МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 386
  • 435
  •   1
Отговори
# 90
от понеделник Мелодия на сърцето ще започва в 15.30, а Сълзи на Босфора от 17.15 (до новините в 19ч)
когато епизодите са по-кратки, Мелодията в 15.45ч, Сълзите в 17.20ч. За всеки ден програмата е различна идната седмица
Предпо4итам да махнат сълзите,4е е много тъп и нелоги4ен филм и да дават 2 серии на мелодията.

Я вижте Гани какво държи 
Laughing

# 91
  • Русе
Кажете ми пашата ще си намери ли булка?

# 92
Защо за единият да има пречки ,а за другият не.Защото единия има сърце,има смелост да се бори за своята любов.Защото единият не се интересува от пресата и от това какво ще кажат хората.Защото единият е готов да върши всичко в името на любовта.защото за единият благото но любимата е много по-ценно от собственото щастие.Защото единият е готов да се зароби до живот за идна усмивка от любимата.Оставам на вас да решите кой е той!
smile3521
 и аз съм зад това мнение  Peace
ами донякъде съм съгласна с теб и е ясно че става на въпрос за Джамил, но не ми харесва че неговата борба за любовта и е доста мръсна и с доста лъжи се мъчи да стигне до нея, заради някой негови действия Кенан е наранявал Ламия и тя е страдала

# 93
на снимката дето гани я държи не са ли Пашата, а булката ми прилича на Еда(1001 нощи)

# 94
Кажете ми пашата ще си намери ли булка?
За какво му е?
Виж колко добре си живее така. Laughing

# 95
desi dd
аз пък не съм съгласна с това оправдание - все лъжат кенан, все го заплитат в интриги и т.н.
е добре де той пък защо се оставя .... защо все той е излъгания, защо е толкова наивен
някой беше писал вчера ппо тозаи въпрос
незнам дали в тая или в предната тема да не рова сега
ама как веднъж кенан не повярва на ламия  newsm78
как веднъж не се опита сам да стигне до нещата
ми пък на мен ми писна да го гледам такъв неориентиран, загубен и объркан
затова още от самото начало съм зад джамил
може да не постъпва винаги правилно и да не му оправадавам някои действия
но поне не се осатвя да го водят за носа, не се оставя да го излъжат и си гони своите интереси.

а относно анкетата
аз мисля че джамил постепенно се влюби в ламия - вярно от начало я искаше заради кенан... но после като я опозна, като се доближи до нея и се влюби човека
да го питаш защо де  Crossing Arms
много взе и ламия да ме дразни ... но все пак се надявам че тя ще се влюби също
даже си мисля че започва ...ама не си го признава
 Whistling

# 96
ами аз непомня някой да е лъгал Джамил, а Кенан не са спирали включително и Ламия

# 97
но в никакъв случей не управдавам някой постъпки на Кенан

# 98
на снимката дето гани я държи не са ли Пашата, а булката ми прилича на Еда(1001 нощи)

направо са си те

# 99
  • Варна
Кога сте направили нова тема?  newsm78 Явно мъжа ми е пипал форума.. #2gunfire

# 100
  • София по рождение
Кога сте направили нова тема?  newsm78 Явно мъжа ми е пипал форума.. #2gunfire
hahaha hahaha hahaha

# 101
# 102
ами аз непомня някой да е лъгал Джамил, а Кенан не са спирали включително и Ламия
ами точно никой не го лъже джамил - просто няма как да бъде излъган - сече му акъла
докато кенан е толкова загубен  Whistling
как може да не се сети от кого е бебето на ламия - а джамил само като чу че ламия е бременна и веднага разбра че е от кенан Crossing Arms
акъл трябва акъл ....  Naughty
а не да летиш в облаците и да живееш в друг свят

плс неща днес домати  newsm43

# 103
Слагам уиски преди серията,4е май ще е много сърцетупна. Laughing

# 104
 Drunk Марица

Общи условия

Активация на акаунт