Септември `09 - 33

• 11 139
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
еи,мами,как протича варицелата-някой ако знае да ми каже какви са симптомите,че малкия ми красавец сега вдигна температура и май ще се ошарва  newsm78 и ако някой да знае дали има нещо опасно за мене,защото май знам ,че само в първите три месеца е лошо,ако карам  Rolling Eyes

# 76
gorbi  миличка и на мен така ми се струва имам и други приятелки нисички като мен а  те са си родили нормално Rolling Eyes така че мисля да потърся и друго мнение независимо че тази докторка ми е позната от преди и й имах голямо доверие , но на които и да кажа това с височината всеки ми казва " май на твоята доки и се взимат парички" newsm78

# 77
  • Karlovo
И аз си мисля че гледа само да ме шашне ,но няма да го огрее. И аз съм 1.60 висока и доколкото знам височината няма значение - с първото дете не се спрях през цялата бременност и родих лесно , а с второто си отлежах и ми беше трудно раждането , ама пък да зависи от височината на майката  Thinking . Лека нощ от мен  Simple Smile .

# 78
Здравейте... съжалявам за късното включване , ама ей сега си изпратих гостите. Мн съм доволна от РД , само с кумовете празнувахме- мирно, тихо и спокойно- получих и хубави подаръци де..  Wink Благодаря на всички ви за страхотните букети, пожелания и доброто настроение.  newsm51 Hug
Сега да се отчета за доктора: говорихме с него за това че сме го избрали той да води раждането . Пита ме кога ми беше термина , аз казвам 24.09 и той:" ама ти знаеш ли че аз заминавам за Лондон на 20-ти " .... Направооо #Crazyми прилоша. Все си имах някакво предчувствие че точно нтака ще стане- че когато дойде време него няма да го има... Но после продължихме на тема "предимства и недостатъци и на нормалното раждане и на секциото" Laughing Хареса ми това че не налага някакво негово мнение , обясни ми човека какво е едното, какво е другото, до какво може да доведе едно раждане на едро бебе като моето и после ми обясни какво точно значи да родиш секцио. Не изказа някакво негово мнение защото каза че  било твърде рано да се каже дали ще е проблем да се роди нормално.  newsm78 . Прегледа ме на ехографа - каза 1900 кг , с главата надолу- голяма главичка наистина за тези седмици, но въпреки това е рано да ми каже категорично секцио. Бебка е добре иначе , седи си вътре - всичко й стигало за сега- води, плаценти... всичко..... Цифрата на избора на екип не се е променила в Шейново- 900 и съответно за секцио 950 лв - вип стая с "резервация" 40 лв на ден и така. За сега останахме в неведение как ще раждаме. Много ме притеснява факта че може да не е в България доки. И ако не е планирано секцио, просто не виждам как ще съм сигурна че ще ми води раждането, освен и ако не се роди преди 20, което както каза док е твърде вероятно.
Кефя се поне че доктора ми не е някъв психар който гледа там по бързо да ми вземе парата и да бяга, защото така като  гледам много са така.... в този ред на мисли...
dreems    какво е това бебе- 3 кила #Crazy Направо ме разби....Това наистина значи че ще родиш бебе поне 5 кг  ooooh!- направи си допълнителна консултация според мен...
RAQSVETLINOVA за първи път чувам такъв аргумент за секцио, че си мн ниска. Аз също съм 150 см , но никога до сега не съм чула това да е проблем , няма ти да се раждаш я Rolling Eyes. Потърси и ти допълнителна консултация. Не се оставяите да ви манипулират по подобен , направо смешен начин. Направо като ви чета постовете , така се възмущавам на подобни изказвания на докторите ooooh!

Извинете ме за дългия пост , ама имах доста за отчитане smile3521
Прегръщам всички ви  Hug и се пазете в настъпващите още по горещи дни...

# 79
Да се разпиша за деня че то си отлетя докато се наканя Crazy.
Дундито честито и от мен да си много обичана и щастлива  bouquet.
Вили дано мъничка се възстанови по бързичко представям си какъв стрес си изживяла Hug.
Находка дано и вас ви размине, че е лошо така като боледуват дечицата.

Понеже цял ден по малко чета от темата и вече съвсем ми изкочи от главата какво имах да казвам.
За списъка Велина ( Лина ) - Пловдив ( по скоро около де, на 10 минутки - Марково ).
Бягам сега утре на свеж акъл повече. Хубава вечер ви желая  Hug.

А за малко да забравя Киара голям смях с твойта лекарка. Значи бебчо тежи според тва колко ти искаш  Laughing. Аз за тва и спрях да я питам мойта, стига ми да ми каже че е наед малкия човек пък колко е тежък ще го видим като се роди Wink...

