В горещините xа'ди на Дuaрбакърски любеници при комшийските момици-убавици–TR24

• 19 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Казанлък of all places
Абе, дай за тави с баклава да си говорим !  Hug

# 76
Привет мyцинки ....  Heart Eyes Mr. Green Laughing Wink Flutter Hug

Обиколих(ме) свeта и 7-те морета  Whistling ....ще пиша по-късно ...само да кажа boo ...  Hug

На всички спокоен прохладен летен ден...

ps: ша са включа по-късно за баклавата, но според мен Сухата трябва да дойде и да си разясни цялата процедура  Wink  chef

ps2: Хаки - 41 кере машаллах, кака, бравос на племеникът !!! Hug Hug Hug

# 77
Здравейте на всички!
Простете, че се намесвам в темичката ви, но се надявам да ми помогнете.
Ще си имам бебе след около месец -момиченце, но то още си няма име. Таткото държи да е турско, но въпреки това да е малко по-интернационално /малко тъпо звучи/.
Та се надявах вие да ми дадете някакви идеи. Засега единствено сме се спрели на Мелиса, но ако някоя от вас има някаква друг идея.
Благодаря предврително!

# 78
didi_168  :   Тези имена са ми много мелодични, с много хубави значения ca...(към някои с.м изключително привързана по емоционални причини  Whistling Mr. Green Wink)

Melis=Мелис
Selen=Селен
Selin=Селин
Alara= Aлapa (c Meko "л")
Lara=Лара, c MeKo "Л"
Dilara=Дилара
Filiz=Филиз
Kayra = Кайpа
Suzan=Сy3aн
Mina=Мина
Leyla=Лейла (c Meku "л"-Ta)
Yasemin=Ясемин
Yasmin=Ясмин
Beria = Бериa, Берия
Aliya=Алия
Ayla=Aйля(c Meko "л")
Daria=Дарuя
Derya=Дерuя
Asya=Acя
Hülya = Хюлия --> Юлия
Defne=Дефне
Açalya/Açelya = Ачалия/Ачeлия
Ela=Eлa (c Meko "л")
Aylin=Айлин  
Deniz=Дениз(то е унисекс)

etc.  Hug

Леки оставащи ти семдици , здраво бебе и да се похвалиш като се роди !  Heart Eyes Mr. Green Laughing Wink Crazy Flutter Hug  Peace

ps: http://www.behindthename.com/nmc/tur.php
http://forum.kusadasi.biz/thread1961.html

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 15:54 от bz

# 79
didi_168  :   Тези имена са ми много мелодични, с много хубави значения ca...(към някои с.м изключително привързана по емоционални причини  Whistling Mr. Green Wink)

Към Айля нали  Mr. Green  Heart Eyes
Знам, че е Д.  Grinning  Hug

Анжи
откъде я взе баклавата, някой ме чете  Hug
Магито откъде изрови толкова стари мнения  Blush  Whistling
Това беше преди повече от една година  Blush Но не искам да пиша много по тая тема  Sad

Хубав ден на всички  Whistling

Нещо за пиене

# 80
bz благодаря има доста интересни и хубави имена в това списъче  Hug

# 81
  • Казанлък of all places
Днес нашето голямо дете навършва 12 години. Ей го дей : http://lh5.ggpht.com/_9ug-B7xJPI4/SnE2Gvw5t9I/AAAAAAAAAOw/boTXIk … 0/bai%20Riste.JPG
Боже, как лети времето, чак аз не мога да асимилирам...Та по този повод

# 82
  • Истанбул
Ангелинке HugДа ти е здраво и щастливо лъвчето :love,Да бъде радост и отмяна на мама и тате Hug smile3525 smile3525  bigdance2 newsm59

# 83
ЧЕСТИТ ТИ/ВИ РОЖДЕНИК , АНЖИТО  Heart Eyes !
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО  МОМЧЕТО  Hug !
ДА ВИ РАДВА, И ПО МАЛКО БЕЛИ ДА ПРАВИ  Wink!

НАЗДРАВЕ  Laughing Party Sunglasses !

Simple Smile Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Flutter Hug Peace  Simple Smile Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Flutter Hug Peace  Simple Smile Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Flutter Hug Peace

# 84
Здравейте, момичета! Как се справяте с жегите!? Ние сме купили на мъника басейн и се плацика на терасата.
На мен не ми остава време за Интернет тези дни. Събота ходихме на цигански симфоничен оркестър, беше много хубаво.Миналия януари са били  в Истанбул и случайно попаднах на кратък филм за тях на CNN turk, за съжаление е на турски  http://www.youtube.com/watch?v=hZkoUVPEvY4&feature=channel .
http://www.myspace.com/100gypsyviolins
В неделя решихме да посетим два града на север от Будапеща - Вишеград и Естергом. Естергом го дели само един мост от Словения, прескочихме и до там. Дори имаше турска сладкарница, за наша изненада, тъй като градчето беше доста малко. Ех, тези турци превзели са Европа.  Mr. Green

Цвете мерси за информацията, но още не са решили дали ще ходят. За сега се утешава с кални бани.  Grinning Ти не се преуморявай само и не не забравяй  Hug

didi_168,предложения за имена и от мен  Ezgi-Езги, Sevil-Севил, Yaren-Ярен, Nisa-Нииса, Sara - Сара, Nehir - Нехир. Оня ден дори Maya-Мая чух, но с ударение върху а.

Поздравления на всички новоприети студенти и гимназисти ! Успешно и леко учение им желая.

ange, честит ти рожденик.  Hug  bouquet

# 85
  • близо под тепетата
angelina.bgk   честит ви рожденик!

Нека да ви радва и винаги да е така щастлив, както на снимката Mr. Green Hug  bouquet

Аз се почерпих за негово здраве с точно такъв бърз кекс за микровълнова и парче реване Laughing  bowuu  chef

# 86
здравейте,
пак нахлух във вашата тема но ми пратиха покана за церемонията и партито. Партито разбрах къде ще е , но за церемонията не можах да намеря т.е. има ама е на турски
Моля, кажете ми в кои район е този и адрес :
 Pazar Saat :12;45 Kalamis Evlendirme Dairesi

P.S. на партито ми е ясно, да сме по диско облечени, но на тази церемония според Вас "dress code" строго официален ли е ?
Аз се чудя да сложа една рокля вечерна, черна

Благодаря ВИ за помощта     bouquet

# 87
  • Варна
angelina.bgk,да ти е жив и здрав рожденникът и да ви радва много!!!
   nbirthday   

# 88
  • до вятърните мелници
Анджи  bouquet  bouquet  bouquet, да ти е живо и здраво порасналото момче! Много да ви радва и да ви кара да се гордеете само!!!х ф гжх ххххх нххх

п.с. имате поздравления и от дребо  Joy

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 09:27 от Джорди

# 89
  • Varna
Гутен сабахлен Комшии4етааа  bouquet
БЗ-4е- тази снимка която си поставила-хотелската, абе тя е нашия хотел бееее-сериозно!!!
АНГЕЕЕЕ- да ти е живо и здраво Лав4ето
 newsm59 newsm38
Хаиде моми4ета да нападам аз улиците на Станбула отново, 4е ми остана днеска и утре. Еиии, нямам срама, еииии newsm53 Нямам насита, маскара сам голяма newsm03

Общи условия

Активация на акаунт