МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 458
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
ако макбуле не беше толкова наивна и сляпа
Това е последното, което може да се каже за Макбуле. Напротив, тя е подозрителна, мнителна и винаги в бойна готовност, все следи, подслушва...

Мотивите й да преследва Джемил са смесени, има по малко от всичко, което казваш - иска го и заради социалното положение, и за пари, но също така има и нужда от любов. Не е без значение и старата история в живота й - намушкала е приятеля си заради това, че я е изоставил. Значи има и реваншизъм. Но за мен водеща е нуждата да доминира, да става - цитат: "така както искам".

благодаря ти. това пък с намушкването до сега не го бях и чувала. значи основно тя си е откачена параноичка и в известен смисъл егоцентричка. "за мен всичко на каквато и да е цена". така ли?

# 301
Маре,ще липсваш  Hug Приятно изкарване
Аз още чакам съня да разкажеш  Whistling

# 302
sofia68   Макбуле беше в затвора, защото е намушкала годеника си и любовницата му. Двама души се е опитала да убие и то умишлено. Там,в затвора Ламия се запозна с нея.

# 303
  • край голямата локва
благодаря ти. това пък с намушкването до сега не го бях и чувала. значи основно тя си е откачена параноичка и в известен смисъл егоцентричка. "за мен всичко на каквато и да е цена". така ли?

smile3521

# 304
  • гр.София-Красна поляна
mareto_che ,хубаво да си изкараш и дай малко почивка на сънищата. Hug
ако макбуле не беше толкова наивна и сляпа
Това е последното, което може да се каже за Макбуле. Напротив, тя е подозрителна, мнителна и винаги в бойна готовност, все следи, подслушва...

Мотивите й да преследва Джемил са смесени, има по малко от всичко, което казваш - иска го и заради социалното положение, и за пари, но също така има и нужда от любов. Не е без значение и старата история в живота й - намушкала е приятеля си заради това, че я е изоставил. Значи има и реваншизъм. Но за мен водеща е нуждата да доминира, да става - цитат: "така както искам".
Съгласна съм с това. Peace

# 305
  • au bout du monde
Не мога да повярвам че оправдавате Джемил  ooooh! Та той не е глупав виждаше до къде могат да стигнат нещата, не случайно в този епизод показаха и разговора между Джемил и Кемал там той му каза че го е предупредил за това че дъщеря му е много чувствителна и да внимава да не я нарани. Ламия разбира се също има вина но поне не е умишлено просто я беше страх да каже истината за действията на Джемил.  Аз ако имам такъв близък който да прави такива неща при положение че знае че не го обичам и че обичам друг честно бих решила че е психопат и защо не отговори на въпроса на Кемал дали е негово детето видя че на човека му става лошо и със това "аз я обичам" все едно го потвърди Shocked както казвате на любов и война всичко е позволено но това първо ако си сигурен че и другия човек изпитва нещо към теб и второ всяко нещо си има граници не може само за да си изпълниш желанията да унищожаваш чужди животи! Другото което ме отвращава в Джемил е че това не е първото нещастие което причинява но изобщо не го мъчи съвеста и продължава в същия дух мислейки само за себе си.

Съгласна съм,това е и моето мнение. Peace

# 306
desi dd,ти откъде знаеш какво е искал да чуе Кемал? Thinking Защитавам не само заради това  Wink
sofia68 да кажеш за Джеми ,че е нерешителен   Shocked ooooh! ....или не си гледала филма ,или ....незнам...
А колкото до това дали е привлекателен -на вкус и цвет тавариш нет  smile3534
За теб може и да не е ,а за друг Кенан е противен  Peace
аз незнам кой какво иска цитирах думите на Ламия, пък и той беше я питал Wink

# 307
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Пак съм с вас! Маре-приятна планинска разхлада! Hug Hug Да сънуваш само Кенанчо! Mr. Green Laughing  Момичета НЕ излизайте навън! Щом във Варна е такава адска жега  представям си какво е в София Shocked
Доста обсъждате Хаяско днес. Написвам нещо за да зарадвам Герито и всички Джемилки-ЕДИНСТВЕНОТО нещо което ми харесва в Джами е че е космат! Laughing Laughing Mr. Green  Много съм чак на косматковците! Mr. Green Laughing Wink

# 308
досега се се чудих но вече реших да ви питам, Джамил като е толкова курназ защо не си призна за убийството на Расих?  newsm78

# 309
досега се се чудих но вече реших да ви питам, Джамил като е толкова курназ защо не си призна за убийството на Расих?  newsm78
еми аз да ти кажа признах,че това му е единствения грях  WinkИ все пак е по-курназ от Кенан,дето не призна ,че е спал с Ламия  Mr. Green и че я обича  Mr. Green
Редеми,стиииииига де не е чак толкова много-я виж Примък-Отмък  Peace

# 310
еми аз да ти кажа признах,че това му е единствения грях  WinkИ все пак е по-курназ от Кенан,дето не призна ,че е спал с Ламия  Mr. Green и че я обича  Mr. Green
на кого не е признал Кенан че е спал с Ламия и какво общо има с убийството на Джамил, че явно съм пропуснала  newsm78

# 311
  • 221B Baker Street
на кого не е признал Кенан че е спал с Ламия и какво общо има с убийството на Джамил, че явно съм пропуснала  newsm78

е,нали говорим за признания и кой колко е курназ  Mr. Green
Кенан никога не призна,че е спал с Ламия,въпреки,че всички го подозираха в началото,а сега вече и значт за връзката им(ако може да се нарече връзка  Twisted Evil)

# 312
според мен това че е спал с Ламия си е лично техен проблем и не е нужно да го раздухват, Джамил тогава защо не разправя на другите че е спал с Нимет

# 313
  • 221B Baker Street
според мен това че е спал с Ламия си е лично техен проблем и не е нужно да го раздухват, Джамил тогава защо не разправя на другите че е спал с Нимет

каза си той,и на баща си каза,и на Кенан... Twisted Evil

и айде стига сте повдигали въпроси за стари неща,като не можете да намерите сегашни грехове на Джемил,оставете го на мира  Tired гледайте си Кенана,който всяка серия прави грешка след грешка,и все чака някой друг да му оправи бакиите  Twisted Evil

# 314
Защото го е срам, че всички освен баща му, са му баджанаци покрай Нимет. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт