подскок
Шишарки
Къде са бабите меци?
Първа гъбка тралала... Wink
Смук-смук
Бяло
Дзааак!
Мамина маймунка
Мой свят

Кейси, аз бих пътувала с кола, ама то си зависи и с колко време разполагате за спирки тук-там, ако се разкъса на няколко прехода, сигурно няма да е толкова тежко.

# 698
  • България-Швейцария
Девойки, от една кръвна група сме, като гледам, миналото лято пропътувах половин Европа, и то сама; още не мога да се събера в кожата си, че сега трябва да хвърча на няма и толкова разстояние.
Не знам защо обаче като стане дума за дълъг преход с кола из Щатите, винаги ми изплува този филм (бях го позабравила, какво се присетих сега... ) Stop
Във всеки случай не позволявам на никой случаен да ми бърника под капака на колата, когато съм на път и любезно отклонявам всякакви предложения по бензиностанциите за проверка на масла, течности на чистачките и прочее,

# 699
Никви ви нема, ей. Нема кой едно наздраве да каже. Мъка. Мъка Дечкова Пеева. Няма да ви кажа ника и тук. Но мога да ви спомена никовете на некои съфорумци, споделили с нас мъдроста, опита си и други неща, които очевидно не разбираме, но понеже си придаваме важност, не се издаваме и кимаме утвърдително с глава. Ей ги (в) на:

Как си представяте половинките на приятелите ви съфорумци? - След като получи снимки от всички 100 000 потребителки, Марадона взе да фантазира и за половинките. Дали това не е кодиран повик да му пращат и техни снимки? Другото не смея да си го помислям, знам, че и вие не смеете. Само можем да гадаем (включително защо само Никол и Рокси?!). И понеже сме прости, минаваме нататък.

Да се върнем ли в БГ? - Ни пита мамата на Габи. Попрегледах и профила. Ми, не, недей.

Въпросче за живущите в кв. Дружба, гр. София?? - Слабо-развиваща се тема, понеже във форума живеем основно в Бояна и Драгалевци. А и кой ще си признае, ако живее там?!

Заключвате ли винаги когато сте си в къщи..... - Е, ето. Как да си призная къде в Дружба живея. В нета се навъртат секви.

Life for rent - От темата разбираме, че Дона Флор иска да праска мъжа на Дона, но само за седмица. Ей тва е, до къде ни доведе консуматорското общество. Навремето хората след секс се женеха. А сега кво? На сутринта като си разменят телефоните, на мястото на името се правят, че записват нещо, понеже тъпо да питаш, нали...Сещате се, знам.

Една песен ме терзае - От темата разбираме коя е единствената слушателка на БГ радио. Гордеем се, че ни е съфорумка. Браво!

Къде мислите да прекарате месец август ? - Авторката пуска маршрута си закодирано за Марадона, като тема, понеже жена му май му четяла ЛС-тата. Той, обаче, към края на темата, пише, че ще е на френската Ривиера, вследствие на което тя пуска от истинският си профил темата:

Сами ли сме в житейския си път? - Крайно време е в този форум със затихващи функции да се въведе подфорум Философия. Може да е и подфорум на ДиС. Или в готварския. (Еди, не ми благодари, правя го от добро сърце.)

Ако ме обичаше ...  - Пак тема в подкрепа на по-горният ми коментар.

Ох МОЛа, ох кеф! - Бъди интелектуалец, мрази мол-а и културните му особености! Селтакис казва мъдри думи в темата, но понеже има мустаци на аватара, никой не го взима насериозно. За съжаление не ставаме свидетели на ЛС-тата между авторката и Жозефина, понеже било забранено. Бе, всичко хубаво е забранено, знаех си.

Аре, наздраве, аз отивам да се наливам, понеже некои тук са и бременни, та го правя и заради тях. Жертвоготовноста ми е безгранична и нямаща аналог. Адио.

# 700
Наздраве, тони

# 701

Наздране, ама вече е време за сафето.

# 702
Тони, за теб съм прочетена книга.  newsm20 newsm20 newsm20
И с барабалекса бих се сменила за седмица.  Wink

# 703
  • Бу-у-урга-а-ас
Тони,  welcome

# 704
.............Споделям постоянно гадене......
preggo
М? Да не те е чел вълк?

Хахаха...ами май не  newsm78 Joy
Каквото, такова Peace

Общи условия

Активация на акаунт