За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 426
  • 214
  •   1
Отговори
# 90

Аз в осмия месец съм ходила на гости при приятелка с приспиване не еднократно и какво като не е бил мъжът ми до мен, нали ако нещо стане има други хора край мен, които да ме откарат в болница.

Все повече се възхищавам от теб.  Особено това с приспиването.  Кого приспива? А представяш ли си, че има жени с проблемна бременност? И жени, които предпочитат мъжът има да е до тях, а не някакви си познати.

# 91
Цитат
обаче пък се е обадил някакъв стар приятел на мъжа ти, който си е дошъл в БГ за малко да речем.
Това едва ли се случва всяка втора седмица.
Цитат
На моя приятелка мъжа и беше на мисия с военни действия
Предполага се ,че той е отишъл да печели за детето и семейството,а не защото му е хоби да ходи на война...
Цитат
Ако мъжът работи на смени
И в този случай едва ли го прави за кеф...
pasinet , обикновено съм съгласна с теб,но тук не става въпрос за инцидентни излизания по мъжки.Човекът си устройва такива излети съвсем редовно,доколкото разбрах...без изобщо да взема предвид факта,че жена му има някакви проблеми с бременността.
Авторката недвусмислено каза,че той предпочита да ходи по чукарите,вместо с нея на лекар.И че едва ли ще иска да намали това си удоволствие.
За мен това е безотговорно и егоистично.Никой не му отнема правото на лично време,но за всичко си има време и място.

# 92

Все повече се възхищавам от теб.  Особено това с приспиването.  Кого приспива? А представяш ли си, че има жени с проблемна бременност? И жени, които предпочитат мъжът има да е до тях, а не някакви си познати.

Няма какво да се правиш на неразбрала, оставала съм да спя у тях защото е в друг град момичето.
А жените и мъжете може да си имат всякакви предпочитания, единственото важно е да са взаимни, защото в случая явно на мъжът на авторката не му пречи да има желание да ходи по планините без нея.

п.п. Жози , не ме кани, защото ще приема.   Flutter

# 93
...
На моя приятелка мъжа и беше на мисия с военни действия през цялата нейна бременност , за да изкара повече пари за тях ...

Ако мъжът работи на смени ...

Когато човек е притиснат и работата го налага, човек търси други варанти за спешен случай, когато обаче всичко е щото няма какво да прави и търси къде да иде за няколко дни да се забавлява, защото му е скучно при бременната му жена, тогава е съвсем различно. Бас ловя, че тя запретва ръкави и всичко блести като си дойде господина, защото все пак е домакиня, а той за какво да й се пречка и да гледа как пухти, напротив, трябва да си почива, без нея задължително (за да не го натоварва психически) Mr. Green

Ние нямаме роднини в София, когато бях бременна, нямах и на кой друг с кола да разчитам, прокървих в събота, доктора ми от ЖК-то каза - по най-бързия начин в болница, е, ако беше загърмял като нейния някъде си без обхват, все щях да се оправя - я такси, я линейка, но не е само превоза, подкрепата на близък човек в момент, когато си уплашен и имаш нужда е една, а на таксиметровия шофьор, съвсем друга.

...
Аз в осмия месец съм ходила на гости при приятелка с приспиване не еднократно и какво като не е бил мъжът ми до мен, нали ако нещо стане има други хора край мен, които да ме откарат в болница ...

Всеки прави това, което му е удобно, щом си се чувствала добре и двамата сте били на едно мнение, не виждам защо да не идеш. Имаме приятелско семейство (разведени са сега), което никога не излиза заедно, тя до края ходеше по купони сама, докато влезе в 9-тия пушеше трева, после я спря (защото я беше страх да не тръгне да ражда напушена, не за друго  Crazy), в същото време той си беше по други купони, така им беше екстра, просто са си такъв тип хора, имат нужда да са отделно  Simple Smile

# 94
Цитат
Всеки прави това, което му е удобно, щом си се чувствала добре и двамата сте били на едно мнение, не виждам защо да не идеш.

Естествено. Няма да го накарам да си вземе отпуска , за да се вижда с моя приятелка.   Simple Smile

И тези дето никога не излизат заедно за мен са също толкова "крейзи", колкото и такива дето никога не излизат поотделно. Важното е да са с обща лудост, обаче рядко е така. Както се вижда, те са се развели, ти пък не мож' ме убеди, че страха от изневяра не ти е толкова силен, че ако трябва земята ще превъртиш на обратно, но поотделно мъжа си няма да го пуснеш или ти да излезеш сама.  Laughing   

# 95
ние си излизаме поотделно,но като бременеех една вечер беше на 2 преки от нас в една кръчма(на мен не ми беше комфорт там)и обеща да се прибере до полунощ е аз 00.20 вече така крещях по тела че чак на себе си се очудих.дойде си и докато родих не си е маал гащите.и сега не си ги,няма време Winkама като спре малкото да бозае ще си развеем гащите заедно.много дълго ooooh!абе според мен трябва да си е в къщи сега в този момент Peace

# 96
  • Linz
Лично аз не бих живяла с такъв човек. Не приемам отделните излизания, камо ли с преспиване, никога.
И аз.
Но аз излизам без него- той като предпочита да си кюта в къщи, аз пък не обичам да седя дълго затворена.
Съвет не мога да дам, не съм изпадала в такава ситуация.

# 97
... ти пък не мож' ме убеди, че страха от изневяра не ти е толкова силен, че ако трябва земята ще превъртиш на обратно, но поотделно мъжа си няма да го пуснеш или ти да излезеш сама.  Laughing   

Ще прозвучи самоуверено, но точно на този етап съм 100% сигурна, че не би го направил, без значение какви са обстоятелствата, т.е. изневярата въобще не я свързвам с излизането, поне при нас, по-скоро с егоизъм и неуважение - задушаваш ме, искам за известно време просто да не ти гледам физиономията, аз отивам да се забавлявам, а ти не може да дойдеш, защото не ти е там мястото, търси си твое забавление, важното е, че аз съм си намерил. Защото не виждам нито една друга причина, заради която да не идем двамата, нито му броя чашите, нито седя като пън в ъгъла, нито се заяждам, нито го ръчкам да си ходим рано ...

# 98
... ти пък не мож' ме убеди, че страха от изневяра не ти е толкова силен, че ако трябва земята ще превъртиш на обратно, но поотделно мъжа си няма да го пуснеш или ти да излезеш сама.  Laughing   

Ще прозвучи самоуверено, но точно на този етап съм 100% сигурна, че не би го направил, без значение какви са обстоятелствата, т.е. изневярата въобще не я свързвам с излизането, поне при нас, по-скоро с егоизъм и неуважение - задушаваш ме, искам за известно време просто да не ти гледам физиономията, аз отивам да се забавлявам, а ти не може да дойдеш, защото не ти е там мястото, търси си твое забавление, важното е, че аз съм си намерил. Защото не виждам нито една друга причина, заради която да не идем двамата, нито му броя чашите, нито седя като пън в ъгъла, нито се заяждам, нито го ръчкам да си ходим рано ...
Зловещо звучи, сектанско направо.
Добре ,че на нас не ни се завъртат такива филми като излизаме отделно.
Излизам с приятелки и това означавало ,че просто не мога да гледам физиономията на мъжа си  Joy Joy Joy добре ,че нито той нито аз смятме ,че трябва на всяка манджа да сме мерудия.

# 99
На мен ми е чудно, при сама вкъщи бременна жена, откъде вади такова спокойствие, че обикаля с дни без обхват на телефона. На повечето хора, най-малкото би им било притеснено, а това обезсмисля почивката. Thinking
По принцип не виждам нищо лошо в излизането поотделно, напротив, особено когато интересите и представата за забавление са различни. Бременността обаче е деликатен момент в семейството и не трае с години, така че не виждам защо временно да не си ограничи екскурзиите, щом за жена му това е проблем. Възможно е за други да е нормално и да не им пречи, но за нея явно не е така и той би трябвало да се съобразява. Все пак не му се е паднала на томбола, а се предполага, че сам си я е избрал и го е грижа как се чувства.

# 100
... добре ,че нито той нито аз смятме ,че трябва на всяка манджа да сме мерудия.

Именно, вие сте различни, ние сме различни, достатъчно добре познавам мъжа си, за да знам, че ако го направи, ще е по посочените причини  Wink

# 101

Интересно ми е , че когато детето бива пратено  1 - 2 уикенда месечно при бабите с цел забележете! майката и бащата да си починат от него и да останат насаме, не се смята, че то ги задушава или че не го обичат достатъчно и за това искат да останат малко сами, но когато единия от двойката му се появи желание за известно време да прави нещо, което него го забавлява (като хоби или лични приятели, които биха отегчили половинката му) без присъствието на другия се смята от някои  хора за липса на любов или уважение.

# 102

Интересно ми е , че когато детето бива пратено  1 - 2 уикенда месечно при бабите с цел забележете! майката и бащата да си починат от него и да останат насаме, не се смята, че то ги задушава или че не го обичат достатъчно и за това искат да останат малко сами, но когато единия от двойката му се появи желание за известно време да прави нещо, което него го забавлява (като хоби или лични приятели, които биха отегчили половинката му) без присъствието на другия се смята от някои  хора за липса на любов или уважение.
Никол не изпращат детето те са винаги заедно ,винаги влюбени винаги погълнати един от друг .Всичко правят заедно интересите им са общи  Laughing

# 103
  • Linz
Има хора на които не им се излиза по отделно и няма нищо странно в това.

# 104

Да. Смятам, че децата не винаги имат място на някои места, които са неподходящи за тях.
Никога не бъркам отношенията деца-родител с тези в двойката.
Първите няма нужда да се доказват.

Общи условия

Активация на акаунт