За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 398
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
хайде де,вие с разпасаните песове не завиждайте на жените,които си имат болонки... Mr. Green Laughing Peace
Ако булонката си е такава по природа ,а не по принуда няма проблем .
Инече все някой ден ще скъса каишката.
Аз си искам моите женски вечери да си говоря кремчета и дрешки ,да си  поклюкарим  моя не проявява никакъв интерес към това.

# 121
Аз нямам разпасан пес. Аз имам Телец, Десинка. Mr. Green

# 122
Вашите мъже колко годишни са? Shocked

34 ще прави след 2 седмици, напива се много рядко, примерно веднъж на 2 г., както се казва по повод  Laughing на секундата след това заспива, но напоследък все на места с легла попадаме, та на земята не сме спали от 1999 г., на един събор в Чипровци  Simple Smile на чалга не крещи, защото не слуша, музиката като цяло не го влече, за темите на разговор - няма ограничения.

# 123
Аз пък обичам понякога да дишам, сама, без някой да ми диша във врата, пък било то и най приятния дъх на приближаваща целувка. И за нищо на света не бих го сменила, чувството за свобода. Единствено детето ми разказа играта и вече не мога да се чувствам 100 % така, но друг човек, никога не би могъл да е част от мен, защото съм отделен индивид, нямащ нужда от сливане. Това със "сиамските близнаци" ми е лееекинко психарско. Ще взема да се поровя в психологията дали няма някакъв синдром на такива личности имащи нужда да се изявяват винаги и само във връзка с друг и да се стремят към подобно нещо.  Rolling Eyes 

# 124
  • Linz
Паси, в грешна посока тръгна. Неизлизането поотделно не означава срастване с другия.

# 125
Паси, в грешна посока тръгна. Неизлизането поотделно не означава срастване с другия.

Така е  Peace
Аз пък обичам понякога да дишам, сама, без някой да ми диша във врата ...

И аз, за щастие не съм го изпитвала, от както живея отделно от родителите си  Grinning което намирам за нормално, все пак непълнолетното момиче трябва да е под някакъв, макар и символичен контрол.

# 126

Не е само неизлизането, много други неща ми правят впечатление.

# 127
  • Никога на земята...
Аз пък обичам понякога да дишам, сама, без някой да ми диша във врата, пък било то и най приятния дъх на приближаваща целувка. И за нищо на света не бих го сменила, чувството за свобода. Единствено детето ми разказа играта и вече не мога да се чувствам 100 % така, но друг човек, никога не би могъл да е част от мен, защото съм отделен индивид, нямащ нужда от сливане. Това със "сиамските близнаци" ми е лееекинко психарско. Ще взема да се поровя в психологията дали няма някакъв синдром на такива личности имащи нужда да се изявяват винаги и само във връзка с друг и да се стремят към подобно нещо.  Rolling Eyes 
Peace

# 128

Съжалявам, че се чувствате ограничени и не можете да дишате, явно причината не е само във вас, но и в поведението на другия ...

# 129

Съжалявам, че се чувствате ограничени и не можете да дишате, явно причината не е само във вас, но и в поведението на другия ...

И аз така мисля, а съм супер индивидуалист.
Ако не прекарвам по 1 час на ден само със себе си не съм човек.
Единствените хора, които истински допускам до себе си са майка ми, детето и мъжа ми.
И въпреки това нямам нужда от самостоятелни излизания, за да се чувствам свободна.

# 130
аз имам нужда. може би просто см си такава, или вероятно и на мен ми куца нещо в брака, а?...

# 131
нямам нищо против, ако иска някъде да отиде с приятели, но не го вле4е. Mr. Green

зависи от разбирания, възпитание и нужди, преди време някой наре4е мъжа ми жен4о, защото ми помагал в домакинската работа, гледал детето наравно с мен(+работа) и навсякъде сме винаги заедно Rolling Eyes

# 132
Цитат
преди време някой наре4е мъжа ми жен4о, защото ми помагал в домакинската работа, гледал детето наравно с мен(+работа)
Дааа,и на моя преди доста време някои хора се опитаха да му намекват ,че бил мъж под чехъл,защото си гледа децата,помага на жена си,не хойка по цели нощи...ама той бързо им отряза мераците ."Какво правя в къщи,не е ваша работа!"-бяха точните му думи...
А за излизането...Ами аз имам цял ден на разположение,да съм сама със себе си,с приятелки, по магазините...а той вечер бърза да се прибере в къщи...изключително рядко му се случва да излиза с приятели на бира например...и не е защото аз изисквам,просто казва ,че у дома му е уютно и спокойно,и че като цял ден не сме се виждали,предпочита да е с мен и децата ...Е,от време на време ходи на риба в неделя,но си взема и децата/сега детето,че баткото порасна и си има други ...хобита/,че му било скучно сам....ходил е и с приятели на риба,но и те са с децата...не съм питала жените им,но доколкото ги познавам,не са пратили децата против волята на таткото...
Въпрос на предпочитания!   

# 133

Кой ти каза, че се чувствам ограничена? Казвам, че бих, ако някой ме обсеби така и поиска да се идентифицира като обща единица с мен, както е във вашия случай.

# 134
Ами не знам...аз не се чувствам  нито ограничена,нито обсебена,по-скоро съм щастлива,че половинката предпочита да е с мен,а не да прекарва свободното си време в кръчми,по чукари  и т.н.....Има си правото да ходи сам,ако го стегне шапката,ама явно свободата му идва в повече ...и почти не се възползва от нея!   Mr. Green      

Общи условия

Активация на акаунт