За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVI част

  • 19 582
  • 395
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 411
 newsm78 дайте идеи за сладкиши или сладки с локум, моля   bouquet

# 16
  • Мнения: 11 607
Аз като не готвя, а само лежа...но как мога да не поздравя Дядо Хаджия за хубавото оформление......

newsm78 дайте идеи за сладкиши или сладки с локум, моля   bouquet

Ето едно предложение - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191087.msg6171219#msg6171219

Да не съм спам......

# 17
  • Мнения: 1 260
За какво мога да използвам коркумата?Купих си,но до сега не съм слагала подобно нещо в ястията.Пише че било за оцветяване и аромат.Надявам се да не е много натрапчив този "аромат" Thinking

# 18
  • Варна
  • Мнения: 522
Туп bowuu И аз в новата темичка.
За сега без въпросче.

# 19
  • Разград
  • Мнения: 3 114
За какво мога да използвам коркумата?Купих си,но до сега не съм слагала подобно нещо в ястията.Пише че било за оцветяване и аромат.Надявам се да не е много натрапчив този "аромат" Thinking

Винаги си имам куркума в шкафа,много ми харесва тази подправка.Не е натрапчив аромата.Ползвам я в ястия и супи с пилешко месо,както и в микс от подправки за овкусяване на пилешки пържоли.

# 20
  • Мнения: 1 798
За какво мога да използвам коркумата?Купих си,но до сега не съм слагала подобно нещо в ястията.Пише че било за оцветяване и аромат.Надявам се да не е много натрапчив този "аромат" Thinking
Всякакви оризови и зеленчукови ястия,пилешки също

# 21
  • Мнения: 1 260
Мислех да сложа върху печено пиленце.(като сложа подправки,винаги ми изгарят и стават черни.А искам да стане с ионзи хубав златист цвят като по рекламите. Blush)

# 22
  • Мнения: 2 411
Ами слагай ги на финала де  Wink - или в сосчето, но пак на финала.

# 23
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Мислех да сложа върху печено пиленце.(като сложа подправки,винаги ми изгарят и стават черни.А искам да стане с ионзи хубав златист цвят като по рекламите. Blush)

Аз като ще пека пиле,първо го намазвам с подправките отвсякъде(правя микс+малко соев сос и мажа с ръце).Оставям малко да престои и после пека на 200 градуса на най-долно ниво на фурната,като накрая включвам само горен реотан(при мен се води грил),става страхотна коричка.

# 24
  • Мнения: 1 260
Да ги слагам на края?Ще поемат ли в пилето?аз мажа с масло,като си мисля че може да не изгорят,но пак едно и също.Но ще пробвам различни варианти.благодаря ви!

# 25
  • София
  • Мнения: 1 341


newsm78 дайте идеи за сладкиши или сладки с локум, моля   bouquet


Ето заповядай   Вита закуска с локум

и още една  Руло Калейдоскоп

# 26
  • Мнения: 2 411
Да ги слагам на края?Ще поемат ли в пилето?аз мажа с масло,като си мисля че може да не изгорят,но пак едно и също.Но ще пробвам различни варианти.благодаря ви!
Почти всички подправки, като се замисля слагам накрая  newsm78 без солта и пипера - според зависи  Thinking
И те, по-скоро май са за аромат... няма какво да им се поема.   bouquet А и да си призная, в моят склад за подправки точно твоята я няма и не съм я ползвала. И смятам да поправя този пропуск  Party

Мерси за локумовите рецепти  Hug Приемам още  Hug

# 27
  • Мнения: 9 443
newsm78 дайте идеи за сладкиши или сладки с локум, моля   bouquet

Тути фрути /локумки/ - много пръхкави, голяма вкусотия са  Peace

# 28
  • Мнения: 1 505
Моля ви момичета да ми обясните по подробно за пърженето на  тиквичките и онзи трик със оцета.Може и да не ми повярвате,но за първи път в живота си ще правя тиквички утре и то не за в къщи,и за да не се излагам искам да са добри,обаче има и друго,не е тиквичка а голяма тиквичка това и соса също не знам как да го направя.Много моля за помощ.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт