МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 461
  • 435
  •   1
Отговори
# 270
  • 221B Baker Street
Добро утро и от мен,момичета  Crazy

# 271
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugЕхоо! Добро утро момичета мои! Днес почивам и ще съм с вас но малко по-късно! Включвам се сега за да ви уведомя че получих мейл от жена която `познавам`задочно от слушам .ком и тя опасно заразена от вируса на геджето Wink и която сега е една от най-активните в сайта на Мишел. Ерудирана интелигентна и образована жена -това са ми впечатленията за нея. Тя пък е получила мейл от водещ в програма `Христо Ботев `на БНР че днес- 23 юли от 17 до 18 часа ще има предаване- дискусия- Турските сериали -за и против! Щяло да бъде доста интересно. Ако не сте навън с дечицатаили имате свободно време -слушайте го!  Иначе и тук при нас е много интересна темата и анкетата също! Гера върти ,суче все анкетки за Джамилката докарва! Mr. Green  Марее Кенанке моя златна- кач градусите в тоз Сандански джанъм беним? Laughing Ти вземи сънувай кога ще има хладина или идвай към морето че да пийваме студена биричка и да обсъждаме Кенанката!   newsm24  На всички нови момичета- хош гельдиниз при нас къзлар! Hug Hug   Ади бакалъм сега ви оставям за малко! Чакам повторението с нетърпение и новата серия също!  bouquet Hug Heart Eyes

# 272
Много драматична серия. Браво на актьорите!
desi dd   много хубав подпис!
Благодаря ти   bouquet

# 273
Боже,сега за смъртта на Кемал пак ли Джемил обвинихте  ooooh! Трябвало да мълчи  Crossing Arms ,ако беше го направил щяхте да кажете ,че е страхливец   WhistlingТо угода няма  Naughty така е и в живота,а на него му личеше ,че не му е добре.
За мен най-виновна е Ламия ,хубаво написа онова писмо  за кемал,защо като дойде не му каза всичко,ами пак чакаше Джемил да каже нещо.Хич не  е идеализиран образ  Naughty ,такъв беше Онур в 1001 нощ(само един грях имаше човека),а Ламия колко ги натръшка  ooooh!
Накрая да кажа,че много ме е яд,че Джемил се влюби в тая тъпа овСЪ  Twisted Evil
абе има си и той малка вина, неразбирам защо го отричате, можеше да си замълчи, разбира се че и Ламия има вина.И според мен Джамил нетрябваше да се влюбва в Ламия, много щях да се радвам ако Лейла беше останала жива и бе обикнала Джамил, двамата бяха хубава двойка, а Ламия и Джамил нещо не ми допадат заедно
А относно качването на снимки и клипчета с кадри които още не са излъчени не е редно да се качват или поне да са ББ иначе защо пишем с бели букви, на мен не ми пречи но нали има хора които неискат да знаят какво става

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 08:45 от desi dd

# 274
  • гр.София-Красна поляна
Ех redemi ,появи се и ти.
Как ти завиждам за моретооо,ние ще заминем на Китен от 03.08 или от 05.08 и вече нямам търпение да си цопна дупето.

desi dd,съгласна съм и двамата имат вина.Ламия защото мълчи като пуйка от страх а Джамил е готов на всичко за да постигне целта си.
Отиде си Кемал за тоя дето духа,неразбрал истината и огорчен.

# 275
Mацки мерси за кафенцето!  bouquet
Анубис,снощи пробвах рецептата-ммммммного ни хареса  newsm51
Редеми,радвам се ,че си с нас  Heart Eyes Относно анкетата-давай акъл ,бре джанъм-всеки път от пръстите си ги смучкам  Mr. Green
desi dd,хич и не е виновен Джеми  Naughty и да беше замълчал,дядото пак щеше да се гътне  Crossing Arms -отколко серии го дават ,че все за гърдите се държи  Rolling Eyes
Ламия на мен с никой не ми допада като двойка  Confused

# 276
  • 221B Baker Street
geradost ,радвам се,и на нас ми хареса  Hug

redemi,хубаво,че си отново с нас   bouquet благодаря за споделената информация,за съжаление,няма да мога да слушам радио  Tired

стига сте обвинявали Джеми за всичко лошо,станало във филма  Crossing Arms
винете сценаристите  Twisted Evil

# 277
Здравейте..
Можете ли да ми кажете как точно умря бащата на Макбуле,че за съжаление го изтървах

# 278
desi dd,хич и не е виновен Джеми  Naughty и да беше замълчал,дядото пак щеше да се гътне  Crossing Arms -отколко серии го дават ,че все за гърдите се държи  Rolling Eyes
Ламия на мен с никой не ми допада като двойка  Confused
ама ето ти сама си го каза, може би щеше да се гътне по късно ако Джамил беше замълчал и може би щеше да разбере това което искаше да знае че детето всъщност е на Кенан, а той нали се бърза каза всичко на Кемал и ускори смърта му, това пак го прави виновен. Това си е мое мнение, разбирам те че го защитаваш защото ти харесва като персунаж, както и аз бих защитила Кенан защото той по ми допада  Wink

