МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 465
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
Боже,сега за смъртта на Кемал пак ли Джемил обвинихте  ooooh! Трябвало да мълчи  Crossing Arms ,ако беше го направил щяхте да кажете ,че е страхливец   WhistlingТо угода няма  Naughty така е и в живота,а на него му личеше ,че не му е добре.
За мен най-виновна е Ламия ,хубаво написа онова писмо  за кемал,защо като дойде не му каза всичко,ами пак чакаше Джемил да каже нещо.Хич не  е идеализиран образ  Naughty ,такъв беше Онур в 1001 нощ(само един грях имаше човека),а Ламия колко ги натръшка  ooooh!
Накрая да кажа,че много ме е яд,че Джемил се влюби в тая тъпа овСЪ  Twisted Evil

# 241
Герадост, и мен много ме е яд, но трябва да подкрепим Джемил в избора му  Laughing
На Джемил му предстои още по-сложна задача. Не му стига Ламия, Кенан ами и призрака на Кемал бей ще е между него и Ламия.  Sad

Сега Ламия ще се изживява като още по-голяма жертва и съвсем ще се пули и опулва.  Laughing

# 242

Накрая да кажа,че много ме е яд,че Джемил се влюби в тая тъпа овСЪ  Twisted Evil
Подкрепям. Peace Наистина все се пули. Не ми допада и как играе актрисата, иначе е красива. Simple Smile

# 243
  • In a surreal moment!
Дами , каквото и да си говорим , браво на турците ! Създават едни гледаеми, актуални на съвремието, супер реклама за страната и хората сериали. Гледам и немога да им се нарадвам!
Следват всички стъпки на сапунените сериали и ни правят съпричастни на живота си , нравите , обичаите, езика , музиката си...талантливите си актьори , музиканти  ит.н. ... и най-вече стимулират туризма!
Умирам да се разходя до Истанбул , островите и цяла Турция ...и с вас ли е така ?!?

# 244
# 245
Дами , каквото и да си говорим , браво на турците ! Създават едни гледаеми, актуални на съвремието, супер реклама за страната и хората сериали. Гледам и немога да им се нарадвам!
Следват всички стъпки на сапунените сериали и ни правят съпричастни на живота си , нравите , обичаите, езика , музиката си...талантливите си актьори , музиканти  ит.н. ... и най-вече стимулират туризма!
Умирам да се разходя до Истанбул , островите и цяла Турция ...и с вас ли е така ?!?

Същата бира  Grinning

# 246
Боже,сега за смъртта на Кемал пак ли Джемил обвинихте  ooooh! Трябвало да мълчи  Crossing Arms ,ако беше го направил щяхте да кажете ,че е страхливец   WhistlingТо угода няма  
Да. До тази серия го критикуваха, че лъже и прикрива. Един път каза истината човека, и пак лошо.

Мен пък сега ме е жал за всички. Каква беше тази мъка, какъв бе този живот... Върху героите се струпват само нещастия. И колкото повече се мъчат да изгазят, по-надълбоко потъват.
И как няма един щастлив в любовта! Всеки тича след непостижимото. Ламия мечтае за Кенан. Джемил тича подир Ламия. Макбуле - подир Джемил. Джавидан иска Кенан. Намък иска Джавидан. Нимет иска Намък. Дядото се влюби в Ламия... Даже и шофьорът още се вълнува от Ламия, докато Гюлай май си падна по него. Да не припомням Лейла и още, и още...

Така ме е стегнало, че...

# 247
Боже,сега за смъртта на Кемал пак ли Джемил обвинихте  ooooh! Трябвало да мълчи  Crossing Arms ,ако беше го направил щяхте да кажете ,че е страхливец   WhistlingТо угода няма 
Да. До тази серия го критикуваха, че лъже и прикрива. Един път каза истината човека, и пак лошо.

Мен пък сега ме е жал за всички. Каква беше тази мъка, какъв бе този живот... Върху героите се струпват само нещастия. И колкото повече се мъчат да изгазят, по-надълбоко потъват.
И как няма един щастлив в любовта! Всеки тича след непостижимото. Ламия мечтае за Кенан. Джемил тича подир Ламия. Макбуле - подир Джемил. Джавидан иска Кенан. Намък иска Джавидан. Нимет иска Намък. Дядото се влюби в Ламия... Даже и шофьорът още се вълнува от Ламия, докато Гюлай май си падна по него. Да не припомням Лейла и още, и още...

Така ме е стегнало, че...

B l a n k a, не взимай толкова да изживяваш сериала, защото само себе си мъчиш. Това беше естественият ред на нещата. Все някой трябваше да умре. Лейла защо я сполетя според вас същата съдба като тази на Кемал? За да освободят пътя на любовта.  Peace
Никой не е виновен за това, че бащата на Макбуле умря. Той имаше болно сърце, усещаше, че дъщеря му не е добре психически, притесняваше се за това, тревожеше се и за любовта й, по- точно за фикс- идеята й "Джемил". Просто си отиде в заблуда човека. Ламия трябваше само да му каже по- рано как стоят нещата.

# 248
Сега Макбуле ще си помисли че баща и е умрял заради това че се опита да се самоубие. Дали ще и кажат истината? На мен ми стана жал за Кемал, въпреки че в началото не беше показан в добра светлина.
Зле се получи за Джамил. Сега Ламия дълго време няма да го допусне до себе си.
Но пък се получи прекрасно за Кенан и за евентуален хепи енд за първи сезон.

# 249
  • София
B l a n k a , аз същото написах за мъката, мен също ме задушава тяхната мъка, а май ни чака още много такава.

# 250
Oliver,и кое по-точно е прекрасно за Кенан?  Thinking

# 251
Oliver,и кое по-точно е прекрасно за Кенан?  Thinking

Ми развежда се с Джавидан точно когато Ламия остава вдовица. Т.е. няма пречка да са вече заедно, особено ако разбере че бебето е негово.
В предната серия нали вече ни подготвиха че Ламия може да се реши да му каже ( когато Сузан я убеждаваше). А и така ще умилостивят Макбулето, че бебто не е на Джамил.
Кенан е свободен, Ламия е свободна, имат дете.....що да не се вземат. Подходящ край за първи сезон.
Друг е въпросът че мен този край не ме устройва, но е най логичен.

# 252
Оф,нещо не ми се вярва да се съберат.И да стане Ламия ще се разочарова,ще разбере ,че не е влюбена в човека ,а твореца и пак до кривата круша  Thinking А той какъвто е нерешителен ,не се знае дали ще са заедно.
Ще видим  Peace

# 253
Geradost   bouquet , права си.

Обаче, колкото и да обичам Ламия и Джемил, няма да си кривя душата - минаха всякакви граници в премълчаването и лъжата. А специално Ламия - и с нейната нерешителност. На няколко пъти просто трябваше да каже на Макбуле - Джемил се представя за бащата, за да заблуди Кенан. И толкова!

Oliver, нищо прекрасно няма за Кенан. Щастие не се гради върху чуждото нещастие. А и бихте ли искали да се съберат с Ламия, само защото е паднал сгоден случай. Все едно - Я, дядото умря, аз се развеждам, да плеснем и да се прегърнем! Аз бих искала да съм с някого, защото го желаем и двамата, а не защото така са се стекли обстоятелствата.
А засега дори и при Ламия не виждам желание да се събере с Кенан. Даже си мисля, че той за нея е блян и няма да може да го приеме като човек от плът и кръв, на когото да пере чорапите.

Момичета, ако ще пускаме снимки от целия филм, без значение дали са излъчвани вече сериите, кажете!!! Имам много милички снимки от края, както и клипчета от развръзката...

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 18:58 от B l a n k a

# 254
Момичета  Hug Сега изчетох и коментарите ви за вчерашната серия - като не мога да гледам от работа сериала, ви чета вас, а като няма възможност и за това си ви оставям за десерт  Grinning

Стига с тая мъка  Naughty Яд ме е на Питбулето..... Имах усещането, че баща й ще си отиде покрай фикс-идеята й  Rolling Eyes
Яд ме е и на Ламия - през цялото време, а сега най-много. Почти толкова, колкото и когато си замълча за намеренията на Джемил спрямо Макбуле пред баща й. Но това с писмото - "нямам очи да му го кажа лично".... Ами какви са тези работи бре  #Cussing out

Анкетата е чудесна   bouquet Аз отговорих със стъпка по стъпката варианта  Wink Така най-дълбоко  Grinning
Хвана ми ухото една реплика на Питбулето: "В такъв момент (като разбрала за Ламия и Джамил) не възприемаш нищо". Един вид сложила отровата в момент на тупик. Я кажете това в границите на нормалното ли е?  newsm78

Анубис, страхотна рецепта! Златни ти ръце, джанъм  Grinning  Heart Eyes

Прохладна ви вечер!

Общи условия

Активация на акаунт