За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVI част

• 19 698
  • 395
  •   1
Отговори
# 300
Щом ще е студено предястие по-добре да не са топли,защото ще омекнат доматите.Но пък студени спагети в домат Sick
Не съм я срещала тази рецепта,но на мен повече ще ми хареса, ако овкуся спагетите с кашкавал,крема сирене,топено сирене,парченца маслинки,черно пиперче,с това да напълня издълбаните доматки/+ малко захар вътре да убие киселината/,да ги наредя в тавичка и запека с малко зехтин ,като омекнат може да се поръси кашкавалче и да се оставят да хванат златиста коричка.

# 301
  • Лондон
Търся рецепта за хрупкави сусамени хлебчета.

п.п.Вече не започвам питането си с "момичета търся......",защото тук и момчета дават много добри отговори .

# 302
  • София
а аз за кифлички, нещо ми се яде сладко и тестено, приемам обаче лесни рецепти, да не са много завъртяни  Laughing

# 303
а аз за кифлички, нещо ми се яде сладко и тестено, приемам обаче лесни рецепти, да не са много завъртяни  Laughing
Ето тези на пеп-4о - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,176.msg712.html#msg712
Страхотни са  Hug

# 304
  • София
Ето тези на пеп-4о - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,176.msg712.html#msg712
Страхотни са  Hug

като отворих линка и направо мммммммммм

# 305
Дудинка,и са страшно вкусни Crazy
Благодарна съм на пеп-40 ,за споделената рецепта.

# 306
  • София
не съм добра в месенето но ще пробвам, а може ли да се съхрани част от
готовото тесто за друг път, защото виждам че се омесват 8 топки, като всяка
се точи на кора и от нея стават по 8 кифлички, доста ми се вижда, ако разделя
тестото на половина, т.е да направя половин доза, останалото да прибера
във фризера, ще мога ли да го ползвам после  Thinking

# 307
Леле-мале, навих се и аз за кифлички

# 308
не съм добра в месенето но ще пробвам, а може ли да се съхрани част от
готовото тесто за друг път, защото виждам че се омесват 8 топки, като всяка
се точи на кора и от нея стават по 8 кифлички, доста ми се вижда, ако разделя
тестото на половина, т.е да направя половин доза, останалото да прибера
във фризера, ще мога ли да го ползвам после  Thinking
Не съм слагала в халдилника от това тесто и не мога да ти кажа,но на мен ми излязоха по малко от осем топки Blush
Последния път като правих излезе пет топки тесто ,направих и със сирене и яйце също бяха много вкусни.
Всъщност,това са най-сполучливите кифли които съм правила.

# 309
  • София
Мерси  delicate, имаш в предвид с плънка като за баница от сирене и яйца.
Реших да намаля продуктите наполовина, т.е. ще се опитам да направя половин доза  Peace

# 310
Мерси  delicate, имаш в предвид с плънка като за баница от сирене и яйца.
Реших да намаля продуктите наполовина, т.е. ще се опитам да направя половин доза  Peace
Да,като като за баница- яйце и сирене.

# 311
  • В сърцето на живота!
Ще правя мъфини,но ми свършиха хартиените формички и няма от къде да си купя,та с фолио ще станат ли?

# 312
  • София-Младост
Ще правя мъфини,но ми свършиха хартиените формички и няма от къде да си купя,та с фолио ще станат ли?
По-скоро с хартия за печене според мен или директно във формата за мъфини, ако е с незалепващо покритие.

# 313
  • В сърцето на живота!
По-скоро с хартия за печене според мен или директно във формата за мъфини, ако е с незалепващо покритие.
Уж е с незалепващо покритие,но пак ми залепват Rolling Eyes Хартия за печене май имам останала Thinking Мерси Hug

# 314
От сутринта съм подквасила мляко а не се хваща -идеи какво да направя,моля някой ако знае?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт