За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVI част

  • 19 735
  • 395
  •   1
Отговори
# 285
  • Мнения: 4 435
Да ви кажа за царевицата. Тая жена я сложила в две торбички, вързала ги хубаво. Аз ги метнах така в кухнята и готов.И одеве като отидох да ги правя, от топлината, вътре направо се запарили. ooooh! Едни капки по торбичката, не е истина.и ЗЪРНАТА НАПРАВО МЕКИ. Shocked метнах ги да се правят, макар че тя си беше и така горе-долу готова. hahaha Предполагам, че вече за нищо не стават, ама пусти мерак, сложих гии, после ще ви кажа какво е станнало.
Задължително ще пробвам и на фурна във фолио с масълце.Ммммм  Heart Eyes

# 286
  • Мнения: 9 785
Моля за рецепта за домашни кроасани /за тестото/.

# 287
  • Мнения: 3 219
Царевицата за половин час в тенджерата под налягане е готова, тъкмо и аз ядох Crazy

# 288
  • Мнения: 1 260
момичета как се прави пияно пиле?Някоя от вас беше споделила рецепта с бира,но не помня как става номера Embarassed

# 289
  • Мнения: 549
момичета как се прави пияно пиле?Някоя от вас беше споделила рецепта с бира,но не помня как става номера Embarassed



Измиваш пилето или пил.бутчета.Посоляваш ги.Нареждаш ги в  тавата където ще ги печеш.Заливаш ги с равни количество вода и бира.Печеш до готовност.Отвреме,навреме месото го поливаш с  течноста,която е в тавата/т.е. водата и бирата/.
Леко като изври водата можеш да сложиш и картофки/нарязани и овкусени по ваш вкус/.Така хем и гарнитура ще си имаш.

Да ви е сладко.Лесно и бързо  става.Пиши после какво си направила.Ако имаш въпроси питай.

Пилето можеш да го направиш и върху сол  и върху шише.

# 290
  • Мнения: 1 777
Нарязваш пилето или бутчета ,сол,черен пипер на вкус и слагаш в тава.Изсипваш бирата и печеш.Аз наливам бира докато се покрие наполовина месото.По-време на печенето може да обръщаш отвреме на време парчетата пиле.

# 291
  • Мнения: 1 260
утре мисля да го направя,че сега правя пиле на сол.А как се прави на шише?БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТИТЕ  bouquet

# 292
  • France
  • Мнения: 726
Някой да ми даге идея, как да сготвя пилешки сърца.
Благодаря предварително  bouquet

След като си сменила няколко води, последната да е с оцет, разрязваш сърцата посредата,ама не изцяло. Мариноваш ги в зехтин, соев сос, може и горчица, подправка за барбекю. Нанизваш ги на шиш. Печеш на барбекюто, грил тигана или скарата, като ги обръщаш често Повече от 5-6 мин не им трябват.
Тази рецепта я взех от http://www.receptite.com/, но за патешки сърца. Става божествено!!

# 293
  • Варна
  • Мнения: 522
pechovska, благодаря ти за рецептата.
Ще ги пробвам на грил тиган newsm51

# 294
  • Мнения: 1 486
Моля за рецепта за домашни кроасани /за тестото/.
Заповядай-http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,724.0.html

# 295
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 540
утре мисля да го направя,че сега правя пиле на сол.А как се прави на шише?БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТИТЕ  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393179.msg11063938;topicseen#msg11063938
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305842.0

 Wink

# 296
# 297
  • Мнения: 1 260
Благодаря ти Клои! Hug

# 298
  • Мнения: 5 001
момичета как се прави пияно пиле?Някоя от вас беше споделила рецепта с бира,но не помня как става номера Embarassed
Пияно пиле

# 299
  • Мнения: 1 046
Едно въпросче, някъде тук 100%, но не помня на кого е рецептата, бях мернала едни пълнени домати със спагети. Много ефектно предястие беше.
Не ми е проблем ще измисля и как да ги овкуся спагетите и как да ги напълня доматите, но само се чудя студени или топли се пълнят в издълбаните вече домати. Ако някои си спомня рецептата ще съм много благодарна.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт