Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 201
  • 496
  •   1
Отговори
# 180

Каквото и да си говорим, това е прекрасен спорт за малки деца, независимо кога ще почне.
[/quote]

Именно  bouquet

# 181
Здравейте мами!  bouquet Затвориха Спартак (взеха го военните ако не се лъжа) и щеше да е отворен уж за децата, но не е! Или поне не мога да се свържа с рехабилитаторите, та ще трябва да търсим други варианти за раздвижване на бебка! Ако случайно някой има представа дали ще има скоро развитие с басейна, нека пише, ще съм благодарна! Иначе бяхме доволни, малката имаше доста подобрения и си пролича напредък доста скоро след като започнахме, а нали си има изкривяване на гръбчето, намаля и то видно....сега имам чувството, че след тая пауза се връщаме в 1ви клас! Sad Но нищо ще измислим начин за друг вид рехабилитация и за това също бих помолила за мнения, ако имате наблюдения или сте доволни от някой, ще потърся и темичка, че нямам идея къде и при кого да я заведа! Цункайте дечица! Hug

# 182
  • София
gugulinka, а рехабилитаторите от "Спартак" не казаха ли дали ще водят другаде занимания?
Според мен можеш да пуснеш тема в Родители на деца с увреждания

# 183
Предполагам, че са им други телефоните, не мога да се свържа и за това не знам дали продължават да работят с деца извън "Воден път" (това е фондацията). Докато ходихме в басейна от майките разбрах, че се занимават допълнително в къщи....ще се опитам да ги намеря! А тема може да пусна да, само трябва да я формулирам..  bouquet

# 184
  • София
Уф така се чудех тази тема, в кой подфорум беше и най-накрая я открих.

Някой може ли да ми каже за графика на Александра в Банкя - пак ли е вторник и четвъртък и събота за по-големите?

Благодаря.

# 185
vesi21, Александра ходи в понеделник в Банкя, за събота не знам.

# 186
  • София
vesi21, Александра ходи в понеделник в Банкя, за събота не знам.

Мерси, щом работи ще и се обадя  Hug

# 187
  • София
Случайно се чух с Александра. Т.е. моя Алекс ми хвана телефона и я набра, аз затворих, преди малко тя ми звънна Simple Smile
Басейна го затварят средата на декември. В понеделник и четвъртък Александра е там.

# 188
  • София
Момичета,дайте малко селектирано инфо за такива като мен,които се включват в темата едва сега-може ли да се ходи в този басейн и без инструктор,приятни ли са условята,трябва ли детето да е със шапка задължително като на други места,каквото се сетите все ще е полезно инфо.Благодаря Hug

# 189
Гггъбка, първо трябва да имаш предвид, че по някое време през декември басейна го затварят и после го отварят на 1.март (поне така беше миналата година). Шапката за децата не е задължителна, но ако я търпи е добре да бъде с нея. Басейнът е много приятен и топъл, но съблекалнята е далече от луксозна - бих казала приемлива. Не е задължително да ползваш услугите на инструкторката - тя е там почти всеки понеделник, но вие можете свободно да влезете в басейна и да го ползвате.

# 190
Здравейте,

някой знае ли случайно басейн в София,който да се ползва само от бебета и малки деца и да е топъл и чист?

# 191
  • София
Вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414387.0
В момента басейна в Банкя мисля, че е затворен.

Скоро звънях в един от софийските хотели. Имат детски басейн, който може да се използва от деца над 3годишна възраст. Не съм го посещавала.

# 192
Такова нещо няма. За голямо мое съжаление. Аз обаче ще водя малката (сега е на годинка) на "Спартак", но като се запролети, защото съблекалнята е много студена. Говорили сме с треньора на баткото - ще прави групичка с мъничета. В детския басейн се допускат само деца, треньорите влизат само с деца с увреждания и (предполагам) с бебешорите.
В Банкя в басейна влизат предимно възрастните хора, които са на санаториум там. Дори да се посещава в дните, когато се сменя водата, там постоянно има възрастни. Няма часове, които са определени само да деца. Или поне така беше, когато ние ходихме. Освен това продължителното стоене в минералната вода, която е доста топла, натоварва сърцето.

# 193
че как така ще влизат само бебета, нали трябва винаги да са с придружител? иначе и аз много бих искала да ходим с бебо на басейн но е мъничка още и затова само във ваната плуваме Simple Smile

# 194
ами да бяхме нормална държава да имаме, ама нямаме. моя приятелка живее в чужбина и от както бебето й навърши месец ходят 1-2 пъти седмично на "плуване". там хората им показват различни упражнения както за нея, така и за бебока, много хубаво звучи. мислех да питам в банкя, но беше затворено когато проверявах, а и ми е много далеч.

Общи условия

Активация на акаунт