За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVI част

• 19 787
  • 395
  •   1
Отговори
# 165

labrex, беше много отдавна, още бях мома Flutter, и не помня как точно съм опитвала да ги замразя.........

Еее, хубаво е човек да си има момински спомени, шегувам се, разбира се. Grinning Възможно е, ако си ги замразила с вода, да са станали гадни. Една година така замразявах с водата малини и не ми харесаха, после ги замразих на един ред, сухи и след това ги сложих в пликче, бяха си чудесни.

# 166
  • София
Имам спешен въпрос.
Имам извара и съм намислил да направя едни питки ама с мая.
Ако я маймунджосам в тестото на питките шъ ли станат или няма да станат.

# 167
Имам спешен въпрос.
Нема станат.
Не я маймунджосвай (както и да се прави това),
направи си пирожки Peace

# 168
  • Варна
Имам  дестина едри смокини.Някой да ми даде идея,какво да ги направя. Идея за сладкиш де, че незнам къде да търся newsm78
Ще пробвам и с търсачката. Peace

# 169
Имам спешен въпрос.
Дядо Хаджия ще станат ,мъжа ни не яде сирене и за него винаги правя питките с извара. Simple Smile

# 170
Имам спешен въпрос.
Дядо Хаджия ще станат ,мъжа ни не яде сирене и за него винаги правя питките с извара. Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10

# 171
  • София-Младост
Имам  дестина едри смокини.Някой да ми даде идея,какво да ги направя. Идея за сладкиш де, че незнам къде да търся newsm78
Седни и си ги хапни...ох как обичам смокини....

# 172

И аз бих ги хапнала на секундата и хич нямаше да се сетя да ги правя нещо. Не устоявам на смокини! Embarassed

# 173

И аз бих ги хапнала на секундата и хич нямаше да се сетя да ги правя нещо. Не устоявам на смокини! Embarassed
Лакомници такива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green....Кат' мене  hahaha hahaha hahaha hahaha

10-ина смокини са много малко количество за каквото и да е.....И аз съм за това да си ги хапнеш  Joy Joy Joy

# 174
  • София
Стават ставааааааат на дядо душичките те. Издули са се като ъъъъ...а да не казвам като какво, че щях да издрусам някоя простотия.

Още се печат между другото.

# 175
Стават ставааааааат на дядо душичките те. Издули са се като ъъъъ...а да не казвам като какво, че щях да издрусам някоя простотия.

Знам,кат' кво...сетих сеееее  smile3533
Как няма да стант беее...Кой се е хванал,че да не станат...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 176
  • София

Знам,кат' кво...сетих сеееее  smile3533
Как няма да стант беее...Кой се е хванал,че да не станат...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз така ще ги и кръстя де питки "Момини гърди"  newsm62

Бе дее е модератора да тури тука едно червено кръгче нали с цифрата 35 вътре.

# 177

Дядо хаджи, и да не пропуснеш да ги покажеш преди да са излапани тия издутичките. Grinning

# 178
Питки "Момини гърди" ама на 35 годинки тъй ли? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
  • София
Питки "Момини гърди" ама на 35 годинки тъй ли? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Неее имах предвид да не четат децата под 35 години.  Laughing

Току що ги намазах с масло и кисело мляко и ги върнах да ги допеча.

Общи условия

Активация на акаунт