Споделете 114

• 21 571
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Бяха, да, но хората се научиха ДА НЕ дават пари. Може да е жестоко, може да е крайно, но....нямам желание да храня просешката мафия.И да купувам някому нов мерцедес.
Ама нахални, бе, оня ден един по Евлоги Георгиев минава покрай нас, поглежда ни, не реагираме, той чука веднъхж, че и втори път, по стъклата на колата. Но не откъм мъжа ми, а откъм моето място. Ясно е защо.

# 31
  • София
Коментарите за ролекс-и са толкова нетипични за мен, колкото и тези за санитарни възли.

# 32
  • Бу-у-урга-а-ас
В Бургас има една кака, която започна да ги ражда още, докато бях в гимназията. От тогава не е пропуснала лято да не е бременна. След себе си влачи цяла манифестация от мръсни сиганета. Издържат се само от просия. Най-странното е, че преди години я видях на неин терен в Комука с ОГРОМНИ златни обеци. Давам си сметка, че не ми е жал за нея. Не ми е жал и за децата й. Не ми е жал и за циганката, която при минусови температури просеше на светофара на Сточна гара. Тя беше с няколко ката фусти и дълго яке, а бебето, което носеше по голо дупе, което беше със силно зачервена от студа кожа. Жал не изпитвам, но определено се надига нещо вътре в мен.

# 33
Само за бебетата ми е жал, за майките им - не.

# 34
  • Бу-у-урга-а-ас
Дуци, да. За бебета. Обаче на мен ми става жал за моето дете, което един ден, ако остане в Бг ще бачка, за да храни тези бебета плюс родените от тях 10.

# 35
Да, ще "храни" и пенсионерите, и децата със специални нужди, и безработните. А ако, недай боже, нещо му пречи да работи, ще "хранят" него.
Хайде да не преоткриваме топлата вода, трябва да се "хранят" по-слабите, нещастните, неуспелите, другото е варварщина.

С удоволствие бих спорила, но не ми остана време, пък и днес бая време изпуках за глупости.

Хайде, оревоар, бъдете добри и се грижете за по-слабите.

# 36
  • Варна
Мис Смарт си е изчерпала лимита на личните, затова искам тук да и благодаря за рецептата. Звучи интересно и може би ще дам втори шанс на баклавата с шоколад.

Преди малко Влад нарисува дъжд. После нарисува гъбка и пеперудка. А накрая по целия лист направи малки сини точици. Попитах го какво е това. "Това е боклукът, който също вали, мамо"...

# 37
  • Бу-у-урга-а-ас
Алиса, отрезви ме. Благодаря. Имах нужда да чуя точно това. Няма да споря. Права си.

# 38
Мис Смарт си е изчерпала лимита на личните, затова искам тук да и благодаря за рецептата. Звучи интересно и може би ще дам втори шанс на баклавата с шоколад.

Дано ви хареса баклавата, щото после подозирам организиран линч  Crazy

# 39
Прибрах се и вместо да пия бира пред блока пека баница. Повредих се окончателно  Rolling Eyes

# 40
Прибрах се и вместо да пия бира пред блока пека баница. Повредих се окончателно  Rolling Eyes

Не си. В момента половината "Споделете" правят шоколадова баклава.
Аман от тая шоколадова баклава  Crossing Arms

# 41
Пих джин-тоник с приятелка. Междувременно трябваше да изслушам по телефона оплаквания от майка ми, от мъжа ми и от сина ми. Убиха ми удоволствието. Баклава не правя.

# 42
Пие ми се Бушмилс с много лед.
Ама не у нас.Някъде на някой
балкон на някой хотел...

# 43
Споделям, че снощи се намятках с мастики. Пихме с моя любима състудентка. Прекарахме си страхотно.

Днес ще почивам, няма да пия. Ще вечерям сладолед...

# 44
  • България-Швейцария
Удачно ли е като край на черна серия да споделя новия си лаптоп:  http://media.snimka.bg/3718/013690992.jpg  Heart Eyes  (след близо 7 години, в които бях без - поради твърде претенциозната си натура и високата летва от предишния)
Почерпката утре, като разкарам Вистата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт