МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 468
  • 435
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много тъжна серия.Аз пък изпуснах началните 5-10 минути и сега трябва да чакам до утре на обяд, за да разбера какви ги свърши Макбулето с малибуто ....

Честно казано жал ми е за всички, всеки носи някаква своя си мъка в този филм - един мъката на богатството, друг на известността , трети на бедността, четвърти на собствените си комплекси и т.н. Може би всички в живота носим своята си мъка, но в този филм само това ни показват, аз вече се замислям нещо хубаво на някой случили се досега - освен бебето на Ламия Tired

# 226
Еййй,как побеснях!  Twisted Evil
Тия несретници Кенан и Ламия са толкова еднакви,4е сигурно един татко ги е правил.  Crossing Arms
И двамата са такива използва4и и все някой друг им е виновен.Ами Ламята сега защо обвинява Джемил?Аз откога пиша тука,4е тя се натяга и й е топли4ко,ама ще плаща с лихвите.Гадното е,4е друг плаща вместо нея.Ето,4овека откога я пита да му каже за тия отношения,тя мъл4еше като пукал и вси4ките ги побърка с нейните лъжи. Crossing Arms Не знам коя ми е по_ужасна Макбуле или Ламия.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Rolling Eyes
Аз мисля че безкрайните тайни на Ламия и лъжите на Джамил доведаха до това  Sick

# 227
  • Карлово
veka  за съжалени сами си създават проблемите

# 228
Здравейте, момичета!

Ама не може да се отрече, че филма живна малко. Личи си, че идва края на първи сезон и събитията започнаха да се развиват по-бързо, че и по няколко на серия.  Laughing

Както писа БГпапа от другата седмица ще го дават от 15.30 ч. Ама тези от Нова хич не се начекнаха, покрай този сериал вдигнахме рейтинга и на Блясък  Laughing

# 229
  • Перник
.............................. покрай този сериал вдигнахме рейтинга и на Блясък  Laughing

Най-тъпият Twisted Evil сериал на света... Пускам го, но само с картина, да не изпусна Мелодията

# 230
Съгласна съм,че Ламия има вина за тази бъркотия,но само до някъде.Тя мълчи по-скоро от страх да не навреди на някого,отколкото по други подбуди.Аз вече казах,че Лимия е прекалено чист и идеализиран образ-чак е малко нереален.Абе малко ще изляза от темата ама гледам някаква реклама за сериал от 12 часа.Даже името му много не запомних.Прилича ми на поредната турска сага.Някой знае ли нещо повече по въпроса?

# 231
.............................. покрай този сериал вдигнахме рейтинга и на Блясък  Laughing

Най-тъпият Twisted Evil сериал на света... Пускам го, но само с картина, да не изпусна Мелодията
и аз мисля така само бабите сигурно го гледат

# 232
Съгласна съм,че Ламия има вина за тази бъркотия,но само до някъде.Тя мълчи по-скоро от страх да не навреди на някого,отколкото по други подбуди.Аз вече казах,че Лимия е прекалено чист и идеализиран образ-чак е малко нереален.Абе малко ще изляза от темата ама гледам някаква реклама за сериал от 12 часа.Даже името му много не запомних.Прилича ми на поредната турска сага.Някой знае ли нещо повече по въпроса?
а казаха ли от коя дата, те нали и БТВ пснаха някакъв от 16ч, пак турски

# 233
а не издържам повече на сериали. 2 немски на обяд по нова. после изключвам тв-то по време на блясък и в 3 без 15 пак го пускам за мелодията. + перлата в 8. не мога повече да понеса

# 234
Новия сериал беше нещо от сорта на "Князът и момичето", и аз не запомних добре.

# 235
# 236
  • Варна
Ами то се очакваше да го уморят Кемал, за да разчистят пътя на Ламия. Аз си мислех, че ще го блъсне нещо, а то така гадно , да свари Ламия с Джамил и да счита, че Ламия му се е подигравала.
Нистина много лъжи много нещо и непрекъснато някой нещо души, някой нещо мъти. Целият сериал е изтъкан от интриги.
Назъм как щеше да счупи ръката на Джамил.

# 237
а не издържам повече на сериали. 2 немски на обяд по нова. после изключвам тв-то по време на блясък и в 3 без 15 пак го пускам за мелодията. + перлата в 8. не мога повече да понеса
и мен много ме напрягат затова гледам само Мелодията на сърцето и вечер от 20ч. 1001 нощ и прецъквам на От Местапрестаплението

# 238
нали утре свършва 1 сезон от НОВА да не направят и те кратка пауза   #2gunfire

# 239
нали утре свършва 1 сезон от НОВА да не направят и те кратка пауза   #2gunfire
няма да им е за първи път  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт