МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 455
  • 435
  •   1
Отговори
# 330
B l a n k a Първо ще изгледаме Крясък и задължително ще ни изпеят поне една-две песни - оново девойче дето хич не го харесвам. Това е сигурно, след това най-вероятно Питбула ще иде да се лекува, а Кенан ще реши да види дали Ламия е добре, нали овдовя. И се моля дано до утре да разбере че сладката целувка Мелек му е творение. Ама не мога да му отрека на този човек и музиката му хубава и детенцето му сладко, творец с  две думи. Ако можеше и със същата лекота и съвършенство се обясни и на Ламия...ще мога спокойно да дочакам другата седмица евентуално, защото имам подозрения че ще направят пауза между сезоните.

# 331
# 332
  • 221B Baker Street
Цитат
kaspur ,Джемил иска най-доброто за Ламия,защото я обича,а за в момента най-доброто е той    а и да си чула Ламия да му заявява категорично,че не го обича?   и каквото да стане,все на него звъни   и от него очаква помощ и закрила   това да ти говори нещо 

geradost   
да,даже точните му думи след нейния отказ бяха - Камък ми падна от сърцето 
Ооо за това друг да решава кое най доброто за един човек не мисля че е правилно, би трябвало да я остави да изживее каквото има с Кенан и ако се откаже от него тогава да се опита да е с нея. Мисля че е повече от очевидно че тя мисли само за Кенан а се обажда на Джемил защото просто е набъркана с него, за кое му се обаждаше всъщност помните ли  Flutter
Да камък му падна от сърцето но се опита да постъпи както е редно, той тогава не осъзнаваше че е влюбен в нея  Peace

да изживее с Кенан какво? newsm78 тя отдавна се е отказала от Кенан,така акто гледам и той не иска да я види - какво има да изживяват? Thinking
нима Джемил не се опитва да постъпи както е редно с Ламия? И какво значи не осъзнавал,че е влюбен  Thinking Значи,Ламия осъзнава,че е влюбена,Джемил осъзнава,даже лудото Макбуле осъзнава,само на Кенан не му теква мисълта така ли?! Mr. Green И всички да стоят,без да мърдат и без да правят нищо,докато Кенан се сети,че е влюбен Tired

# 333
Да си напомним, че това е само филм:

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 14:15 от B l a n k a

# 334
  • Варна
....даже лудото Макбуле ....

hahaha Извинете, не се сдържах.

# 335
  • Перник
Ей, къде сте всички Stop Рядко пиша, но редовно ви чета Party

# 336
  • 221B Baker Street
много ми стана жал за Макбуле тоя път.... Cry
чак не го очаквах от себе си,да ми стане жал за нея  Confused

# 337
Цитат
kaspur ,Джемил иска най-доброто за Ламия,защото я обича,а за в момента най-доброто е той    а и да си чула Ламия да му заявява категорично,че не го обича?   и каквото да стане,все на него звъни   и от него очаква помощ и закрила   това да ти говори нещо 

geradost   
да,даже точните му думи след нейния отказ бяха - Камък ми падна от сърцето 
Ооо за това друг да решава кое най доброто за един човек не мисля че е правилно, би трябвало да я остави да изживее каквото има с Кенан и ако се откаже от него тогава да се опита да е с нея. Мисля че е повече от очевидно че тя мисли само за Кенан а се обажда на Джемил защото просто е набъркана с него, за кое му се обаждаше всъщност помните ли  Flutter
Да камък му падна от сърцето но се опита да постъпи както е редно, той тогава не осъзнаваше че е влюбен в нея  Peace
Редно е да не си ляга с 18-20 годишни  Peace и да им прави бебета,а после да се чуди как ще трябва да се ожени за нея,за да поправи грешката си-негови думи  Whistling

# 338
Уфф, толкова гадно - да умре единствения ти близък човек. Голяма самота я очаква.  Sad

А Кенан как го пазят всички, като рохко яйце. сестра му все гледа да го държи настрана, че като го знае как пали на четвърт.  Laughing

# 339
много ми стана жал за Макбуле тоя път.... Cry чак не го очаквах от себе си,да ми стане жал за нея  Confused

Загуби и последното, което имаше ... Много жална сцена, наистина...

# 340
и мен ми стана жал, вече ми пресъхнаха очите...то река изревах вече с този филм newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 341
  • 221B Baker Street
Макбуле така и не оцени какъв баща имаше,особено напоследък  Tired

# 342
Ееее, ама и Кенан винаги знае как да напомни за себе си. Сега цветя и какви думи само...

# 343
  • Морска приказка
Взех да се депресирам с тези филми бе хора  Laughing, много мъка по тоя свят........

# 344
и мен ми стана жал, вече ми пресъхнаха очите...то река изревах вече с този филм newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
И на мен ми е жал.Не мога да не кажа ,че много хубаво си играе ролята   Peace
Ванче,ха наздраве душа
Tея очила много му тичат на Кенанчо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт