Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 214
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, може да проверите и в Бриколаж или подобни магазини - имало някакви големи пластмасови контейнери, които също ставали.

# 376
Здравейте Simple Smile аз съм от Борово и днес разбрах за Мазнейковата болница- искам да питам ако има някой от квартала който ходи там или иска да ходи, да ми пише, моя е на 19мес но не е плувал досега не знам дали ще е проблем, може би ще му трябва време докато се научи, понеже вкъщи нямаме вана. От скоро съм в квартала и нямам познати които ходят, ще се радвам ако си намеря дружка Blush

# 377
  • Варна, морето, сините вълни...
НИе сме в Бели брези и мислим вече да ходим при Мазнейкова, че до Банкя няма как да стане (без кола съм), а в Спа центъра ми идва множко 30лв. на посещение. Иначе съм  много доволна от Александра, на Мони също много му харесва. От един път на басейн вече си навежда главата като го къпя в коритото и се мъчи сам да бълбука  Laughing

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 14:26 от mimi_jobnoto

# 378
Здравейте, моето мъниче още няма 2 месеца (и 3 кила Simple Smile, а аз си мислех как ще се ципликаме лятото и нямам търпение Simple Smile Изчетох доста неща и пак не видях къде е тая Мазнейкова?
По закона на Мърфи ще е пак далече от нас (в Слатина съм), но пък важен е ентусиазма, а не разстоянието.

# 379
Elena_anelE, клиниката на Мазнейкова е на бул. "България", почти до околовръстното. Да, далече ти е  Confused

# 380
Мерси Buggy, зацепих.
 Св. София=Мазнейкова. Знам я, да при Белисимо, на майната си ми е, еххх.

# 381
Момичета, нашето зайче е на 4 месеца, можем ли да тръгваме вече на плуване?

Можем ли да ходим и двамата с татко и бебе?

Виждам, че има занимания във вана, но ние нямаме такава, така че ще трябва да е на басейн...

Някой може ли да даде линк за плуването в Мазнейкова, да погледна цени, кога и пр. ...? Или просто да ми каже някой, който ходи?

Предварително благодаря   bouquet

# 382
Здравейте Simple Smile аз съм от Борово и днес разбрах за Мазнейковата болница- искам да питам ако има някой от квартала който ходи там или иска да ходи, да ми пише, моя е на 19мес но не е плувал досега не знам дали ще е проблем, може би ще му трябва време докато се научи, понеже вкъщи нямаме вана. От скоро съм в квартала и нямам познати които ходят, ще се радвам ако си намеря дружка Blush

И аз съм навита да ходим там Simple Smile ние сме от Бели брези...Само някой ако може да ни даде кооординати, заз разбрах че трябва предварително да се запишем.

# 383
http://mbal-sofia.com/bg/pages/spa-centar-pluvane

Търсете Венци, 0888 949307

Цената е 12 лв., тренировките са през уикенда и има няколко часа: 16:15, 17:00 и 17:45 (не съм 100% сигурна за началото на часовете).

# 384
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

аз водя бебо от 3-месечен на плуване Peace

# 385
http://mbal-sofia.com/bg/pages/spa-centar-pluvane

Търсете Венци, 0888 949307

Цената е 12 лв., тренировките са през уикенда и има няколко часа: 16:15, 17:00 и 17:45 (не съм 100% сигурна за началото на часовете).
Благодаря Hug

# 386

аз водя бебо от 3-месечен на плуване Peace

Хаха, ама в Германия Simple Smile Мен по - скоро ме интересуваше дали ще ни вземат, защото чета, че едната инструкторка правела домашни посещения до шестия месец...

# 387
# 388
  • Малта
Току що звънях на Венци от св.София, но ни казаха че ще ни вземат към 5-6 ти месец.
За тренировките във вана мисля че става въпрос за голяма, а не бебшка ваничка, т.е. тази от Икеа не върши работа   Rolling Eyes

# 389
Напротив. Който няма истинска вана в къщи, прави ежедневните упражнения именно в такава. Зависи колко е голяма, може и да е подходяща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт