Деца с очни проблеми 3

• 46 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
mari_eta
да си жива и здрава  и многоусмивки ти пожелаваме!

# 46
Мариета, аз на патерица но от сърце ти пожелавам да си мноого щастлива майка и съпруга и от сега нататък проблемите да подминават твоя дом   bouquet
Вики и мама, много сте сладки на снимките, детенцето видимо се заблява и е винаги усмихнато  Heart Eyes А ти да не си посмяла вече да се наричаш "стара", ей ! Я каква си сексапилна мадама  Wink
Пили, браво за оптуратора. И наш Виктор вчера счупи очилата, но и той голямо кривене им криви  Laughing Поне стъклата са здрави и ще се моля да намерим същия модел рамка, че да и паснат.

# 47

Вики и мама, много сте сладки на снимките, детенцето видимо се заблява и е винаги усмихнато  Heart Eyes А ти да не си посмяла вече да се наричаш "стара", ей ! Я каква си сексапилна мадама  Wink

Че кой е казал че съм стара Mr. Green,само казах че ще си опъна "дъртия,дебел задник на плажа",но всъщност не го мисля наистина JoyОт друга страна бях много готина тийнейджърка,обаче вече не съм тийнейджърка,току що излязох от тази възраст Joy Joy Joy

п.п.Какво пиеш,да имам готовност да те почерпя....някога Mr. Green Joy

# 48
Аз точно за въпросната фраза си мислех  Joy Joy
Откъм пиво съм много лесна : количката ме прави най-щастлива на земята  Wink

# 49
Еее, страшно слънчева ти е Викито, добре се е забавлявала Hug Heart Eyes

# 50
# 51
Мариета, таолкова хубаво семейство имаш ! Много ми беше приятно да ви видя всички. Накара ме дори да се замечтая за българското море  Blush

# 52
  • ГОре на черешата...
Добро утро!П

Почерпете се за здравето на моят по-малък принц, който днес става на "де"  hahaha

Тони и Тото, благодаря за комплиментите Blush!

# 53
mari_eta ,да ти е живо и здраво голямото момче  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви едно чудо и за вас Hug Hug Hug

# 54
mari_eta честит празник!   bouquet Да ти е жив и здрав малкия юнак и мого много да ви радва!  Hug

# 55
mari_eta
 честит празник ! На малкия рожденник, пожелавам много здраве и безгрижно детство !

# 56
  • варна
Подарък за момчето 

Да ти е жив и здрав,само да те радва! bouquet

# 57
Мариета, да ти е здраво момченцето и успява във всичко, до което се докосне.  Heart Eyes А продължаваш да ме впечатляваш с кулинарните си умения Heart Eyes

Охрид, много сладък аватар.  Grinning

# 58
мариета,
на патерица, честит втори рожден ден,
да расте здрав и хубав юнака ви и много, много да ви радва  Hug

# 59
  • ГОре на черешата...
Ей, страшни сте, много ви благодаря, стопляте ми душата Hug  bouquet Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт