За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 423
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
Кукувице, ще бъдем на коктейли през цялото време и всичко ще бъде ОК, ще видиш.  Wink
Да подбираме и авторката пък мъжът и да се ходи пеш и да спи по палтки  Grinning

# 46
Преди много години, баба ми (Бог да я прости) сподели, че най-тежките окови за един мъж са свободата и доверието. Тогава не и повярвах, но все пак я послушах...
'баси мъдрото бабе съм имала!

Бабилия, в случая аз изобщо не визирам евентуални изневери, а малко внимание и съобразяване със съпругата.

# 47

Ловът е много приятно занимание. Всъщност той се провежда рано сутрин, да не кажа посред нощ и докато аз съм се наспала, вече е време за други занимания.

Какви? Обработка на дивеча и мятане на скара покрай палатка ли?  Laughing
Нищо против нямам който го влече, ама не ми е зарибяващо.

Пфу, не мога да публикувам бе, голям интерес към темата за уикендите.  Laughing

# 48
Бабилия, в случая аз изобщо не визирам евентуални изневери, а малко внимание и съобразяване със съпругата.

Добре де, защо на бременната жена се гледа като на болна, която 9 месеца трябва да има болногледач на разположение 24/7?  Rolling Eyes
Аз в осмия месец си ходих на гости на приятелка от друг град с приспиване без мъжа ми, на събиране на курса, че и по кръчми и дискотеки до последно. Ех, къде ми изчезна музата, одъртях нещо, сега само за изтягане по шезлонги мисля.  Laughing 

# 49
Само дето по времето на бабите ви повечето жени са си държали гащите вдигнати Crossing Arms
И мъжете не са били лигавите лайнЬовци (ще ме прощавате), които се отглеждат сега и си мислят, че трябва да си легнат с всичко , което им врътне опашка.
Ааа, да бе, знаеш ти колко са ги държали вдигнати, грънци.
То, ако беше така, фолклорът нямаше да изобилства с разни, хм, нецензурни песньовки и стихоплетства.

# 50
мъжки уикенд с големия син,от догодина и с малкото синче Twisted Evilмалиии дали ще го доживея туй чудо,че и аз да си почина малко. Praynig

# 51
Не е като сега, зарежи ти тая работа Whistling

# 52
Айде бе, вие всичките отново се оказахте с перфектни мъже в перфектно семейно огнище.
Един мъж колкото повече го връзваш, той толкова повече бяга от теб.
Моят е ловец...сами се сещайте за какво става на въпрос.С преспиване, без преспиване - това му е хобито и не смятам да си налагам разбиранията и да задушавам когото и да е, стига да не нарушава с действията си човешките ми права.
И да- когато го няма- аз пък имам приятелки...и много места за купон.

# 53
pasinet , взе ми думите от устата.
Някакво ненормално, източно усещане долавям.
Да се гледа на бременната жена като на "свещена крава" и  "ценен доставчик на наследник" е обидно.
Обидно е и за нея и за околните.
Ако пък тя вземе, че повярва в това си е направо страшно...

# 54
Кукувице, ще бъдем на коктейли през цялото време и всичко ще бъде ОК, ще видиш.  Wink
Да подбираме и авторката пък мъжът и да се ходи пеш и да спи по палтки  Grinning
Ша дойда Wink  Joy

# 55
Айде бе, вие всичките отново се оказахте с перфектни мъже в перфектно семейно огнище.

Кои ние?  Thinking  Laughing

# 56
  • Русе
Мъжка вечер може, но чак пък week-end, особено пък толкова често, не съм съгласна.  Naughty Не гледам на бременната жена като на болна, но съм на мнение, че мъжа трябва да е до нея когато е в такова положение. А после като се роди детето?! Какво ще я оставя сама всяка събота и неделя и ще мята крачоли в планината? Все пак това дете е и негово.

# 57
Какво ще я оставя сама всяка събота и неделя и ще мята крачоли в планината? Все пак това дете е и негово.

Не всяка, но какво пречи, ако на следващата събота и неделя той остане с детето, а тя мята крачоли с приятелки където и е кеф? 

# 58
Не е като сега, зарежи ти тая работа Whistling
Ама какво можем да направим, ха кажи?
Дали ще дири въртиопашката в София или на разстояние какво значение?
Може и привидно да ти стои до полата, но стои ли наистина? Thinking

# 59

Кои ние?  Thinking  Laughing
Айде без теб.

Общи условия

Активация на акаунт