# 80
Здравейте момичета, аз малко късно но сега имам комп.
Първо да честитя РД на Дундито, пожелавам ти много здраве и  едно здраво бебче през септември.
Добре дошли на новите мами леко бременеене им желая и успешен финал Hug.
Аз да ви се оплача в понеделник пак ме сполетя кръвотечението като миналият месец, беше сутринта в 4 часа мъжо много се стресна и аз също де но той защото беше сънен и извади едни очи Shocked. Сутринта още в 7 звъннах на доки и ходих на преглед и без това беше време за ЖК, доки ми обясни че това кървене се получава при мами които са с ниска плацента и около датата когато е била менструацията прокървявам, каза да очаквам другият месец около 20-ти пак да се случи. Иначе бебка е много добре вече е 1800 гр. пак риташе много и показваше на тати юмруци Laughing. коремчето ми е вече 106 см. Сега вече съм в болничен повече няма да ходя на работа, пия си магнерота със спазмалгон и по цял ден се излежавам и гледам сериали. Няма да мога много да ви пиша защото в новата къща още нямам комп, свеки каза че сега за РД ще ми направи подарък така че след месец вече ще имам, засега ще се включвам от този на систър. Чао от мен и много  Hug newsm51

# 81
Забравих да пиша за първа страничка Десислава, гр. Камено, обл. Бургас. Hug

# 82
Добро утро,мадами!!!Поаднасям ви кафенце!!! Hug

Да ви е сладко,милички!!!

Аз тази вечер така добре спах!Не ми се беше случвало от месеци такова нещо!То сигурно ще ми е за следващите два месеца!!! Laughing

Хубав ден от мен!!! Hug

# 83
Момичета,сега видях,че си имаме и рожденничка днес!!!

kriskata,честит рожден ден!Да си много здрава,обичана,и да гушкаш едно сладко бебче през септември!!!

# 84
Добро утро!
Тази Криска-рожденичката, май не е от нашата тайфа  Sunglasses

# 85
Atrakcia,май си права!!!Ама аз си мислех,че не може да има регисрации с едни и същи имена!
Карай,която и да е,ще е поздравена от мен!!! smile3532

# 86
Добро утро,момичета. Grinning
gorbi Благодаря за кафенцето.
Срещичката беше супер. Посмяхме се добре. Party
Отдавна не бях излизала на срещи Joy А, моята беболина си потанцува в корема ми...Сигурно и на нея и хареса срещата (или биричката), щото по принцип е доста кротка.
Искрено се надявам срещите да продължават в годините напред.
За списъка: Биляна-Дружба2

# 87
Добро утро и от мен. За сега само запис правя.
gorbi благодарско за кафенцето, аз вече изпих моето Grinning...

# 88
Добро утро и от мен!

gorbi, благодаря ти за кафенцето! А тази Криска, наистина май не е нашата, ама карай, да се чувства поздравена и тя.  Grinning

malta, много се радвам, че сте си изкарали добре на срещата. А някой няма ли да покаже снимки? Знам, че Миринда е носила апарат, но тя е на работа и сигурно няма да успее днес да разтовари снимките и да ги качи, за да ги видим. Дано поне е снимала достатъчно, както й заръчах вчера.  Laughing

desi_k84, представям си колко си се стреснала от това кръвотечение. Дано да е за последно. Сега само почивай и се наслаждавай на оставащата част от бременността.

dundito 2, радвам се че си изкарала добре на празника си. А за доктора ти - наистина добре, че ти е обяснил нещата отвсякъде, без да налага някакво конкретно мнение. Дано все пак се стекат така нещата, че да си родиш при него, щом му имаш доверие.

nahodkata, как е малкия днес? Ако е болен от варицела и ти не си я боледувала, има риск да се заразиш, но и аз знам, че вече не е толкова опасно за бременната. Пожелавам ти обаче да не се разболееш, а малкия ако е болен - да я изкара възможно най-леко.  Praynig

Относно моята лекарка - наистина е страшна. Всеки път гледа да ме развесели, щото вижда колко се притеснявам за бебето. Иначе ми каза сериозно, че най-правилно се определя теглото на бебето, когато се измери дължината на бедрото, а спрямо обиколката на главичката е по-неточно. Затова първият път бебето си беше скрило крачето и тя измери само главата, затова даде неточен резултат, но след това бебчо се размърда и зае добра позиция, за да може да се измери по-добре и да се определи по-точно както теглото му, така и на коя седмица отговаря.

Днес ще се обаждам в ТК да си записвам час за алерголожката. Някой друг няма ли да ходи за тест за алергии?

# 89
  • София
Момичета здравейте и от мен !!!
Аз тъкмо приключих с моето кафе, но все още си се излежавам Simple Smile

gorbi мерси много за кафенцето

kiαrrα и аз ще раждам в ТК, но още не е ясно как

Общи условия

Активация на акаунт