МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 447
  • 435
  •   1
Отговори
# 360
Добре де ,знаеш ли кога ще оставя детето си с някаква откачалка като Питбула  ooooh! точно никога  Naughty

# 361
тия двете клюкарки са като подправка на манджа във филма. без тях нямаше да е вкусен филма. много ме забавляват, нищо че говорят само глупости.
а как ще обясните отново поведението на джамил като пашата излъга, че ламия била сама, когато кемал бей починал? що пак се вкараха в приключение. отговорът на пашата към същия въпрос, който му зададе кеман "да не тръгнели нови клюки" не го приемам за аргумент.

# 362
  • 221B Baker Street
тия двете клюкарки са като подправка на манджа във филма. без тях нямаше да е вкусен филма. много ме забавляват, нищо че говорят само глупости.
а как ще обясните отново поведението на джамил като пашата излъга, че ламия била сама, когато кемал бей починал? що пак се вкараха в приключение. отговорът на пашата към същия въпрос, който му зададе кеман "да не тръгнели нови клюки" не го приемам за аргумент.

защо не го приемаш - само погледни тез двете змии,и като прибавиш другите две Гюлай и Афифе и ще ти стане ясно защо не искат да казват  Peace

geradost ,точно това си помислих и аз  Tired

# 363
Бялото от очите на Джавидан сега са го сложили на Минет  hahaha

# 364
Кого погребаха,че нещо съм изпуснала

# 365
  • 221B Baker Street

Joy Joy Joy

опааа,сега Принцесата пак ще се види по вестниците  hahaha

обаче Нимет си е права  Peace

# 366
абе всички във филма страдат от параноя и живеят в лъжа от някакви страхове някой да не кажел нещо. пълен фалш. направо е дразнещо. филмът можеше да се казва "измамен живот".
според мен единствено и само кенан не е наясно с истините. за това и той така се държи с ламия. той си я обича, но е безкрайно огорчен, че тя уж го е мамила в този момент и с джамил.

# 367

Joy Joy Joy

опааа,сега Принцесата пак ще се види по вестниците  hahaha

обаче Нимет си е права  Peace

Тя пак много се въздържа

# 368
geradost филма много тежък днес, ще затретвам. Дано съм в състояние да гледам и следващия. То умираха, то се погребваха, то либов в очите на младите...а наздраве...Лека му пръст на сър Кемал

# 369
  • Sofia
Цитат
да изживее с Кенан какво?  тя отдавна се е отказала от Кенан,така акто гледам и той не иска да я види - какво има да изживяват?
нима Джемил не се опитва да постъпи както е редно с Ламия? И какво значи не осъзнавал,че е влюбен   Значи,Ламия осъзнава,че е влюбена,Джемил осъзнава,даже лудото Макбуле осъзнава,само на Кенан не му теква мисълта така ли?!  И всички да стоят,без да мърдат и без да правят нищо,докато Кенан се сети,че е влюбен
За това че не е осъзнавал че е влюбен имах предвид в самото начало, мисля че ме разбра  Mr. Green

# 370
Ванче ,наздраве  Drunk ,само внимавай с чашките  Crazy
Назъм 'що не вземе да утеши Нимет  Mr. Green ,как си я поглежда  Whistling

# 371
  • 221B Baker Street
Макбулето пак откачи  Shocked
кой знае какво ще направи сега  Sick

# 372
браво на ламия. този шамар ме изкефи. и тя е права като му каза "ти си бил много лош човек". а той не го отрече : "още не си видяла". гад. живее в сянката на кенан. не можете да ме убедите, че любовта му е чиста и неподправена. влюбените не заплашват с "най-лошото"

а кака сузан е голям човек.

# 373
  • 221B Baker Street
браво на ламия. този шамар ме изкефи. и тя е права като му каза "ти си бил много лош човек". а той не го отрече : "още не си видяла". гад. живее в сянката на кенан. не можете да ме убедите, че любовта му е чиста и неподправена. влюбените не заплашват с "най-лошото"
влюбените заплашват със всичко,особено лудите от любов  Twisted Evil
ама не му се връзвайте много на Джеми - така акто го гледате,мислите ли,че е способен да нарани Ламия  Mr. Green

# 374
  • Варна
e вече го видяхме, че може и да наранява от любов  Confused
справка-държанието му към Лейла, а и като е ядосан и към Ламия не е особено ласкав  Confused
любовта му е такава просто

Общи условия

Активация на акаунт