Споделете 114

• 21 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Постфактум. Заварено положение.

# 706
Постфактум. Заварено положение.

При мен почти винаги нещата са постфактум  Tired

# 707
  • Казанлък of all places
На днешния ден преди 12 години в 6.30 сутрина ревна бай ви Ристе. Да Ви почерпя викам...

# 708
  • Варна
angelina.bgk да ти е жив и здрав   bouquet!

Тони   mrstraetz!

# 709
  • Paradise
Това лято не е "моето" лято.
Днес приключвам с антибиотиците, но от вчера съм със стомашно-чревен вирус... Не мисля да ви споделям повече подробности, сами се сещате.
А се готвя след седмица в отпуск да излизам Tired

# 710
Живот и здраве на бай Ристе (когото не видях) и неговата стара майка  Laughing  bouquet

Споделям среднощен разговор с милото:
- Ти колко пъти си ми изневерявал? - закачам се
- Има да мечтаеш да ти изневеря - усмихва се той
-Ако не побързаш, ти има да мечтаеш да ми изневериш  Joy

# 711
Последния път, когато на закачка подхванах тоя разговор, ми отговориха с бройка и описание на девойките.
Мерси съм втори път да питам някого за подобно нещо.  Crazy

# 712
Социалната работничка изходи от презумпцията, че съм тарикат, дошъл да изкяри една годишна винетка.
Да не ки мислите, че ви дадоха винетка, напротив, пак ме върнаха. Тоя път затова, че застраховката ГО не била на негоно име. На Вълчето вчера не му беше ден, нито днес, нито утре ще е, то никога няма да усети удоволствието да житка автомобил по пътищата.
Ако стане застрахователно събитие, Вълкът ще е зад волана. Поговорих на социалната за тарикатлъка да взема заплата от данъците ми.
Каза, че запитването ми по телефона не важало, по телефотна не ставало. Тогава, викам, за къв чеп ви са тез нелефони - да контролирате децата си, а инвалидите от цял град и окръг да идват до тук, да питат?
Компютъра на джипито не стана, а напротив - пак заби. Написа ми рецепта по стария начин, на ръка и мина в аптеката. Въпросът е, защо ние ми написа вчера на ръка, а трябваше два пъти да се виждаме? Решението ми са казва Колт, 45 калибър.
Освен печат, му се думало и гриф, звучи като грифон и е много важен. Документ - това звучи гордо.

# 713
  • София
Току-що едвам се отървах от пожар по моя вина!
Добре че беше малката с чувствителния нос!

И установих, че вчера са станали точно 5 години откак съм у Форома!
Леле, кво съм старо и глупаво куче! Mr. Green
По случая черпя по един таратор, че съм на диета за морето, което е след два дниии!

# 714
Споделям не добрата си кондиция днес.
Събудих се уморена и някак депресирана.
Във фитнес залата веднага разпознаха състоянието ми и едно момче ми каза:
"Горе главата. Утре не съществува! Днес е най-добрият ден!"
Засмяхме се дружно и сякаш ми олекна.
А и феичката е по-добре днес. Определено имам повод за усмивка.

angelina, жив и здрав да ти е юнака!
Дилянка, а честито дълго форумстване!

И аз кат' Ео не питам за изневерите. Веднъж попитах и излезе, че са 5 едновременно при това.  Mr. Green

# 715
  • София
Вълк, дишай дълбоко и брой до 1000. Няма да помогне, но ще убиеш време, докато намериш Колт.

Мъчи ме една дилема. Айнен дилемен. В общи линии може да бъде сведена до следния въпрос: Мюнхен или отопление през зимата? Мда...
На врачка ли да ходя, анкета ли да пусна, до зарчето на Марадона ли да прибегна (то пък Марадона го няма)...

Ако някой от вас е ходил в Мюнхен, моля да ме надъха. Ако друг от вас се е отоплявал през зимата, да изтъкне плюсовете и на това. Благударъ.
Каквото и да реша, да знаете, че вие ще сте отговорни! Sneaky

# 716
Отопление за зимата!
Мунхен другата година, няма да избяга
там си е.Ходила съм там,но беше по работа,
така че няма да те надъхвам.

# 717
  • София
Естествено, че Мюнхен!!!

# 718
  • София
Гюл, дърва можеш всякак да намериш.
Ако трябва, и ти ще ги цепиш!
Ама до Мюнхен може и да не ти се отвори друга възможност да идеш!
Покрай мен е пълно с депресирани хора, които няма да могат да отидат на море заради шибаното парно.

# 719
Гюлфия, на твое място хич нямаше да питам, ами вече щях да си плюя на петите.

Общи условия

Активация на акаунт