МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 463
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
Geradost   bouquet , права си.

Oliver, нищо прекрасно няма за Кенан. Щастие не се гради върху чуждото нещастие. А и бихте ли искали да се съберат с Ламия, само защото е паднал сгоден случай. Все едно - Я, дядото умря, аз се развеждам, да плеснем и да се прегърнем! Аз бих искала да съм с някого, защото го желаем и двамата, а не защото така са се стекли обстоятелствата.
А засега дори и при Ламия не виждам желание да се събере с Кенан. Даже си мисля, че той за нея е блян и няма да може да го приеме като човек от плът и кръв, на когото да пере чорапите.

Е не, аз не казвам че трябва така да се случи, а че е удобно за сценария.

# 256

И като си говорим за дюнери и т.н. - като идете в Стамбул да не пропуснете да си вземете питта с агнешко  Wink Най-скъпият вариант е, ноооооооооо   chef

# 257
  • София по рождение
Много драматична серия. Браво на актьорите!
desi dd   много хубав подпис!

# 258
  • Бургас
  bouquet

# 259
Mакбуле се самозабрави, страшно много грешки допусна. Забрави,че ако не беше Ламия тя никога нямаше да познава Джемил, Кенан и др от хайлайфа. Но ми стана жал за нея, особено като попита за баща си. Да умре в такъв момент  Tired . И за Кемал ми стана жал. Отиде си без да разбере истината.

# 260
 Кемал беше влюбен в Ламия и да си отиде с горчивината от предателството на любимата. Можеха да го уморят малко по-късно, и при по- неекстремна ситуация. Разболял се и така...

# 261
Макбуле сега съвсем ще изгуби връзка с реалността.   ooooh! Няма да има кой да я спре. Ще е като лавина.

# 262
Макбуле сега съвсем ще изгуби връзка с реалността.   ooooh! Няма да има кой да я спре. Ще е като лавина.
Ти остави това, ами в опита й да отрови Ламия и да остави без майка Мелек видях нещо много повече от изперкване по Джемил (което се предполага, че ще я вкара в лудница). За мен в това й действие прозираше невероятна жестокост. Плашещо.

Crazy

# 263
Ти остави това, ами в опита й да отрови Ламия и да остави без майка Мелек видях нещо много повече от изперкване по Джемил (което се предполага, че ще я вкара в лудница). За мен в това й действие прозираше невероятна жестокост. Плашещо.

Crazy

И то4но бебето я върна в реалността.Когато Ламия каза,4е приятелката й се грижи да има кърма,Макбуле нещо се сепна,4е ще е двойна убийца.

# 264
  • into the blue
И то4но бебето я върна в реалността.Когато Ламия каза,4е приятелката й се грижи да има кърма,Макбуле нещо се сепна,4е ще е двойна убийца.
Е,чак пък двойна убийца,няма как да стане.
Ако Ламия се беше отровила,нямаше да има време да кърми Мелек.
А пък ,ако беше и умряла,едва ли бебето щеше да почине от глад.
Най-вероятно я спря това,че мъничето ще остане без майка,
както самата нея.  Peace

# 265
Е,чак пък двойна убийца,няма как да стане.
Ако Ламия се беше отровила,нямаше да има време да кърми Мелек.
А пък ,ако беше и умряла,едва ли бебето щеше да почине от глад.
Най-вероятно я спря това,че мъничето ще остане без майка,
както самата нея.  Peace
Двойна убийца в смисъл,4е Ламия нямаше да умре толкова бързо и щеше да има време да накърми бебето,а оттам и то щеше да се отрови.Изобщо не я спря мисълта,4е детето ще е сира4е.

# 266
На мен лично ми идва в повече тази драма между Ламия и Кенан,момичетата са прави тя обича твореца Кенан,а не човека тя не го познава чакам да видя развръзката преди се се надявах да има и 3 сезон,но мисля че е по-добре да няма Кенан е страхотен никой него отрича,но не се бори за любовта
Детството му е било трудно заради това се е отказал от Лейла,мислейки си че не е достатъчно добър за нея.Ами сега с Ламия той знае че тя го обича .... незнам и аз вече съм прекалено раздвоена  #Crazy Ще чакаме да научи за бебето да видим дали тогава ще поеме отговорност.Кенанчо кога най-накрая ще те видим в действие  smile3515 newsm17

# 267
  • Sofia
Не мога да повярвам че оправдавате Джемил  ooooh! Та той не е глупав виждаше до къде могат да стигнат нещата, не случайно в този епизод показаха и разговора между Джемил и Кемал там той му каза че го е предупредил за това че дъщеря му е много чувствителна и да внимава да не я нарани. Ламия разбира се също има вина но поне не е умишлено просто я беше страх да каже истината за действията на Джемил.  Аз ако имам такъв близък който да прави такива неща при положение че знае че не го обичам и че обичам друг честно бих решила че е психопат и защо не отговори на въпроса на Кемал дали е негово детето видя че на човека му става лошо и със това "аз я обичам" все едно го потвърди Shocked както казвате на любов и война всичко е позволено но това първо ако си сигурен че и другия човек изпитва нещо към теб и второ всяко нещо си има граници не може само за да си изпълниш желанията да унищожаваш чужди животи! Другото което ме отвращава в Джемил е че това не е първото нещастие което причинява но изобщо не го мъчи съвеста и продължава в същия дух мислейки само за себе си.

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 03:07 от kaspur

# 268
Добро утро! Днес малко окъснях  Grinning Нова разхлада:

Марче, да не сънува пак нещо  Thinking

bouquet

# 269
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро и от мен. Hug
ThracianLina,при МАРЕТО никога нищо не се знае.Сега ще дойде и ще почне да разправя. Wink
Хайде давайте кафето,че имам нужда,тая сутрин се чувствам все едно Джамил ме е газил. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт