За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 391
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
Кой ти каза, че се чувствам ограничена? Казвам, че бих, ако някой ме обсеби така и поиска да се идентифицира като обща единица с мен, както е във вашия случай.

Пишеш, че не искаш да усещаш дишане във врата, не е ли същото?
В нашия случай - това, че не можем да намерим причина, заради която да излезем отделно, не виждам с какво може да ме ограничава или обсебва, ако беше насила - да.
Не смятам, че човек, който е различен от мен може да го разбере, защото винаги ще се поставя на мястото ми, но с неговите нужди ...

# 136
Паси, в грешна посока тръгна. Неизлизането поотделно не означава срастване с другия.
За мен излизането винаги заедно, както и излизането никога заедно са еднакво ненормални .  Има двойки, които буквално черпят кислород един от друг, има други, които дишат само в отсъствието на другия. Идеално е, когато и двамата са на едно мнение.

# 137
Красимира къде се слагаш до Никол. Нямате нищо общо.  Crazy

Не смятам, че човек, който е различен от мен може да го разбере, защото винаги ще се поставя на мястото ми, но с неговите нужди ...
Е, ти като не разбираш  хората,  които видно са с по различни нужди от теб, защо трябва да мислиш, че който няма нужда от такава връзка като вашата, значи проблем има в партньора му? Това прозира от всеки твой пост на такива теми, сякаш пишеш да се самоубедиш.И стига с тези излизания,ако беше само това, ами то всичко говори, че за всяко едно нещо вървите комплект.Как да не е сливане това?

# 138
Е, ти като не разбираш  хората,  които видно са с по различни нужди от теб, защо трябва да мислиш, че който няма нужда от такава връзка като вашата, значи проблем има в партньора му? ...

Или аз не мога да пиша, или вие да четете.
Разбирам хората като теб. Дали имат проблем във връзката или не, зависи от много други неща, нито ви познавам, нито е моя работа да ви изучавам, нито ме интересува.
100 пъти повторих, че не е важно какви сме ние, а какъв е този с/у нас. В различните връзки съм била на различна позиция, в тази съм на такава, в предната - на твоята. Усещане, нужда, съвкупност от събития, които го определят. И не е задължително да са негативни!

Надявам се, че сега стана ясно  Simple Smile

# 139

Е, ти като не разбираш  хората,  които видно са с по различни нужди от теб, защо трябва да мислиш, че който няма нужда от такава връзка като вашата, значи проблем има в партньора му? Това прозира от всеки твой пост на такива теми, сякаш пишеш да се самоубедиш.И стига с тези излизания,ако беше само това, ами то всичко говори, че за всяко едно нещо вървите комплект.Как да не е сливане това?

Паси, същото може да се каже и за теб. Повтаряш 1001 път едно и също.

# 140
Трещерица разбирам любовта ти към мен и че не можеш да се сдържиш да не пишеш във всяка тема по мои постове без да има връзка с въпроса, но не е взаимна.
За кадър с Никол нещата са съвсем различни.  Wink

# 141
Трещерица разбирам любовта ти към мен и че не можеш да се сдържиш да не пишеш във всяка тема по мои постове без да има връзка с въпроса, но не е взаимна.
За кадър с Никол нещата са съвсем различни.  Wink

просто ми омръзна във всяка тема да има 28 твои мнения, които всъщност са едно и също.

# 142
Ами не ги чети. Просто като ми видиш аватара и прескачай поста като не ти е интересно. Аз така правя с много потребители. Приятно е.  Peace

# 143
Така и ще направя. По принцип пишеш интересно и разумни неща, но понякога ставаш като развалена грамофонна плоча. 

# 144
Тя темата малко се изкриви, но нека да изкажа в този спор мнение. Личният ми пример от семейството, моите родители са от типа, които не ходят никъде поотделно. Е случва се разбира се понякога поради някакви странични причини, но ако зависи от тях са едно цяло. В началото и аз се стремях малко повече може би към такъв тип връзка, но с времето установих, че не е полезно нито за мен, нито за мъжа ми.
Та така, това което наблюдавам при тях е, че те наистина много се обичат, и имат много хубава и здрава връзка (да чукна на дърво). Но се получава така, че почват да си живеят в някакъв си техен свят, който малко или много е изкривен. Защитават си се един друг и не приемат много чуждо мнение.

# 145
  • Linz
Паси, в грешна посока тръгна. Неизлизането поотделно не означава срастване с другия.
За мен излизането винаги заедно, както и излизането никога заедно са еднакво ненормални .  Има двойки, които буквално черпят кислород един от друг, има други, които дишат само в отсъствието на другия. Идеално е, когато и двамата са на едно мнение.
Идея си нямате какво пишете. Какви са тия глупости- не излизали поотделно, значи са залепени ooooh!

# 146
Цитат
Но се получава така, че почват да си живеят в някакъв си техен свят, който малко или много е изкривен. Защитават си се един друг и не приемат много чуждо мнение.
А защо да е лошо?Ако на тях им е добре така и се чувстват щастливи,кой може да каже кое е правилно и кое не?
И с кое чуждо мнение да се съобразят?Че някой не мисли като тях?Те налагат ли своето мнение и виждане за връзките?
Щом двама души са удовлетворени и щастливи, и на никого не пречат...защо да се променят. Проблема идва от това,когато единия има по-различна представа за нещата.

# 147
  • somewhere over the rainbow
Цитат
Но се получава така, че почват да си живеят в някакъв си техен свят, който малко или много е изкривен. Защитават си се един друг и не приемат много чуждо мнение.
А защо да е лошо?Ако на тях им е добре така и се чувстват щастливи,кой може да каже кое е правилно и кое не?
И с кое чуждо мнение да се съобразят?Че някой не мисли като тях?Те налагат ли своето мнение и виждане за връзките?
Щом двама души са удовлетворени и щастливи, и на никого не пречат...защо да се променят. Проблема идва от това,когато единия има по-различна представа за нещата.
Това казах и аз по-напред. Проблем няма, когато и двамата са доволни от положението.
Аз приемам вижданията на Никол, не ги разбирам, защото това не е моят начин, но приемам, че някои хора живеят така. И им харесва така Peace
Нещата са субективни, няма правилно и неправилно в отношенията на една двойка.
Спирам, че и аз станах като развалена плоча Blush

# 148
Баси дебатите.
Ако сте на живо, ще си оскубете косите ми се чини.
Всеки да прави това, което иска, стига да не пречи по този начин на другарчето си.
Сядат, обсъждат казуса, всеки казва кое го притеснява, с кое може да направи компромис, от кое може да се лиши и готово.

# 149
Баси дебатите.
Ако сте на живо, ще си оскубете косите ми се чини.
Така си мислиш. Наш колко народ познавам на живо, и са на 180 градуса от това, което представят тук. Mr. Green
Аз моето другарче го "пуснах" да открие ловния сезон. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт