Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 205
  • 496
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте Simple Smile аз съм от Борово и днес разбрах за Мазнейковата болница- искам да питам ако има някой от квартала който ходи там или иска да ходи, да ми пише, ще се радвам ако си намеря дружка Blush
coxxx, mimi_jobnoto,
Хайде да водим заедно дечицата! Ние живеем в Борово, най-удобният ни ден е неделя, а часовете са 16.15 ч или 17 ч. Ходихме веднъж със сина ми и останахме много доволни. Ако искате, пишете ми на лични да се разберем.

# 391
Незнма дали мога да питам в темата-знаете ли къде има чист басейн и учители за плуване за малко по-големи деца(5год)?

# 392
Здравейте Simple Smile аз съм от Борово и днес разбрах за Мазнейковата болница- искам да питам ако има някой от квартала който ходи там или иска да ходи, да ми пише, моя е на 19мес но не е плувал досега не знам дали ще е проблем, може би ще му трябва време докато се научи, понеже вкъщи нямаме вана. От скоро съм в квартала и нямам познати които ходят, ще се радвам ако си намеря дружка Blush
Аз съм от Бъкстон, coxxx,  и супер много се радвам, че най-накрая го намерих това плуване, че отдавна го търся! Моята госпожица е на 6 месеца, надявам се да е достатъчно голяма. И ние обаче нямаме вана в къщи, ще видим как ще си правим упражненията. Аз честно казано бих предпочела през седмицата да ходя, но щом само през уикенда може, става и така.
Да се върна на въпроса - бройте ме и мен, krissie krust.  Нали говорим за ходене? Че аз до басейна няма смисъл да паля кола, ще се ходи пеша с количката, ако времето го позволява. Този уикенд ще го пропусна, че сме извън София, но следващия сме там.

# 393
  • софия
може ли да ми изпратите телефона на Александра?

# 394
шоколадче, в същия басейн в Банкя, в четвъртък идва другата инструкторка, която се занимава с по-големи дечица. Към 17.45 мисля че започват, ние също ще ходим в четвъртък с големия ни син, на 4 години.

# 395
Здравейте момичета!

Може ли и аз да попитам как мога да се присъединя за групичките по плуване?Чух,че имало някъде групи от по 4 човека за 12 лв на час,но така и не разбрах за къде става въпрос.Живеем в Гео Милев,дъщеря ми е на 5 месеца,къде ще е най-удобно според вас?

# 396
Включвам се ... newsm03 Моя син е на три, страхува се от водата,пищи като сме в басейн и иска все да го гушкаме или да седи на "брега".... smile3507 Искам да го успокоя,но май ще имам нужда от специалист ,който да му вземе страха като начало и после  newsm17 ако всичко е наред да се учим на плуване.
Разгледах коментарите по темата и доколкото съм разбрала басейна в Банкя е супер идея,но ме интересува дали има и други дечица с нашия "проблем"и как го решиха...?
Ще намеря ли решение на басейна в Банкя,според вас- мами ,които сте ходили там или да потърся някаква друга алтернатива и каква да бъде тя?

# 397
  • UK
Привети, мами на малки бъдещи плувци, влизам с въпрос за басейна в Банкя. Писах имейл на Александра Николова преди няколко дни, но нямам отговор, та ако може някоя мама да ме насочи. От изчетената тема разбрах, че басейна се намира на ул. Шейново 8, а часовете за бебета са в понеделик и четвъртък от 17:30 - правилно ли съм разбрала?
Трябва ли да се запишем с бебока предварително в някакъв списък или можем просто да се появим в часовете? Ако е необходимо предварително записване как става това? Необходимо ли е бебето да е "имало" някакъв урок или консултация предварително в къщи или направо в басейна ще го цопваме да плува? И последно, да не ви досадя - каква е температурата на водата в басейна? щото моя младеж /утре става на 5 месеца/ го къпем в препоръчителните 34-37 градуса, трябва ли да започнем в по-хладка вода да го къпем, за да се адаптира към температурата в басейна?
Уточнявам само, че мисля с плуването да започнем през юли, когато ще станем на 6 месеца. Благодаря ви много предварително за отговорите.  bouquet
Милена, пожелавам ви със синчето бързо преодоляване на страха от водата и да я обикне  Peace

# 398
  • София
Милена, дано успеете да преодолеете страха от водата. Аз с моето дете нямам такъв проблем, но майка ми ми е разказвала, че брат ми като малък се е страхувал от водата - и в малко детско басейнче (от тези надуваемите) не е искал да влезе, ревял, пищял и т.н. Записали го на плуване с треньор и проблема се решил - точно как никой не знае и не помни, но явно треньорът си е разбирал от работата и го е "излекувал". Та предполагам, че свестен треньор, който има опит с работа с деца, би ви помогнал. Твоят син е голям за бебешката група в Банкя, но има една за по-големи дечица, която започва в понеделник към 15 часа, виждала съм дечица и на такава възраст. Треньорката им ми се вижда много свястна, може да пробваш с нея.

Peregrina, аз услугите на Александра не ползвам и водя дъщеря ми по-рано, без да ползвам треньор, но ще се опитам да ти отговоря на част от въпросите, пък ще ме допълнят.

1. Да, трябва да го запишеш предварително - на вратата на басейна има бележка, че поради големия интерес нови деца се приемат само с предварително записване, което става по телефон или мейл (на Александра трябва да се обадиш/пишеш).
2. Александра преподава и на по-малки бебета и доколкото знам, в началото се правят упражнения във вана и след 6-месечна възраст се местят в басейна и продължават с уроците. Дали приема в "басейнската група" и деца, които не са правили въпросните упражнения във ваната - не знам.
3. Температурата на водата е 34-36 градуса.

# 399
  • UK
Адинка, благодаря ти много за отговора   bouquet. Не откривам телефон за контакти на Александра, ако ти или някоя друга мама го имате, може ли на лични, за да се свържа с нея. Още веднъж благодаря предварително.

# 400
Адинка, благодаря ти много за отговора   bouquet. Не откривам телефон за контакти на Александра, ако ти или някоя друга мама го имате, може ли на лични, за да се свържа с нея. Още веднъж благодаря предварително.

И аз, моля!
Аз й писай мейл, да видим дали ще отговори.

# 401
# 402
  • UK
Благодаря Джуф   bouquet

# 403
Ехооо! Изчетох на 2, на 3 старите неща и се записвам, за да следя темата. Както може би се вижда от лентичката, ние сме на почти годинка и ме интересува дали има някоя мама, която да води детенцето си/да иска да го води около нашата възраст, за да плуваме. Детенцето е много подвижно и живо, ходи от няколко месеца и е доста стабилен. Понеже нали в някакви групи се събират..
Не живея в България, идната седмица се прибирам и ще пиша мейл на Александра Николова за инструкциите и курсовете.

# 404
  • sofia
Здравейте! Simple Smile
Искам да ви питам в парк хотел Витоша дали предлагат плуване за бебета и някакви отзиви за там?

Мерси предварително!!!  chef

Общи условия

Активация на акаунт