Споделете 114

• 21 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Поляхме бебето.

# 91
много бебета, много нещо. споделям, че взех съдбоносно решение. ще се подстрижа суперкъсо. като Флор.

# 92
Споделям, че приветствам това решение.

# 93
Чак в Родопските балкани се чу хубавата вест! Катюше, радвам се с вас и те целувам много!

Споделям малко счупено дете, което всъщност си е много добре, само се хвали с бойни рани.
Останалите ги върнах цели.

# 94
Споделям сутрешно кафе с мааалко кафява захар.
Също и готиния Андерсън Купър от CNN...хипнотизира ме този човек и това си е.

Пожелавам много усмивки и лек ден на всички Hug

# 95
  • Варна
Ета  Hug!

Споделям, че днес от десет в "Часът на мама" по  БТВ ще се говори за приемната грижа, а едната от говорещите съм аз. Който иска да ме види как се червя от притеснение да заповяда.

# 96
Пускаме бтв-тооо Grinning

# 97
  • На брега
И аз чакам "Часът..."

# 98
Господ здраве да дава на свекърва ми!
Заведе децата на плаж.
А аз съм в ролята на "и аз съм човек" за пръв път от две години и половина  Grinning

# 99
  • Варна
Тея много готини пичове - Скляр и онези със землята. Което пък значи, че имаме дупка в системата тази сутрин и тубата се отваря като Сезам.
Светнете ме моля, за едно съкращение - CFM?!

# 100
# 101
  • Варна
Не. Някакво обръщение е май. Само лоши думи ми идват на главата, но изпращача не е такъв човек....
Оооо, да - сега се светнах - confirm  ooooh!

# 102
  • о`майна лунна нощ е
Кац. И аз съм пред ТВ-то вече.

# 103
Кац. И аз съм пред ТВ-то вече.

Милата, колко ли се вълнува .... Crazy

# 104
Споделям, че скучая. А никак не обичам така. Правя си планове как довечера ще се моткам по магазините, ще изчистя, ще пусна пералнята... Май е по-добре, когато имам работа.
Поради безделието ми цъкам където ми падне из нета.

Вълчо, откровено завиждам за фестивала на киселото мляко. Прочетох за него от тук: http://novini.dir.bg/2009/07/22/news4802501.html
Пожелавам на Катюша перфектно представяне и да не се притеснява пред камерата. Довечера ще издиря предаването на запис.

Общи условия

Активация на акаунт