Споделете 114

• 21 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
azsa мерси! права си,ама наближава отпуската,а с нея и някои покупки,а пък съм си и материалист и съвсеем честно си го признавам Whistling

# 151
Кажете ся, ама честно, голем идиот ли съм.
Снощи готвих до среднощ. В 22.30 основното ястие беше готово...а аз тръгнах да разбивам яйцата за блат за....плодова торта.Преминах полунощ, разбивайки крема за глазурата, после мазах и си легнах къде 1 часа. Тотално разкапана. Пепеляшка преди, Пепеляша и след 12 часа. Tired

# 152
Явно всичките тайни служби са се взели в ръце и големият заговор срещу българите, продължава,  защото, ни вбокс се лови на село, ни предавания от сайта на битиви. Дано успея да гледам повторението нощес.

Наздраве, тити!  Simple Smile

# 153
Кажете ся, ама честно, голем идиот ли съм.
Снощи готвих до среднощ. В 22.30 основното ястие беше готово...а аз тръгнах да разбивам яйцата за блат за....плодова торта.Преминах полунощ, разбивайки крема за глазурата, после мазах и си легнах къде 1 часа. Тотално разкапана. Пепеляшка преди, Пепеляша и след 12 часа. Tired

ся, честно...ако не бе всичко това за вегетарианец -ДА

# 154
За основното ястие до 22:30 го разбирам.
Правенето на торта до сред нощите ми идва в повече.
Ела да живееш у нас! Praynig

# 155
  • Бу-у-урга-а-ас
Ако си го направила, щото ти е било кеф и не ти се е лягало, не си. Обаче, ако е заради угодията на някой - да, определено си и бързо трябва да се поправиш. За тази вечер ти е позволено да влизаш в кухнята само да си вземеш нещо студено от хладилника и да си налееш питие.

# 156
L'allumeuse.....не си сама в лудостта си,снощи до 24ч. почти правих руло "Стефани",не щото много ми се ще,ама трябва и да се яде нещо днес,а за торта ни време,ни желание,ни нерви имам Whistling

# 157
Азса-нямаш проблеми, идвам, аз обичам да готвя, само чиниите мий после. Praynig

Лого-оооо, не само днес ,а и утре нема да влизам. Аз огретен от тиквички не ям, да не съм тревопасно. Crossing Arms

# 158
Не обичам да готвя.Готвя щото трябва да готвя.
Виж мога да чистя и да гладя ако се налага
цяла нощ.В понеделник вечерта мих прозорци
и щори.А да ям-обожавам.

# 159
О,и аз,и аз обичам да ям! А пък и да пия...бира,даже сега как ми се пие Whistling

# 160
  • о`майна лунна нощ е
azsa - взимам те. Мразя да чистя и гладя. Обещавам да ти готвя. С късмета на начинаещия в 90% от случаите манджите ми стават за ядене и даже са вкусни.

# 161
Претенции нямам, вкусът ми не е изискан.
С което намеквам,че съм добро прасе. Blush

# 162
Аз даже и в момента си бройкам рецептички от Готварския форум.
Споделям, че в периода 2004-2005 бях доста активна там, даже има мои рецепти в Готварската книга на Ерика.  chef

# 163
Съчувствам ти, Жоз!  Hug

# 164
споделям,че ме дразнят разни никове със съчетания от малки и големи букви и с удължения от сорта на мимитуууууу94 и разни звздички и всякакви йероглифи от клавиатурата

Общи условия

Активация на акаунт