МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 456
  • 435
  •   1
Отговори
# 315
Анубис,взе ми думите от устата  smile3521
почваме наново стари работи да говорим  Mr. Green май няма вече какво да кажат  Mr. Green и затова все Джемил им е виновен  ooooh!
Майка ми има един лаф-то на крив х----,вълната му пречи  Blush сори за израза,дано няма обидени  Peace

# 316
според мен това че е спал с Ламия си е лично техен проблем и не е нужно да го раздухват, Джамил тогава защо не разправя на другите че е спал с Нимет
Защото го е срам, че всички освен баща му, са му баджанаци покрай Нимет. Mr. Green
невиждам какво общо има ама както и да е явно яко сте се хванали за тоя Джамил иняма пускане
Анубис,взе ми думите от устата  smile3521
почваме наново стари работи да говорим  Mr. Green май няма вече какво да кажат  Mr. Green и затова все Джемил им е виновен  ooooh!
Майка ми има един лаф-то на крив х----,вълната му пречи  Blush сори за израза,дано няма обидени  Peace
и за казването има много да се казва тепърва, и не съм искала да обидя фенките на Джамил извинете ако съм ви засегнала

# 317
  • Sofia
А не ви ли прави впечатление че Джемил изобщо не се интересува какво иска Ламия и дали има чувства към него, той се опитва на всяка цена да е с нея без да го интересуват нейните желания даже точно обратното! Е това любов ли е? Много по мъжки е да приемеш истината и да оставиш любимия ти да е щастлив макар и с друг, дори и това да те съсипе Peace
Нещата с Ламия ми приличат на тези с Лейла, Джемил иска да се ожени за нея и после да я тормози за това че е влюбена в Кенан  Whistling

# 318
kaspur,я ми подскажи какви са желанията на Ламия?

# 319
  • Sofia
За това че Кенан не се е похвалил че е спал с Лимия ами чест му правя, вместо да се хвали искаше да се ожени за нея  Simple Smile

# 320
  • Sofia
Желанията на Ламия са да я оставят на мира и то най-вече Джемил и да бъде с Кенан  Peace това на този етап разбира се.

# 321
За това че Кенан не се е похвалил че е спал с Лимия ами чест му правя, вместо да се хвали искаше да се ожени за нея  Simple Smile
Не става въпрос за хвалене  Naughty ,много добре значе за какво говоря  Peace Нямаше доблестта да го признае и си отдъхна ,когато тя му отказа   Mr. Green
Желанията на Ламия са да я оставят на мира и то най-вече Джемил и да бъде с Кенан  Peace това на този етап разбира се.
Аз в това не съм сигурна  Rolling Eyes Не съм я чула да го заявява  Thinking Напротив,когато имаше проблем веднага при него изприпка  Mr. Greenкога каза,че иска да бъде с Кенан?!?  Shocked
------
Пак започваме да се въртим около стари неща  ooooh! май ви свършиха аргументите  Rolling Eyes

# 322
  • Варна
Желанията на Ламия са да я оставят на мира и то най-вече Джемил и да бъде с Кенан  Peace това на този етап разбира се.
Иска да я оставят на мира, да си гледа детето на този етап.

# 323
  • 221B Baker Street
desi dd ,глупости,изобщо не се обиждаме,надявам се и ти да не се обиждаш  Peace казват,че споровете са здравословни  Crazy  обаче е добре да обсъждаме настоящите събития,щото миналите вече сме ги "минали"  Twisted Evil

kaspur ,Джемил иска най-доброто за Ламия,защото я обича,а за в момента най-доброто е той  Whistling  а и да си чула Ламия да му заявява категорично,че не го обича?  Thinking и каквото да стане,все на него звъни  Crazy и от него очаква помощ и закрила  Whistling това да ти говори нещо  baby_neutral

geradost  Hug   bouquet
да,даже точните му думи след нейния отказ бяха - Камък ми падна от сърцето  ooooh!

# 324
а това е сайт с доста снимки на Джамил http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=335&page=87

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 14:02 от desi dd

# 325
  • край голямата локва
досега се се чудих но вече реших да ви питам, Джамил като е толкова курназ защо не си призна за убийството на Расих?  newsm78

Защото баща му е политик, кмет е и има амбиции за кариера в партията на национално ниво. Един такъв скандал би съсипал кариерата му. За това и Джамил в началото е такъв, той реално никога не е имал собствен живот. Винаги е трябвало да се съобразява и то много повече от Кенан. Все пак за един музикант с кариера в Европа по-лесно се приемат някой неща от тези за сина на виден политик. Това и при нас е донякъде така, а филма се развива в далеч по-консервативно общество.   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Joy

# 326
Според мен, Джемил много добре знае що за човек е Кенан и през ум не му минава, че ще се събере с Ламия. Той просто й каза: "Позволи ме да те обичам". А срещу това ще й даде грижа,ще обича детето й, ще му даде семейство. Какво по-зле от брака й с Кемал? Освен това кой влюбен не се надява, че някой ден ще откликнат на чувствата му??? Той да не иска да се жени насила? Надява се тя да се СЪГЛАСИ. Каза: "Аз съм този, който МОЛИ."

Eй, голям спор заформихме. Какво ли ще стане днес?

# 327
# 328
  • край голямата локва
Според мен, Джемил много добре знае що за човек е Кенан и през ум не му минава, че ще се
Eй, голям спор заформихме. Какво ли ще стане днес?

Ами днес ще свърши първи сезон.  Hug

# 329
  • Sofia
Цитат
kaspur ,Джемил иска най-доброто за Ламия,защото я обича,а за в момента най-доброто е той    а и да си чула Ламия да му заявява категорично,че не го обича?   и каквото да стане,все на него звъни   и от него очаква помощ и закрила   това да ти говори нещо 

geradost   
да,даже точните му думи след нейния отказ бяха - Камък ми падна от сърцето 
Ооо за това друг да решава кое най доброто за един човек не мисля че е правилно, би трябвало да я остави да изживее каквото има с Кенан и ако се откаже от него тогава да се опита да е с нея. Мисля че е повече от очевидно че тя мисли само за Кенан а се обажда на Джемил защото просто е набъркана с него, за кое му се обаждаше всъщност помните ли  Flutter
Да камък му падна от сърцето но се опита да постъпи както е редно, той тогава не осъзнаваше че е влюбен в нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт