МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 478
  • 435
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
Много, много тъжен филм Cry

За съжаление и в живота стават такива неща Cry

Рядко се разчувствам на филми, но много ми стана жал за човечеца. Просъзих се.

# 211
  • Варна
Е, не е истина просто. Водещата мелодия, тази, с която вървят надписите, е........ невероятна просто. Не знам какво точно се пее, но е много затрогващо.

# 212
и на мен ми стана жал за Кемал, повечето казвате че Двамил е честен че си казва всичко ама тоя път малко трябваше да замълчи Sick
г-н кемал е напълно прав. те наистина ги използваха /визирам по-скоро джамил/. а ламия да вземе най-накрая да разкаже истината, която и без това всички знаят. а джамил във филма изобщо не ми е симпатичен. очевидно актьорът е много добър, за да провокира антипатия към героя му
подкрепям мнението ти  bouquet

# 213
прави ме впечатление в тр филми
ако искат да махнат някой герой и го убиват 

и другото
най редовно мъжете гъврътват си чашката уиски или там каквото пият и хоп  в колата и ги дават как карат Whistling

# 214
  • София
Много драматично взе да става ooooh!

# 215
Кенан ме убива с тези ризки и врътовръзки. Ще уволняла стилиста на филма вече. Гледах снимки на Ламия по горе, ами сладка е, ама тази роклА, прана с Первол как не я свали, сега пък съвсем няма да и остане време да я смени....нали има да урежда погребение милата. Аз незнам някой музикант да ходи така, ама нищо. Като келнерче от Слънчев бряг е.  И сега той разведен, тя вдовица, няма такива хора. Мъчно ми е за Ламия, много е несправедлив живота към нея. Чак ми е мъчно за нея вече.

# 216
г-н кемал е напълно прав. те наистина ги използваха /визирам по-скоро джамил/. а ламия да вземе най-накрая да разкаже истината, която и без това всички знаят. а джамил във филма изобщо не ми е симпатичен. очевидно актьорът е много добър, за да провокира антипатия към героя му
джамил е използвал кемал  ooooh! за какво по точно или по какъв начин?
по скоро ламия използва кемал  Peace

# 217
Прекрасна тема, както всички останали. Поздравления, постоянно ви чета.
Аз се включвам, понеже позната ми каза, че сериала свършвал в края на седмицата - в петък.
Вярно ли е това?
И някой има ли представа кога Нова ТВ ще пусне втория сезон? /ако този свършва тази седмица/

# 218
  • au bout du monde
Гадно стана с Кемал.Джамил не трябваше да ходи при Ламия и пак да й досажда Crossing Arms Кемал наистина беше излъган,така  като ги види човек и какво да си помисли.

Кенан сега ще вземе да забрави да отиде да се подпише за развода ooooh!

# 219
Еййй,как побеснях!  Twisted Evil
Тия несретници Кенан и Ламия са толкова еднакви,4е сигурно един татко ги е правил.  Crossing Arms
И двамата са такива използва4и и все някой друг им е виновен.Ами Ламята сега защо обвинява Джемил?Аз откога пиша тука,4е тя се натяга и й е топли4ко,ама ще плаща с лихвите.Гадното е,4е друг плаща вместо нея.Ето,4овека откога я пита да му каже за тия отношения,тя мъл4еше като пукал и вси4ките ги побърка с нейните лъжи. Crossing Arms Не знам коя ми е по_ужасна Макбуле или Ламия.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Rolling Eyes

# 220
  • Варна
Кенан ме убива с тези ризки и врътовръзки. Ще уволняла стилиста на филма вече. Гледах снимки на Ламия по горе, ами сладка е, ама тази роклА, прана с Первол как не я свали, сега пък съвсем няма да и остане време да я смени....нали има да урежда погребение милата. Аз незнам някой музикант да ходи така, ама нищо. Като келнерче от Слънчев бряг е.  И сега той разведен, тя вдовица, няма такива хора. Мъчно ми е за Ламия, много е несправедлив живота към нея. Чак ми е мъчно за нея вече.
cacharel облича Кенан, пише го на надписите в края.

Относно "Ламия омекнаааа!", май трябваше да бъде  омекВааа! Laughing

# 221
Е, не е истина просто. Водещата мелодия, тази, с която вървят надписите, е........ невероятна просто. Не знам какво точно се пее, но е много затрогващо.
http://vbox7.com/play:a2e55288
http://vbox7.com/play:3fafa676
http://vbox7.com/play:9a79c762
http://vbox7.com/play:8cd1e009
заповядай  bouquet  bouquet

# 222
  • Бургас
Голяма бъркотия стана.Всички страдат,всички нещастни.

# 223
Голяма бъркотия стана.Всички страдат,всички нещастни.

и аз най-вече Иринче

# 224
  • Карлово
поне Кенан сега има някакъв шанс с Ламия

Общи условия

Активация на акаунт