# 279
здравейте и от мен. а защо толкова харесвате джамил? ако не се бях зачела тук, щях да си остана с впечатлението, че него никой не го харесва. да споделя мнението си за него с вас. намирам го непривлекателен /с тази малка вдлъбната брадичка и малки злобни устенца е направо за никъде/. не виждам и никакъв сексапил у него. харизмата му също ми се губи някъде. като характер: не бих искала да срещна такъв мъж в живота си - нерешителен /ако татко не му разреши нещо, той няма куража за каквато и да е самоинициатива/, има някаква дребнавост у него, завист и злоба. нещо като комплекс за малоценност също се появява. значи, ако джамил не беше син на пашата, бъдете уверени, че нямаше да бъде погледнат от жена. да оставим, че е и мързелив и изобщо чукам на дърво такива хора по далеч от мен Wink
това е моето мнение и не го натрапвам. ще ми е интересно да разбера защо вие го харесвате

# 280
desi dd,ти откъде знаеш какво е искал да чуе Кемал? Thinking Защитавам не само заради това  Wink
sofia68 да кажеш за Джеми ,че е нерешителен   Shocked ooooh! ....или не си гледала филма ,или ....незнам...
А колкото до това дали е привлекателен -на вкус и цвет тавариш нет  smile3534
За теб може и да не е ,а за друг Кенан е противен  Peace

# 281
София, ти пишеш за някой друг, не за Джемил.
А за сексапила - да ти кажа, хората си въздействат един на друг много индивидуално. Ако не беше така, всички щяхме да се влюбваме в едни и същи хора, а други никой нямаше да поглежда. Мен пък ме отблъсква Кенан, но уважавам това, че много момичета го харесват и затова не го изтъквам.

Герадост, не съм видяла поста ти, стана повторение. Извинявай, приеми го като подкрепа на мнението ти!

# 282
За Джемил могат да се кажат и кофти неща, но най-малкото е непривлекателен или нерешителен за мен. Та той "цепи мрака". Наумил ли е нещо го гони до дупка. Има силно обаяние и агресивен сексапил. Просто" лошо момче", с всички последствия от това. Харесвам Кенан повече като външна красота, но показания му характер ме отблъсква.

# 283
вярно, че не съм гледала 100 % от сериите, но в общи линии съм наясно. реших, че е нерешителен с цялостното му поведение. каква инициатива е подел? може точно нея да съм изпуснала във филма Hug бил влюбен в ламия. та защо не намери нито кураж, нито подходящ момент да предприеме стъпки към нея? да спечели любовта й. та даже преди 2 серии, мисля беше, 100 пъти пита "татко си": да предложа ли брак на ламия? а, татко? кажи де, кажи! все едно малко дете пита: може ли сладолед. поне на мен така ми прозвуча.
а колкото до харесването като мъж. съгласна съм. добре, че не харесваме едни и същи типажи. иначе тук можеше да направим женска война Laughing Grinning майтап.
аз харесвам кенан например физически, но общо взето хората на изкуството по-добре да ги имаш като блян и идол, а не близо до теб. по-особени са. музиката му наистина е прекрасна и нежна и може би и тя спомага да се влюбват жените в него. и някъде по-нагоре имаше мнение, че ламия точно за това е влюбена в него - в музиканта, не в човека. а в музиканта не е трудно да се влюбиш - висок и строен, красив с теменужени очи и музиката му ни казва: ела, прегърни ме Heart Eyes

# 284
100 пъти пита "татко си": да предложа ли брак на ламия? а, татко? кажи де, кажи! все едно малко дете пита: може ли сладолед. поне на мен така ми прозвуча.

Един и същи филм ли гледаме? Смисъла на тази сцена беше точно обратния. Джемил даде ясно да  се разбере, че ще направи, каквото е наумил, и че за пашата е по-добре да не се опъва, тоест все едно му каза "приемам, че си съгласен". Иначе кой не разбра, че пашата не е съгласен?

Мелодията все пак е художествено произведение, при това на един от турските класици, в него няма нито един плосък образ, никой не е само добър, или само лош. Ето, дори Макбуле не отрови Ламия. С развитието на сюжета Джемил ни се разкрива все повече, виждаме го от различни гледни точки, Решат Нури ни дава възможност и да преосмислим изводи, които сме си направи на по-ранен етап от историята... Спирам да не досадя, че по тази тема мога да пиша 100 часа.

Общи условия

Активация на акаунт