Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 219
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
  • София
asyalein, удобни са. Урина най-вероятно пропускат. Това е бански, с ластик на краката и кръста.

# 361
  • София
привет на всички Simple Smile искам и аз да попитам - има ли къде бебето да плува с инструктор без придрожител? аз не искам да влизам във водата - имам кожен проблем, който е хроничен.
Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 362
  • София
jackobiana, за толкова малко дете се съмнявам да намерите такова място. Освен да наемете частен инструктор/треньор.

# 363
jackobiana, до 6 месеца Александра прави частни посещения с упражнения във вана. След това можеш да говориш с нея за частни тренировки в басейн. Може и да се уговорите нещо. Зависи за теб колко е важно и какви средства си готова да отделиш...

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 23:03 от Джуф

# 364
  • София
благодаря за отговорите   bouquet

# 365
  • Малта
Запис, че моите близнаци от сега много обичат водата  Party

А сега да уточня, при Мазнейкова може да се водят бебета под три месеца, така ли?
и...също,  ходил ли е някой в СПА центъра и тази цена включва ли инструктор?  И пускат ли бебоцо под 3 м.? Много ми се иска още май месец дя ги заведем ....

# 366
Запис, че моите близнаци от сега много обичат водата  Party

А сега да уточня, при Мазнейкова може да се водят бебета под три месеца, така ли?
и...също,  ходил ли е някой в СПА центъра и тази цена включва ли инструктор?  И пускат ли бебоцо под 3 м.? Много ми се иска още май месец дя ги заведем ....

Медимед, мога да питам в Св. София следващият път като ходя. Най-малкото, което съм виждала, май беше на 5 месеца. Но най-лесно ще е да звъннеш на телефона и сама да попиташ. Но аз лично бих помислила добре дали да вкарвам толкова малки бебета в джакузи, в което влиза доста народ, не знам колко често го чистят (въпреки че хигиената изглежда на ниво). А и специално за такива дребчовци ти препоръчвам Алекс (като човек, посещаващ и двете места), особено ако имате вана вкъщи (до 6 месеца тя препоръчва упражнения във вана).

За СПА центъра - не съм ходила, но останах с впечатлението, че в цената влиза и инструктор. На сайта им цената 30 лв е на човек (за децата дори допълнително се плаща), но може да са се разбрали нещо...

# 367
  • Варна, морето, сините вълни...
Ние се уговорихме с Александра за среща в Естесчтвени идеи  Party Искам да попитам тези които са ходили какво точно се прави и какво да си носим? ТРЯ каза голяма кърпа за детето, чехли за мен ако искам...но се чудя с какво да се обличам, за него бански да нося ли като ще е във вана? Много ще съм благодарна някой който е ходил или сте се срещали вкъщи да сподели!  Hug

# 368
  • София
Когато Александра идваше у дома, сина ми беше голичък и си правехме 'упражненията' във ваната - в началото тя, после аз под нейно ръководство. Във ваната е само детенцето, на теб по дънки и тениска ще ти е идеално - просто да ти е удобно.
Ние това сме правили докъм 5-тия месец, после минахме на басейна Simple Smile
Може да си вземеш бански за детенце, за всеки случай.

# 369
Благодаря за отговора abel, той моя доста голям вече  Simple Smile дано по скоро сме на басейн  Rolling Eyes А знаете ли къде продават от тези памперси-бански? В Била дали има че ми е най-близо?

# 370
  • София
mimi_jobnoto, би трябвало да има. Последният път взехме от Kaufland.

# 371
В Билла няма памперси за плуване. Като цяло веригата много си оряза асортимента Sad Има в Пикадили (магазина в Мол София и Младост със сигурност), в ДМ и Кауфланд.

# 372
Оф точно тези са мидалече иначе проверих в Лили, Била и Джъмбо (в последното като питах ме изгледаха все едно съм извънземно). КАуфланд не знам къде има близо (в Бели брези сме). Явно в някое Пикадили трябва да видя, то сигурно и във Фантастико няма да има  newsm78 А за Карфур?

# 373
Здравейте!
Искам да споделя и аз впечатления от плуването на бебета. Разбрах и започнах да водя дъщеря си на плуване преди месец и малко. Ходим редовно при Мазнейкова, треньор Венци. Срещнах се и с Александра, но за съжаление само веднъж за сега..причината е изцяло в мен.....случиха се различни неща, поради които не можех да планирам срещи с нея за плуване! Надявам се съвсем скоро да продължим уроците с нея и да се видим с тези от вас, които посещавате басейна в Банкя! Ние ползваме бански Huggies, купих ги от Пикадили в Сити Център. Либеро видях преди няколко дни в Метро. Мисля че и в Карфур имаше huggies. Търсех ваничка за вкъщи, Александра ми каза за такива, които се закупували от Метро. За съжаление в Метро нямаха вече и казаха, че няма да има скоро или въобще. Ако някой има различна информация, моля да сподели.

# 374
Ние днес бяхме "на  ванааа" при Александра и беше много хубаво.
Ей и аз тъкмо щях да търся вана и жалко че няма в Метро, чакам и аз някой да каже от къде можедаси вземем Peace

Общи условия

Активация на акаунт